Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pendejo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik részénél tart a közmédia gyerekcsatornájának vetélkedője, A legokosabb osztály, amiben első ránézésre minden adott volt ahhoz, hogy sikeres legyen: cuki gyerekek + érdekes állatok + verseny - az egyenlőségjel után mégis az inkompetens balfaszkodás jött ki…..
Kérdezz bátran! Áfa nonszensz 2013.11.29 08:16:56
Ma a Kossuth rádióban a NAV elnöke szólalt meg az áfa botrány kapcsán. Természetesen védte a mundér becsületét, hogy minden a legnagyobb rendben van, ez csak összeesküvés elmélet, stb. Ezzel semmi gond nincsen, hiszen ez volt az ő feladata. A riporternek ezzel szemben bátran…..
Mert sikerült: keresztülverték a társadalmon nem csak a saját, új alkotmányukat, de a központosított média, közoktatás, művészetpolitika, autópályaépítészet és egyéb nyilvánosvécé-direktíva (tudniillik sok pénzért szart termel) minden komolyabban vehető szegmensét úgy,…..
A Horváth András volt adóellenőr által indított NAV-ügy napról napra dagad, a kormánypárti (köz)média pedig szinte kínos módon próbál nem foglalkozni vele. Sőt, ha az mno.hu-n rákeresünk a NAV szóra, akkor az utolsó kapcsolódó hír 2 napos, amiben épp a HírTV-n magyarázza egy navos fejes, hogy a volt…..
Pendejo 2013.11.15 13:14:20
Az azért elgondolkodtató, hogy a NAV alelnöke élből hárított, mi több mindjárt a pitiáner videóhamisításhoz hasonlította az ügyet. Amit persze a kormány-média rögtön fel is kapott - de kész, meglepő módon itt aztán megálltak, nem vitték tovább a témát.
Másrészt pont a bajai témában napok, mi több órák leforgása alatt egymás nyakának ugrott a jobb és baloldal, feljelentették egymást oda-vissza, dobálták a sarat mint taknyos kölykök az oviban. Egy ehhez mérten lószar ügy kapcsán.

Most a kormánypárt kussol, lapít, sunyít de fura módon a szocik sem csapkodják az asztalt a vizsgálatot követelve. Máskor meg "szaros" 1-2 milliókon napokig, hetekig lovagol esettől függően mindkét alakulat. Mint a porbafingó Papcsák vécéjén. Nem véletlen, hisz egy ilyen méretű korrupció nem 1-2 év alatt épül ki és biztosan nem egy-egy oldalhoz futnak a szálak.

Függetlenül attól, hogy a vád igaz-e és bizonyítható-e, aki ezt csípőből a másikra keni, vagy épp egy idióta amatőrvideó körüli szánalmas cirkuszoszoláshoz hasonlítja, az nem komplett. Ebben nagyon sok mindenki lehet érintett. Viszont a jelenlegi kormány felelőssége nagyobb, hisz most az ő felügyeletük és irányításuk alá tartozik a NAV, ők léphetnének érdemben, ők hirdettek korrupcióellenes hadjáratot!

Illúzióim persze nincsenek, még ha a szándék meg is lenne, egy ekkora ügy felgöngyölítéséhez nincs megfelelő méretű és tisztaságú szerv, ítélethozáshoz meg aztán pláne. Egyszerűbb a szőnyeg alá söpörni. A rendszerváltás óta eltelt idő a megmondója: a nagy, mindenkit besározó ügyeket mindig elkenik. Olajozás, ügynökmúlt, giga-beszerzések és megbízások (Gripen). Minden olyan ügy, ahol túl magasra futnak a szálak és túl sok az érintett, eltűnik a süllyesztőben, bármekkora is legyen az. Ha pedig a vád megalapozott, nagyon esélyes, hogy most is ez lesz a vége...
A morgás joga Baja - kinek a baja? 2013.10.18 23:35:52
Vajon mennyit ér egy szavazat? Attól függ - ha billegő a körzet, akkor elég sokat, ha meg más párt viheti el a képviselőhelyet, akkor bizony nagyon sokat. Ha pedig konkrét összegekről akarunk tudni, most már e tárgyban sem kell találgatnunk: "Ötvenezer forint és két köbméter…..
Pendejo 2013.10.19 14:07:35
Már egyértelműen kijelentik, hogy hamis:

mno.hu/belfold/kamu-videora-ugrottak-mesterhazyek-1190990
www.magyarhirlap.hu/olcso-valasztasi-trukkfilm-bajarol

Amúgy jót röhögtem az mno címlapján, ilyen cikkekel nyit, hogy:
"A Fidesz feljelentést tesz Gyurcsány mondata miatt"
"Trükkös vállalati forma az MSZP közelében?"
"Boross: Bajnainak nincsenek egészséges politikai ösztönei"
"Durva hibát vétettek Bajnaiék"
"Kamu videóra ugrottak rá Mesterházyék"
"Kettős mérce: Bajnaiék „szőkenőzése”"

Ezek komolyan betegek.
A kormány megvédi a rezsicsökkentést, a szegényeket, nemzeti jelképeinket, a nyugdíjak vásárlóértékét, a munkahelyeket, a magyar termőföldet, a magyar családokat, a devizahiteleseket, a pórul járt trafikosokat, és ki tudja még mi mindent hagytam ki a felsorolásból. Nem hiszem,…..
A nagy trafikmutyerátor péntekre szabadnapot kapott, így Doktor Ötkernek jutott a megtiszteltetés, hogy beleszellenthesse az éterbe a legfrissebb fideszes agymenést: kötelezni kell a bankokat, hogy adjanak havonta ingyen két ATM készpénzfelvételt. Óriási ötlet, főleg azután, hogy a…..
Jó reggelt uraim, a sejk küldött. Azt üzeni, nem kell neki szaros letelepedési államkötvény, viszont elkezdtek versenyezni a haverjával, az nyer, aki gyorsabban tud elbaszni egymilliárd eurót. Tudnának nekünk segíteni? Alapítsunk magyar légitársaságot? Kitűnő ötlet, holnap…..
Pendejo 2013.07.07 23:43:03
Amikor csütörtökön, miután a Kúria elkaszálta a másodfokú ítéletet a devizahiteles kontra OTP ügyben a Fidesz közölte: a bíróság a bankok mellé állt, azt gondoltam, ez a mikronnyi demagógia nem ér meg egy bejegyzést.  De persze ez csak a kezdet volt, a főnök szokásos…..
Pendejo 2013.07.07 00:24:15
Nekem az egész eddigi devizaügy kapcsán a jelenlegi kormány hozzáállását tekintve egyvalami hiányzott leginkább.
Mégpedig az, hogy legalább burkoltan elejtsék, hogy "Együttérzünk DE ebben sajnos nekünk is benne van a kezünk, sajnáljunk."
Ez pedig jól mutatja a kormánypárt és a vezérük gerinctelen patkány mivoltát ami az összes többi intézkedésüket is beszövi.
Se Orbán se egyik talpnyalója a két ciklus alatt soha, de soha egyetlen egyszer sem álltak ki a nép elé lehorgasztott fejjel, hogy bocs fiúk, ebben tévedtnük. Egyszer sem. Most sem.
Nem állítom, hogy ezzel akár egy ellenzéki szavazót is nyernek - viszont az emberek egy része garantáltan kicsit más szemmel tekintene rájuk.
Itt nem lehet mentség, hogy az elmúltnyolcév alatt sem nézett senki magába (bár ez speciel pont nem igaz, mert a másik főpatkány még ha zárt ajtók mögött is, de megtette)

A devizahitelek kapcsán a mosom kezeimet mentalitás egyszerűen undorító. "Hibás termék" mondja és közben a háta mögé mutat.
Ez az állandó magam mögé mutogatás már amúgy is kurvára unalmas. Mint a kisiskolások a tornasorban amikor az egyikük egy emberesebbet fingik. Itt tartunk bazzeg. Itt tartunk!
Hülyére veszik a népet. Hülyére vették 2010-ben amikor kánaánt ígértek - hazudozás nélkül, korrupció nélkül, de felemelkedéssel, növekedéssel - hülyére veszik most és jövőre is ezt fogják tenni. Elszomorító, hogy még mindig tömegek dőlnek be nekik.
"Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba" - hangzik a híres ókori mondás, kivéve persze Magyarországon, ahol nincs az az évekkel ezelőtti hír, amit ne lehetne újdonságnak eladni, és nincs az az "új nóvum", ami ne hatna szakállasnak. Mong Attila heti lapszemléje. Itt van…..
Pendejo 2013.07.01 22:30:33
@zobod: Na látod pont ezért mondom azt, hogy az eredmény borítékolható. Már ha valóban jutnak valamire és az nem csak az általad is említett, objektív tájékoztatásra elkötelezett pártatlan média (hírtv) "tényszerű" anyagokra épülő lejáratókampánya.
Ha véletlenül elő is ásnak valamit/valakit az tuti ellenzéki fazon lesz. Ügyelve arra, hogy valóban csak bűnbakok legyenek, apró halak, akik nem vagy csak egyik irányba sároznak. Ugyanis senki, hangsúlyozom SENKI nem akarja, hogy boruljon a bili. Mert akkor garantáltan mindenki szaros lesz.
Majd ha innen is, onnan is elkezdenek hullani a fejek akkor elhiszem, hogy tesznek is valamit és nem csak újabb látszatintézkedés az egész. Addig ez tündérmese.
Pendejo 2013.07.01 23:01:01
@regress: Olyannyira empatikusak voltak, hogy nem akarták szerencsétlen szocikat még életükben bemószerolni!?

Elgurult a gyógyszered amúgy??
Pendejo 2013.07.01 23:59:28
@zobod: Jó. Tegyük fel - indirekt módon - hogy a fidesz csupa becsületes, apácalelkű, olajügyek tekintetében feddhetetlen tagok gyülekezete.
Eleve nehéz elképzelni, hisz aki nem volt teljesen vak az láthatta, hogy tényleg mindenki benne volt, akár csak hallgatólagosan vagy közvetve.
Viszont az elmélet ha máshol nem ott biztos megdőlni látszik, hogy több akkori baloldali politikus ma a fidesz színeiben hinti az igét. De lépjünk át ezen.
A legutóbbi mszp kormány alatt nem egyszer kifogásolták, hogy miért nem állítanak fel egy olajügyekben eljáró független vizsgálóbizottságot.
Most ők megtehetnék, de még véletlenül sem tesznek határozott lépéseket a témában.
Ha erre van ésszerű magyarázat érdeklődve hallgatom.
Pedig Schmuck Andor még azt is vitt neki országjárása legvégső állomására a Boráros térre, azzal a céllal, hogy így könnyítse meg az utazást a Jókai utcai MSZP székházba, mert szerinte a volt miniszterelnök akkor meggyorsíthatná az egyeztető tárgyalások megkezdését. Pedig…..
Subba Ezalatt Spanyolországban 2013.04.17 13:15:00
Így néznek ki a katonák: Szögesdrót harisnyakötővel, érted: A lányok nagyon zaklatottak lettek a látványtól, ezért a szintén rossz külsejű rendőrök nyugtatják őket: Mondjuk nálunk sem rossz a helyzet, Orbán is megmondta: "Jól néznek ki a legényeink, jól néznek…..
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..