Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimmy21

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barack Obama két ciklus után, 2016 január 20 -án búcsúzik az Egyesült Államok elnöki hivatalától, átadva a hatalmat a 45. amerikai elnöknek, Donald Trump -nak. Ezzel a demokrata pártot a republikánusok váltják az ország élén. Érdekességként említendő, hogy bár a demokrata párt és Hillary Clinton…..
Jimmy21 2017.01.23 00:37:11
Én mindig tiszteltem a nagy tudású embereket, így önöket is. De ez az írás erősen elfogult a demokraták iránt.

Persze balliberális szempontból tényleg jó elnök volt, viszont konzervatív szempontból egy Isten verése volt. Hála a jó égnek hogy vége van az elnökségének és a nála is rosszabb utódját sem választották meg.

1. Az egészségbiztosítási reformot ugyan elfogadták de az állami biztosítót kihúzták belőle. Mivel a program pont a szegényebb rétegeket emeli be az egészségügybe, így biztos hogy biztosításukhoz állami támogatás is kell majd.

2. A környezetvédelem valóban fontos! De ez a globális felmelegedés elmélet elég hadilábon áll. A föld alapból felmelegedő termo-ciklusban van.

3. Valóban stabil voltak a gazdasági mutatók, de mégis csak a világgazdasági válság utáni általános fellendüléskor lépet hivatalba.

4. Nem igazán értem hogy a meleg jogok társadalomra erőltetése mivel szolgálja az emberiség érdekeit. Attól hogy az értelmiségi pályákon az ókor óta divat buzinak lenni(filozófusok, írók, művészek, stb), még nem kéne ezt az egészséges társadalomra ráerőszakolni.

5. A külpolitika is vegyes, sőt inkább a megalkuvás jellemezte. Kivonult Irak-bol és ezzel hozzájárult az erőszak és terrorizmus terjedéséhez. Megengedte Irán-nak hogy atom-ot dúsítsanak persze békés célra, de ezt bármikor át bírják állítani atomfegyver gyártásra. Az Oroszokat se bírta megállítani és Szíria kapcsán is hatástalan. Külpolitikájának hála nagyban csökkent az USA nemzetközi tekintélye.

További rosszat is fel lehet sorolni ellene, pl a guantánamói börtönt se bírta bezárni, pedig nagyon kampányolt vele.

Mindent összevetve nem volt nagy hatású elnök, még középszerűnek is kevés volna.
A "rózsaszín radikálisoknak" nem tetszik amit Toroczkai művel   Nagy botrányt okozott Toroczkai Ásotthalmi rendelete, háborog az egész liberális oldal élükön a rózsaszín radikálisokkal. November 23-tól Ásotthalmon közterületen tilos az iszlám valláshoz kötődő tevékenységek és ruhák(müezin,…..
A MIÉP már régebb óta beszámolt arról hogy titkos együttműködés folyik a Jobbik és a baloldali pártok között. Most ők is elismerték.   Megkezdte munkáját az "ellenzéki" árnyékbizottság a Jobbik, LMP, Együtt, és a liberálisok részvételével. Az MSZP azt mondta nem vesz részt ilyen komolytalan…..
Donald Trump közel 3 millió illegális bevándorlót deportálna vagy börtönözne be!     "A tervünk, hogy a bűnügyi nyilvántartásban szereplő embereket, köztük bandatagokat, kábítószer-kereskedőket, akik körülbelül kétmillióan, inkább hárommillióan vannak, deportáljuk vagy bebörtönözzük" Donald…..
A MIÉP nyilatkozata az amerikai elnökválasztás eredményéről. Megszületett hát a meglepetés, az Egyesült Államok új elnöke Dunald Trump lesz, akinek maga a Hillary Clinton feletti győzelme is meglepetés, a győzelem aránya pedig még inkább. Természetesen még nem tudhatjuk, hogy Trump mit fog (mit…..
A MIÉP nyilatkozata az elbukott alkotmánymódosításról. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT ! Úgy véljük, hogy csak ezzel a kifejezéssel illethető az, hogy a migránsok Magyarországra telepítésének a tilalmáról szóló alkotmánymódosítási előterjesztés elbukott, mert nem akadt egyetlen ellenzéki képviselő sem, aki…..
A haza alkotmányos védelme végleg elbukott! Idézet: "Az ember kötelessége, hogy a maga népét szolgálja. Az, aki ez alól kihúzza magát, az a népe árulója." Kós Károly Hála az ellenzéki erők összehangolt aknamunkájának a haza alkotmányos védelme elbukott a parlamenti szavazáson.  A baloldal árulásán…..
Még két éve írtunk Frank Karsten és Karel Beckman Beyond Democracy című művéről a blogon. A könyv most teljes terjedelmében elolvasható és letölthető EPUB, MOBI és PDF formátumban. Kapható az Amazon boltjában is (pl. itt), ha valaki ilyen módon szeretné letölteni az…..
                Bodor Zoltán jobbikos országgyűlési képviselőjelölt  legfontosabb programpontja a II. kerületi időközi  választás kampányában: "..a Hit Gyülekezete egy szekta, és nem…..
Jimmy21 2013.05.20 14:50:20