Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gz0zg74

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fesztivál méretű rendezvényre autópálya és völgyhíd is épül majd, és a trafikokat sem felejtették el. Az Orbán Ráhel lakodalmának helyszínéül kiszemelt lovastanya ugyan nem igényel felújítást, az azt övező infrastruktúra azonban nem felel meg egy ekkora rendezvény…..
Naiv ügyfél későn vette észre, hogy 10 ezer forint hiányzik a borítékjából, amiben elvileg 100 ezer forintnak kellett volna lennie. Az ügyintéző még a panasz felvételét is rutinosan hárította. Érthetetlen, hogy nem próbálták meg másnap újra elérni a vezetőséget: Nekünk…..
Egyre érdekesebb ahogyan a kormány a valósághoz viszonyul. Az egész onnan indult - fülkeforradalom -, hogy a függvényt egy kicsit eltolták a koordináta rendszerben, de aztán annyit taszigálták azt ide-oda, annyiszor tükröztek és szoroztak, egyszer biztosan derviáltak is, hogy ma…..
A KARD A fideszes dohány napja 2013.07.01 05:59:54
Ma vizsgázik gyakorlatilag élesben az új, fideszes dohánykiskereskedelmi rendszer. Dohányos honfitársaink - sajnos nincsenek kevesen - ma szembesülnek élesben azzal, amiről már két hónapja lehet tudni mindenfélét, hogy nevezetesen sokkal kevesebb helyen, és lényegesen…..
Szabinak több mint egy hónapjába telt, amíg kiderítette, hogy a Tesco rossz helyre küldte szervizbe a fényképezőgépét, azért nem csináltak vele semmit. Az igazi mulatság csak ezután jött, amikor kártérítést kért, és eleinte úgy tűnt, hogy hajlanak rá, aztán elrepült két…..
Lázár János szerint nincs arra bizonyíték, hogy a trafikpályázatok győzteseit politikai alapon választották volna ki. Micsoda feltételezés ez kérem? Mindenesetre a kormány mindent meg is tesz annak érdekében, hogy bizonyíték ne legyen. Ha minden igaz, akkor a magyar…..
2013.03.13 szerda estén indultunk feleségemmel haza bécsi lakásunkból Budapestre nagyapám másnapi temetésére. Csütörtök délután háromkor indultunk vissza, mert pénteken mindkettőnket várt a bécsi munkahely, ehelyett szombat késő este sikerült megérkeznünk. Először is hadd…..
gz0zg74 2013.03.21 12:51:07
@Shenpen: Tényleg nem kellene politikai felelősöket keresni : - csak hát TÉNY, hogy PS állt ki a kamerák elé, és tálalta azt a sok valótlanságot ,amit. És hát PS nem a mohácsi pékség szóvívője...
Ezek után mennyire korrekt lenne, amikor is OV a szokásos rádiós szösszenetében elmondaná , hogy igen voltak hibák - ennek és ennek a részéről , de tanultunk belőle, elnézést. Mert a mai internetes, jól tájékoztatható világban az emberek annál jobban semmit sem utálnak, mint hogy szívnak valaki vagy valami miatt és még hülyének is nézik őket....
Most különben jön a következő próbatétel, egy újabb havazás?. Most majd bezzeg nem elég hó....
Míg múlt héten azt bizonyította be a kormány, hogy szarik a jogállamra; a hét közepén, hogy nem tud kormányozni; ma pedig a Parlamentben azt láthattuk, hogy a kormány nem képes szembenézni saját felelősségével. Több cikk is foglakozott az elmúlt napokban a március 14-én…..