Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nadj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok... Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.   Mivel tudom, hogy véletlenek…..
Nadj 2013.03.17 17:22:28
@pamplam: hát persze, ennek a lehetőségét sem szabad kizárni, lehet hogy a tréfás időjárás volt önmagában, de azért az időjárás manipuláció létezik és szó sincs "terroristákról", merthogy nem ők csinálják, félreértés ne essék. Meg HAARP is van, de nem muszáj tudomást venni róla. Az első hozzászólóval nagyon egyetértek, tényleg történhetnek olyan dolgok amiket ép ésszel fel sem lehet fogni.
Nadj 2013.03.19 00:33:53
@Evamaria: te nem őket érted alatta, de én meg nem is rájuk céloztam, hanem azokra akiket Amerika tart terroristáknak, (pamplam nevű hozzászólóra reagálva) Nyilván saját magukat nem sorolják oda még akkor sem ha pl mindenkire ható időjárás változtatást csinálnak. De mindegy is, részletkérdés a cikk egészét illetően,különben is egy egész könyvet is írtak már arról, hogy mi is az a terrorizmus, és nem sikerült pár szóban körülírniuk.