Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szebeee

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naszóval. Az RTL szeretné, ha az első két szigetes kalandra nem úgy gondolnánk, mint a mostani előzményére hanem mint az érdekes arcú rokonra, akit nem nagyon mutogatunk, amikor kisgyerekkel jönnek látogatóba hozzánk. Mi ettől még ezt a mostanit a negyedik évadnak tekintjük. És nem bírom ki, és…..
szebeee 2018.09.25 19:00:04
@További magyar hang:
Bevallom őszintén, a Survivor-öket nem követtem, de több másik reality-ben (a nagyon sokadik évadokra) is sikerült olyan embereket beválogatni, akik mintha lyukban éltek volna előtte, és még véletlenül sem nézték meg az adott műsor korábbi epizódjai/évadjait.
Nem tudom hogy csinálják...
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Klárika sűrűn él azzal a szófordulattal, hogy "csinos kis popsim". Nagyjából bármilyen élethelyzetbe be tudja rakni, például amikor mesélte, hogy a Bencével (a srác akivel randzizik) mentek és akkor beraktam a csinos kis popsim abba a szép fehér autóba, vagy mikor bulikázni van a csajócákkal és…..
Magyarország sok éve élen jár a fesztiválokban, ez pedig 2018-ban sem lesz másképp. Közhelyesen mondhatnám, hogy tényleg mindenki megtalálja a neki valót. Június elejétől pedig tényleg minden hétre jut valami. Szemlézzünk egy kicsit.  via SZIN Sokszor szoktam azt mondani, hogy én a rock'n'roll…..
Furcsa napra virradtak legutóbb a Joseph's Exclusive Hungarian Restaurantban. A drogos Májki gyerek, a szilikoncsöcsű Klárika, meg a hobbiviking Andris arra értek be, hogy főnökük a koksztól és internetes porkától megnőtt karú Jocó fehér ingben, söpröget a placcon és látszott az arcán, hogy komolyan…..
szebeee 2018.06.04 22:13:46
@Szerda Úr:
Akkor részemről megtettem, amit meg kellett ;)
Sajnos általános tézis, hogy a külföldre szakadt hazánkfiai ha kint egy honfitársukkal találkoznak, akkor lehúzzák, átverik de legalább próbálnak távol kerülni tőle, hogy a tipikus magyar mentalitást elkerüljék. Erre szeretnék most picit rácáfolni, ugyanis a héten nem egy, nem kettő hanem három…..
Ahogy az ételeknek és azok stílusának is vannak lefutási ideje, úgy az italok amiket hétvégente magunkba döntünk, is változnak. Három egymástól teljesen független ember volt a segítségemre a poszt megírásában; az egyik egy italnagyker ami fél budapestet ellátja alkohollal, egy partyszervíz cég…..
Én nem nagyon hiszek a new-age-es szarokban, nem hiszek a kolhó nórákban, a titokban, a vonzásban, maximum akkor ha olyan jellegű ribancnak kell tenni a szépet aki láthatóan erre vevő, de hál'istennek ezek fogyatkoznak mint az egyszeri kopaszok Vona mögött. Viszont hiszek az elme hatalmában, abban,…..
Gasztrofesztivált tartani menő dolog volt valaha, sőt szégyenkeznünk sem kell, hiszen olyan színvonalas eseményeket is találni itthon, mint például a Miskolci Kocsonyafesztivál, a Bajai Halfőző fesztivál és az újvonalas Gourmet Fesztivál. Ezeket jellemzően egy adott város(rész) csinálja, ami sok…..
szebeee 2018.03.07 18:54:25
@Szerda Úr:
Persze :)
Sokan ferde szemmel néznek ránk, amikor a "Hova jártok inni?" kérdésre HB a válasz, de mi szeretjük :)
szebeee 2018.03.09 17:25:49
@OrbanseggenLorincz:
A bregyóból ezt is kiutálnák a "lakók", ahogy fezent is sikerült kirakni a halál faszára miattuk.
Mostanában szinte minden étteremben, vagy streedfood bódéban kapható a BBQ oldalas ráadásul eszméletlen drágán. Az utóbbi időben elkezdett foglalkoztatni a téma, hogy mi a fenéért kerül egy 20-25 dkg-os csontos hús majdnem annyiba mint egy adag tatár. Utánajártam. Az elmúlt években a grillezés és…..
Azt hiszem, álmot láttam. Ritkán emlékszem ennyire élesen rájuk, úgyhogy monitorra vetem, mielőtt a memóriahiányom martalékává válna. Igazából nem is bonyolult a története: két hete állt a játékautóm a fűtetlen garázsban, kint pedig jó ideje ordítottak a farkasok, félő volt, hogy megsínyli az akku.…..
A filmkészítők fantáziája a valóságból táplálkozik, a valóság azonban néha olyasmit produkál, ami a forgatókönyvírók legmerészebb ötleteit is messze felülmúlja. Nemrég írtunk a 10 legveszélyesebb börtönlakóról, most a lista egyik szereplőjét, Jeffrey Dahmer-t mutatjuk be bővebben. Dahmer esete nem…..
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
szebeee 2018.02.07 22:11:45
Szerintem az emberben genetikusan él egyfajta lázadás a mindenkori rendszer ellen. Ez a lázadás lehet kicsi (miért nem támogatják jobban az én falumat, vagy éppen gazdasági osztályomat), lehet gyermeki (fuck police, punks not dead, békejel és hippik) és lehet radikális is amely teljes mértékben…..
szebeee 2017.12.14 23:12:30
@xclusiv:
A hsz első felére: ennek én is örülnék, sokan annyira világtalanok hogy az borzasztó.
De ha megvágja a rendőr, akkor jönne "a szemét geci yard már megint csak a pénzbehajtáshoz ért" szöveg.
Sokszor el szoktam mesélni a véleményemet a lengébb erkölcsű csajokról. Legutóbbi ilyen sztorim a 10 jótanács BalatonSound-ra lányoknak ami rendesen ki is verte a biztosítékot a szemellenzős emancipuncik körében, de ettől független bátran állíthatom, hogy a nyár egyik leglátogatottabb és legtöbbet…..
szebeee 2017.10.26 19:01:54
@Jancsa Jani:
Régen is megvolt ez a dolog.
Csak míg régebben a kocsmában beszélték ki a falubelieket, úgy most facebook-on a "mindenkit".
Update (2017.10.20. 07:41): Alig több mint 12 órája van fent a poszt, de már kapom azokat a kommenteket, üzeneteket, hogy miért nem kúrtam le a zaklatókat. Itt felteszem a kérdést, hogy egy nőnek, akit zaklattak szexuálisan, fel mernék tenni ugyanezt a kérdést? Hát mér' nem hagytad, hogy megkúrjon,…..
Vannak helyzetek amiket az ember nem felejt el. Ilyenek közé sorolom a nyolc évvel ezelőtti pálinkafesztivált is amit a Budai Várban tartottak. Súlyos este volt minden tekintetben, szerintem lábon kihordtunk egy combos alkoholmérgezést, de megérte és hát a sztori sem mindennapi. 2007-ben volt egy…..
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
Mindig jókat derülök, mikor látom a magyar kocsmákban, bárokban, ahogy a sok suttyó issza a piros cimkés Johnnie Walkert, közben pedig olyan felsőbbrendűségi érzettel tekintenek a világra, mintha minimum egy limitált szériás Aston Martin One-77-est vezetnének. Összegyűjtöttem a világ tíz legdrágább…..
szebeee 2016.11.19 12:28:38
Kevés alantasabb munkát ismerek a politikusnál, de az esküvőszervező szerintem pont az. Kétféle ember megy esküvőszervezőnek, az egyik aki olyan gecironda, hogy soha senki nem venné el, így mérhetetlen vágyát a nászra, mások bőrén/kárán éli át. Illetve a buzgómócsing, mindenbe belepofázó, mindig…..
Sokszor gondolkodom azon, hogy mennyire igazságtalan az élet, hogy bizonyos gyerkőcök, kiknek szülei, ügyesebbek, kitartóak és szorgosabbak, vagy netán csak szerencsésebbek voltak másoknál, miért akarják mindenáron elpusztítani a saját hagyatékukat.  Volt egy gyakornokom régen, az apjának…..
szebeee 2016.09.19 13:00:50
@szebeee:
Persze az is lehet, hogy az orszagban mashol pont ugyanakkor tortenik meg ugyan az a sztori:)))
Vannak tapasztalt, géplekésésben verhetetlen utasok, a legnagyobbak be is számolnak a hőstettükről, leginkább a Homáron - köszönjük is nekik az inspirációt ehhez a poszthoz. De egy fergeteges lemaradáshoz nem kell túl szofisztikáltnak lenni, mi is néhány tök egyszerűen kivitelezhető megoldással…..
Csak Fördős Zé maradt meg az eredeti gárdából, ami nem is olyan nagy baj, (bár én őt is lecseréltem volna), mellé pedig Sárközi Ákos Michelin csillagos séf és Wossala Rozina, a műsor első évadának második helyezettje érkezett. Sárközit rocker séfnek titulálja az RTL, gondolom, mert tetoválásai…..
szebeee 2016.09.13 09:09:19
@Egri János, kvíznagymester:
Szerintem a street kitchenen zé meg oke, a musorban viszont valahogy nekem se jott at.

Aki viszont tenyleg idegesito a blogon, az a jancsa jani (alias burgerpápa, LOL). Na nala volt, hogy egy igeretesnek tuno recept videojat nem birtam vegignezni (pedig netto max 4 perc), mert annyira zavaro volt a fazon.
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
szebeee 2016.08.28 10:19:50
@Lady Scarlett:

Vágom kiről van szó, de pont azért mondtam, hogy pár hónapot csúsztak vele. Minden csoda 3 napig tart, szépen lassan lecsengett a Tivy őrület is (mint ahogy sok minden más is).
A Xiaomi kiadta a legújabb MiBand okoskarkötőjét, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit megint MiBand lázban égjen a világ. A kütyü a régebbihez képest (én nem próbáltam a köztes verziókat, csak a MiBand 1-et) pulzusmérőt, közel dupla akkora kapacitású akksit, kijelzőt, és…..
szebeee 2016.08.02 00:29:35
@NAR:
Aztmondják nagyjából pontos, csak lassabban követi le a hirtelen változásokat.
Endomondoval, Stravaval egy (fizetős, 1eur) +appal tudtam összelőni iOS-en.
www.youtube.com/watch?v=vpkTISft2mY

"Magától" nem tudja sajnos. Na meg nekem a 2 össze-vissza mér vele, úgyhogy futáshoz az 1S-t használtam, amíg meg nem jött a Polar H7.