Regisztráció Blogot indítok
Adatok
institution

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
institution 2013.03.15 19:14:05
Elképesztő ez a kormányzati hozzáállás. Ezek az idióták azt felejtik el, hogy most nem egy Milla tüntetés résztvevőiről, vagy egy HaHás felvonulásról beszélnek viccelődve, hanem azokról az emberekről akiktől alig egy év múlva az újraválasztásukat remélik.

Márpedig a mai esetben több ezren érintettek közvetlenül, akiknek persze vannak rokonaik, ismerőseik is, akiknek minden bizonnyal el fogják mesélni az "élményeiket". El fogják mesélni - ahogy nekem is elmesélték ma már többen -, hogy nem volt semmiféle figyelmeztetés az autópályán, hogy egyáltalán nem láttak hókotrókat, hogy a kormányunk egy teljes napra magukra hagyta őket kint a fagyban, az autópályán. És ha ez nem lenne elég, a felelőség felvállalása helyett még arra is képes volt a kormányunk, hogy az autóban rekedt, átfázott, éhező emberekre kenje a felelősséget - akik ezt természetesen hallották is a helyszínen a rádiókban. El lehet képzelni milyen gondolatok jártak a fejükben Pintér Sándor szavait hallva.

Ott basszta ezt el a Fidesz, hogy a kormány mai teljesítménye nem csak szelektív csoportokat érintett mint általában, hanem vegyesen mindenkit, a saját megmaradt híveiket is - márpedig nekik, akik ott voltak és az ő ismerőseiknek kurva nehéz lesz beadni, hogy mindent megtették értük és amúgyis ők a hibásak mert elindultak.

Magán a történésen nem kell meglepődni. A csernobili katasztrófa is hasonló okok miatt kövektezett be: nem azok az emberek vannak a kulcspozíciókban akik a legalkalmasabbak a feladatukra, hanem azok akik a legjobban nyalnak. A nyaloncok pedig ennyire képesek. Az ilyen rendszerekbe - mint amit a Fidesz is épít Magyarországon 2010 óta - ezek a katasztrófák bele vannak kódolva, épp ezért van a Fidesz kormány totális bukásra ítélve - akárcsak az egykori Szovjetunió. Ott Csernobil kellett az ébredéshez, csak remélni tudom, hogy nekünk nem kell egy hasonló esemény bekövetkeztét megvárnunk és még idejében elzavarjuk ezt a brigádot a francba.