Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitty piritty

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
pitty piritty 2013.03.17 01:40:21
@váj mí: Én inkább élnék 200 évvel később, vagy hamarabb. És szintén a mostani tudásommal.
pitty piritty 2013.03.17 01:56:37
@váj mí: Ha meghaladnám a korom, akkor tudnám jobb medrek felé terelni a vizet :) 200 évvel később, meg.... remélem több értelmes ember lesz akikkel lehet rendesen vitatkozni, mint most Veled! :) És ha valaki puccsot szervez, akkor nem lesz az egészből puncs :D
Hanem az ami. De szerintem addigra már nem is kellene ilyenek miatt aggódni. Én nagyon nem szeretem ha az ember elnézi embertársa bukását. Szerintem az ember, pont azért EMBER, mert ahogy mondtad, segít ha baj van. Mivel intelligens! És egy faj. És még sok minden. :)
És ilyen szempontból, sajnos sokmindenki nem ember a szememben. De ez Őket pont annyira hatja meg, mint amennyire Őket hogy tegyenek bármit is. És ez szomorú :(
pitty piritty 2013.03.17 14:39:26
@váj mí: Jó a gondolat menet. Ha x évvel hamarabb születtem volna, a mai tudásommal, nem tétlenkednék. Hanem küzdeném magam előre. Ha elfognak az indiánok meghalok, vagy valahogy kiszabadulok. Kreatív vagyok, leszek, voltam. Nem szarom magam össze akármilyen helyzetben és adom fel. Én sose hátra nézek, hanem előre. Talán az sem olyan jó, de nekem eddig bevált. Igen rövid idő alatt, szerintem egész szép karrierem alakult ki, és még csak a jéghegy csúcsán vagyok. Es teljesen nem érdekel a politikai helyzet, mert amit én csinálok, vallástól, politikától és eszmétől független.
Ha később születnék... Egyébként teljesen igazad van. A társadalmi megítélés szerint, tényleg egy semmire kellők lennének ezek a nagy nevek. Na meg verset most is ír sok mindenki, de az oktatásban nem tüntetik fel őket. Nincs akkora szerepük az értelmiségi embereknek, mint anno. Tény és való, és szerintem szomorú. De azért is élnék x évvel később, mert ahogy az evolúcióban is fejlődtünk, nem maradunk meg ezen a szinten. Most mint emberiségre gondolok. Lehet hogy tényleg több tízezer év kell hozzá, hogy mindenki félre tegye kicsinyes érdekeit, és segítsen azon aki rászorul. Én alapvetően kiváncsi vagyok. Azt tudom hogy milyen most élni. És érdekel, hogy milyen lenne más korban is :)
De egyébként igazad van! :)