Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tictac

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
 Káprázatosan aktuális téma Bandisternkerntől a borklubos összeállítás után (vajon milyen körökben mozoghat sunyi, megfigyelő szemekkel..?) - parancsoljatok. Helyszín: a Vörösmarty-tér vagy bármely más, szigorúan belvárosi kávézó.Szereplők: két harminc év…..
tictac 2010.09.09 15:46:24
@Töpörtyű:
Köszi a linket, nem ismertem. Elolvastam egy oldalt, beszabehu...
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
tictac 2010.09.01 13:56:02
@csorsza:
A válságot nem lehetett előre látni, de tíz-húsz évre előre elvetni egy válság lehetőségét? A frank tipikus menekülő út a befektetőknek, válságban jobban fogy ettől drágább lesz. Ezenkívül a magyar gazdaságban bízni, hogy az erősítse a forintot... Egyszóval egy fillért se a devizahitelesnek, vagy legyen újra szocializmus.
Komor, sötétszürke betonkerítés mögött, ha lehet még barátságtalanabb, masszív falak. Bejárati ajtónak, ablakoknak nyomát sem látni. Az esetleg a ház közelébe tévedő idegennek szánt primer üzenet látszólag egyértelmű. Menj innen békében tovább idegen, ez nem a te várad, ha jót akarsz, tartsd távol…..
Most gondolj a legféltettebb jelszavadra! Elég biztonságos? Az első lépés, amit online adataid védelmében megtehetsz, hogy létrehozol egy biztonságos jelszót, egy olyat, amelyet egy számítógépes program, vagy egy kitartó egyén, nem tud kitalálni! A legfontosabb jelszó az e-mail jelszavad. Ha azt…..
tictac 2010.08.09 17:12:56
@Thera: Utalásnál van sms jelszó, tehát kifosztani nem tudnak. Más védelem amit említesz nincs. Az a nevetséges, hogy megköveteli az erős jelszót, amit utána 4 db számjeggyel fel lehet oldani, és újat megadni. Működik mert kipróbáltam. A számlaszámom megszerezhető, ezekután csak 4 szám kell, hogy belenézzen a számlámba, lekössön, vagy feltörjön betétet. Pénzt nem tud leemelni, ahhoz a telefonom is kellene. Amúgy Raiffeisen. Viszont, ha így megszerzi a pint, akkor telefonos ügyfélszolgálaton már mindent megtehet. Azt nem tudom, hogy a pinnel hányszor lehet próbálkozni, valószínű nagyon kevésszer, gondolom egy brute force-hoz kevés a megengedett próbálkozások száma.
tictac 2010.08.09 18:05:23
@Thera: Lehet át kellene térni a hasitasira. :)))
BDBY barátnője hagyta magát rádumálni egy számlanyitásra, pedig eredetileg egy cégnek szeretett volna befizetni. Vesztére az immár saját számlájáról online indított utalás egy avatatlan kollegina kezébe került, aki sikeresen elküldte a pénzt egy ismeretlen…..
tictac 2010.08.05 09:42:10
@Dersu Uzala-38: Pont ezt akartam írni. Elgépeléssel kizárható, hogy rossz helyre utaljon, ezt egy algoritmus ellenőrzi a számból. Az lehet, hogy egy létező, jó formátumú számot adott meg, de az nem azé volt akinek utalni akart. Hülyebiztos védelem nincs.
Minden jelenleg - vagy mindig ráérő netezőnek ajánljuk a következő, akár 15 percre is elég elfoglaltságot. Ahhoz, hogy kódolatlan webcameket böngészhess két dologra lesz szükséged. - Olyan életvitelre, ami megengedi az ehhez hasonlóan haszontalan cselekvést.- Egy Google…..
Kettős Mérce Devizahitelmese 2010.06.11 08:00:00
Lajos 5 évnyi szakadásig végzett szakadatlan munka után megelégelte, hogy a Jucit úgy kell keresztüllopni péntekenként a szülei hálószobája elôtt, és hamár a Zsuzsit -az ötéves fehér Suzukit- kifizette, azt a kis felesleget, amit amúgy a nyári görögre tett félre, úgy…..
Az Index információi szerint az EU és az IMF nem igazán díjazná, ha a kormány a költségvetés részeként tüntetné fel a magánnyugdíj pénztárak vagyonát. Ez volt a Fidesz utolsó -egyetlen- lehetősége az adócsökkentés véghezviteléhez, hisz ezzel a húzással egyszeri 1000…..
„Ebben az esztendőben nem fog menni, ez teljesen nyilvánvaló, de az az eltökélt szándékunk, elképzelésünk, hogy négy esztendő múltán, a ciklus végére a magyar vállalkozók átlagos adóterhelése a közép-európai versenytársak átlagához igazodjon” –…..
tictac 2010.04.21 20:12:29
@ridegfarkas:
"A maszop 19,a fidesz egy híján húsz."

Maszop 19, fidesz egy híján 54.
Varánusz Morvai Dávid csillaga 2010.04.15 08:00:00
Szivárvány óvoda, faszpumpás álmok,pártomra nézek és zsidókat látok?Őrült rémálom ez? Vagy valóság?Német lapnak füllentett hiábavalóság?Mondd! Kérlek mondd, hogy álmodom!A zsidók nem törhetnek át barikádokon!Nem mondhattam ilyet a düh hevében,hisz itthon másról szól…..
tictac 2010.04.15 12:32:59
@kíváncsivagyok:
"Hogy lehet olyan kisebbségi tagja egy pártnak, amelyet nyíltan FIZIKÁLISAN el akar pusztítani ?!"

Megtámogatnád érvekkel?
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
Választások előtt az egyik slágertémát mindig az jelenti, hogy vajon lehet-e „rosszul” szavazni, azaz „elveszhet-e” valahogy a választópolgár voksa. Sok levelet kaptam az elmúlt napokban én is ebben az ügyben, számosan tudakolták, hogy mikor járnak el okosan…..
tictac 2010.04.09 12:00:22
@levi009:
Megfogadom, és viszek mindenkit akit tudok, hogy az övék se vesszen el :D:D
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
tictac 2010.04.08 17:12:58
@Diocles:
Kisfijad a zöreganyád.
El fog jutni sok emberhez, elég jó az ország internet lefedettsége, sokan olvassák a híreket, és továbbadják az it analfabétáknak (mint a Vezér). Az meg csak a médiát minősíti, hogy beszartak Orbántól és már előre nyalnak.
tictac 2010.04.08 17:25:20
@tictac:
Elég egyszerű kétkezi melósokat irányítok, minimálbérnél kicsit magasabb a fizetésük, 40-ből legalább 15 hozza havonta az internet számlát a cafetériához. Az internet már nem csak a gazdagok és iskolázottak kiváltsága. Naprakészek a hírekben, megbeszélik, és akarnak szavazni. Pont az ilyen egyszerű könnyen érthető hírekre harapnak.
tictac 2010.04.08 17:33:35
@Captain Tott:
Szerintem se jó sajnos. A fidesz kezdte a sárdobálást, erre vágott vissza a kuruc. Engem ez abban a meggyőződésemben erősít meg, hogy a kurucot nem a jobbik irányítja, önjáró. Tudom hogy vannak vezető jobbikos emberek akik közel állnak a portálhoz, de ez nem gondolnám, hogy hivatalos stratégia lenne, és lesz is ebből még konfliktus a jobbikon belül.
Egy középiskolás srác baloldali és Jobbikot kritizáló videókat tett fel a youtube-ra „józanmagyar” néven. A Jobbik-szimpatizánsok természetesen rárepültek, és szokásuk szerint zsidózták, buzizták. Nagyon fájhattak némelyiküknek a kis videók, mert…..
Az MSZP az Országos Választási Bizottsághoz fordul, mert sérelmezi, hogy az MTV döntése értelmében a Fidesz és a KDNP egyaránt saját időt kap a választás előtti „bemutatkozó” műsorban. Amikor először meghallottam a televízió döntését, magam is hajlottam arra,…..
tictac 2010.03.24 18:13:58
@radala:
Ezeket direkt csináljuk, nem akarjuk túlnyerni magunkat, tök hülyén nézne ki az egypárti parlament. Diktatúrához a 2/3-ad is elég. Az ilyen akciókkal sebészi pontossággal beállítjuk a 2/3-ot, így a likud testvérpárt is sunnyoghat még néhány évet ellenzékben, ehhez amúgy is értenek.
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
tictac 2010.03.22 20:28:38
tictac 2010.03.22 20:31:48
@colosgirl:
Nem akartalak zavarba hozni, meg jobbik szavazó is leszek, tudod a keresztény erkölcsök...
tictac 2010.03.22 20:38:17
@Blás Sailor von Wolfhausery:
Ok, csak egy kezemen megszámolható kommentjeim egyike ugyan ez a két szó volt kérdőjel nélkül. Csak maguknak köszönhetik, eltaktikázták, bár csak a taktikai hiba lenne az egyetlen bűnük.
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
tictac 2010.03.19 11:16:01
@az igazi Sipi:
Nem tetszik a közhangulat? Go abba a "baráti" országba. Az arrogáns arcodból meg visszább vehetnél.
patakvér Pubertáskori zavarok 2010.03.16 15:00:00
  - Rémálom az Elm utcában, 1984 -   Minden idők egyik legismertebb horroros rosszfiúja kétségtelenül Freddy Krueger (Robert Englund), aki csíkos pulcsijával, kalapjával és karmaival beírta magát a filmtörténetbe. Amikor Wes Craven 1984-ben a világra szabadította az…..
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
tictac 2010.03.12 14:07:15
@radala:
OK! Megnyugodtam, azt hittem elmentek otthonról. :))
tictac 2010.03.12 14:53:25
@radala:
A 70%-al kiegyeznék a Jobbik kúlúgyminiszter jelöltje javára, de sajnos a Te jóslatod a valóság. Sok embert megkérdeztem miért szavaz rá, sose kaptam normális választ. Még olyanok is akik nagyon utálják a fideszt. Van valami karizmája (amit én nem tudok tisztelni). Ez abszurdisztán abszurd megyéje.
A miniszterelnök tegnapi parlamenti búcsúbeszéde kapcsán a leggyakrabban felmerülő kérdés Bajnai Gordon további karrierjére vonatkozik. Sokan már az MSZP következő miniszterelnök-jelöltjeként látják, mások biztosra veszik, hogy jövőre ő lehet a baloldal közös…..
tictac 2010.02.23 11:01:29
@vénkujon:
Csak a durvább részleteket. A többit a nyelvével finomítja.
tictac 2010.02.23 11:26:53
@Idet:
Kaptál te is belőle?