Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ATmannn

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két dolgot tehetünk. Maradunk a múltban vagy haladunk előre. A világ fejlődik és az igények változnak. Amíg 10 évvel ezelött simán kötbérezhetett az ingatlanközvetítő, addig 2016-ban már erre nincsen "igény". Persze nem mindegy, hogy egy kis irodával van dolgunk vagy egy franchise hálózattal. Az…..
ATmannn 2016.02.04 07:22:05
@Jobban való teljesítés van: Épp tegnap jártam egynél és van létjogosultsága. Ahogy a szerző is írta, tényleg csak komplex szolgáltatással, mert segít ha nem ismered a helyi viszonyokat (kiköltözöl pl. aglomerációba).
Felméri az igényeimet, valamint tőle elvárhatom, hogy tudja, hogy a városban milyen fejlesztések lesznek, mit tartalmaz a helyi építési szabályzat, rendezési terv, a város szerkezetének pontos ismerete nélkül. Pl. épül-e zajvédőfal a gyorsforgalmi út mellé belátható időn belül. Tud(hat)ja, hogy milyen alternatívák vannak, milyen a környék, sőt akár összeszervezi, hogy egyszerre két óra alatt több ingatlant is megnézzünk. Igény esetén adminisztrációt is intézi.
Döntést, tervezést, lebonyolítást segít ez. Az árazása nyilván kritikus. Tény, hogy kihagyható. Kerékpárt is lehet úgy venni, hogy bemész bármelyik boltba és megveszed, de úgy is, hogy kifejezetten szakboltba mész, ahol megkérdezik, hogy amúgy mire szeretnéd használni, mi az érték számodra.
Tény, hogy az Interneten fent van minden, viszont könnyebben, gyorsabban és pontosabb válaszokat kaphatok, persze ehhez tényleg jót kell találni.
Gondolatok a konyhában Újjéé(v) 2014.01.02 15:38:16
Zajlanak a dolgok. Nem fogadalom, de ha lenyugodnak, könyvet írok róla. Mondjuk úgy az elmúlt 10 évről és azt megelőző 10 évből. Kis kitekintéssel a még előtte levő 10-re.Most épp azt próbálom megfogalmazni, hogy miért is akarom ezt leírni, túl azon, hogy azt érzem, hogy jó…..
a faszomba... Tiszta ideg vagyok, nem tudok dolgozni...
Gondolatok a konyhában Vallomás 2010.07.27 08:16:00
Szegényebb lennék sokkal Nélküled.             ...
Egy hónapja nem írtam. Nem volt kedvem és azt éreztem, hogy épp elég sok a változó, nap, mint nap történik valami, nincs még kiforrva semmi. Így is volt. Lassan kezdenek helyükre kerülni az építőkockák, lassan végre tényleg látjuk az irányokat, tendenciákat és el lehet…..
A jó édes kurva életbe már. Most komolyan. Az utóbbi három évben lehetett látni, hogy a FIDESZ fog kormányozni. Az utóbbi pár hónapban lehetett látni, hogy jó eséllyel meg lesz a kétharmad, akkor mi a halál péniszéért nem tudták már kidolgozni a kormányprogramot? Nagyon…..
Azért van egy-két erős ember kishazánkban, aki az adott területen nagyon jó volt és az emberek párttól függetlenül is talán neki adták volna a szavazatukat. Ilyen volt/lehetett volna Toller, de akárhogy is nézem, ilyennek gondolom Kósa Lajost is. Vannak akik jól csinálják a…..
Kolbászra várva Hatodik napja 2010.05.19 23:37:00
Háh! Igeeeeeeeeen! Megcsináltuk!Hogy ebből mi lesz nem tudom. Nagyobb-e vajon Ficoék szája annál, mint amit valóban tennének. Itt van két nagyvezér, mindkettő vadul lengeti országa zászlaját, de vajh ki lesz az erősebb? Most eldől, hogy valóban kellett-e nekünk pattogni.Pár…..
Hát megtörtént az, amire vártunk, vágytunk. Azért még szerencsére nem lefutott körök voltak ezek. A jogosítványos sztorin sokat agyaltam, hogy nyolc általánoshoz kell-e kötni. Nem vagyok benne biztos. Persze van egy halom érv, hogy aki vezetni tud, legalább "alapfokú"…..
Már lehetett hallani róla sokat, hogy a parlament létszámát 200 főre csökkentik. Mindenki attól rettegett, hogy csak egyéni képviselői rendszer lesz, ami a kis pártoknak, mozgalmaknak nem kedvez. A jelen kiszivárgott terv szerint ennek a kétszáz főnek a fele lesz egyéni jelölt, a…..
Bár a tegnap hangosabb volt, hisz egy halom fénykép készült, mára azonban elcsendesült az országgyűlés. Inkább hozott izgalmakat a májusi eső, ami aranyat ér, de ezt meghagyom a meteorológusoknak.A mai nap igalmas eseményét legfeljebb egy újabb Jobbikos hölgy adta, akiről…..
Hát ezt is megéltük. Eljött a mai nap és egy új korszak. Nevezhetem annak, mert mindenki ezt várja a kétharmadtól és jó eséllyel sok változást fog hozni. Hogy milyet, nem tudom. Majd kiderül.A magam részéről elég szkeptikus vagyok az elkövetkezendő négy évvel kapcsolatban,…..
Padlizsánlila :) Padlizsánlila 2010.01.17 18:36:00
Szeretem a lilát főleg ezt...ezért lett az oldal neve...
ATmannn 2010.01.17 18:51:52
Belsőség Swiftes konzekvenciák 2009.06.29 17:55:00
Robertó és a Swift. A Swift és Robertó. Lassacskán visszatér minden a régi kerékvágásba, ülepszik az Autót Robertónak - mozgalom tömege által felvert por, lassan érlelődnek az első benyomások, születnek a tapasztalatok. Megkértem, írjon egy pár sort arról, milyen swiftesnek…..
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..