Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Kun

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
Megrázta a keleti nyitás és Putyin budapesti vendégeskedése a magyar miniszterelnök lengyel életrajzíróját. Igor Janke, a neves, konzervatív lengyel politikai újságíró és tanácsadó szerint „lengyel nézőpontból teljesen érthetetlen, hogy ezt a figurát miért invitálja meg…..
István Kun 2015.04.17 17:27:30
Az ünnepek elteltével egy ország találgatta, vajon hová tűnhetett Orbán Viktor karácsony után. Megnyugodhatunk, azóta minden visszabillent a megszokott kerékvágásba, miniszterelnökünk újra viszi jó hírünket szerteszét a világba. Hasonlóan rejtélyes kérdés, hogy a Fidesz…..
Két hétre eltűnt a Főnök. Hiányzott, na. Mert ne szépítsük, nélküle káosz volt. Még egy olyan, normális esetben piszlicsáré és triviális ügyben is, mint egy útdíjkiterjesztés. De most itt van és megmondta a tutit. Tudjuk, hogy indult: szólt a Miska, kell a della. Pár nap…..
Alapvetően nem baj, hogy az állam megpróbált okoskodni a Déli Áramlattal. Minden tagállam megpróbál a lehetőségekhez mérten elmenni a határig saját érdekei védelmében, szerintem Magyarország így tett a gázvezetékkel. Hasonlóképpen cselekedett Franciaország, amikor az orosz…..
Ha valamikor, most igazán szüksége lenne a kormánynak az éppen szétvert külügyi tárcára. John McCain, amerikai republikánus szenátor, a Fidesz régi szövetségese ugyanis immár nemcsak azzal vádolja Orbánt, hogy egy neofasiszta diktátor, hanem azzal is, hogy a magyar vezetés…..
Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis: - Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt…..
Testvérblogunk megújul, hétfőn kap új gúnyát, szebbet, modernebbet, használhatóbbat, mint a mostani. Ilyen lesz például az új logó: Ilyen meg egy poszt első bekezdése: Minden más itt, átvedlés hétfő hajnalban. ..
István Kun 2014.03.02 19:16:50
@sixx: Komoly egyede az embereknek maga, ha csak ilyen útszéli stílusban tud válaszolni, ha ez válasz.
A Tanú című klasszikus magyar filmben Pelikán József gátőr, a szocializmus elkötelezett híve börtönbe kerül, mivel engedély nélkül vágott disznót. Az őt egykor szarrá verő fasiszta pribékkel találkozik össze a cellában. Rövid fenyegető közjáték után megérkezik a…..
A Városligetbe tervezett múzeumi negyed az a program, ami gyakorlatilag egyetlen városlakónak sem tetszik. (Még azoknak sem, akik szerint amúgy legtöbb budapesti fakivágás nem volt hülyeség). Tételezzük fel, hogy a döntéshozók célja nem csupán az ingatlanspekuláció, a…..
Az Orbán-rendszer legitimációja sok tekintetben emlékeztet a Horthy-rezsimére. Mindkettőnek a liberális (baloldali) és az integrációs (nemzetiségi, zsidó-asszimilációs, illetve szegény-, cigány- és EU-integrációs) politika kudarca a fő tapasztalata. Mindkettőt az ország…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hír TV belenyúlt abba a tudósításba, amely alapja lett annak a Mesterházy elleni lejárató kampánynak, amelybe teljes erővel beleállt a teljes kormánypárti média a pártlapoktól a már csak nevében közszolgálati tévéig: A Lapzártát vezető Szabó…..
A jobboldali médiát nem szokta érdekelni a jobboldali agresszió. Hallgatnak, amikor jobboldali tüntetők balliberális politikusokat akartak a Dunába küldeni, Gyurcsány bábut égettek vagy nemrég Bajnait várták akasztófa-kötéllel. A parlamentben 2008-ban…..
A zembereket nem ez érdekli, ez csak olyan értelmiségi nyavalygás, fejtette ki L. Simon László úr az ATV-ben a szoborüggyel kapcsolatban, kissé meg is sértődve, hogy őt nem ezért hívták ide a stúdióba. Hogy mi is érdekli az embereket, nyilván L. Simon és a hozzá hasonló…..
Rogán Antal frakcióvezető úr nyerte el / vállalta be az a cseppet sem egyszerű feladatot, hogy bemutassa a sajtónak, hogy a paksi bővítés ügyében az MSZP micsoda pálforduláson ment keresztül, ők pedig soha nem titkoltak semmit ebben az ügyben. Emlékszünk még mi történet…..
Hátborzongató következményei lehetnek, ha a saját pénzedhez ingyen juthatsz hozzá a bankautomatákból. Gyengébb idegzetűek ne olvassanak tovább. Ugyanis erről beszél a K&H munkatársa ezen a videón: Ha esetleg nincs kedved meghallgatni, hogy mit hord össze a kékmellű…..
Mentális Deficit Viktor fél 2013.12.20 04:24:56
Nagyszerű vezérünk politikusi zsenialitását jó néhány posztban ecseteltük már. Nyilvánvaló, hogy jó úton halad az újraválasztás felé, sőt lazán befigyelhet egy újabb kétharmad is, elképesztő hatékonysággal adagolja a hülye népnek pontosan azt, amit a birkák hallani…..
...és Bajnai a legnépszerűbb politikus - legalábbis a politika iránt érdeklődő iPhone tulajok szerint, vagyis úgy néz ki, ebben a körben én vagyok a nagyátlag :-)  Na kezdem elölről.  November második felében megjelent egy új alkalmazás az AppStore-ban, a következő…..
A szellemi honvédők úgy vannak a kreativitással, mint egyszeri selmeczigabriella az igazmondással: fogalmuk nincs róla, mi az. Roppantul erőlködnek szegények, hogy akkor a felmarkolt közpénzmilliókból hogy kéne valami ütős, önálló arculatot tervezni maguknak.  Vagy legalább…..
Csütörtök késő este járta be a világsajtót Nelson Mandela halálhíre. Facebook-oldalunkon mi is gyorsan szerény megemlékezést írtunk a Nobel-díjas ikonról. Pár perce jött a hír, hogy 95 évesen elhunyt Nelson Mandela, az apartheid ellen küzdő szabadságharcos, a Dél-Afrikai…..
István Kun 2013.12.06 16:44:12
UPDATE: a szavazás december 8. vasárnapig tart, utána értékeljük az eredményeket! Nyitott kérdés még minden oldalról, hogy ki vezesse Budapestet 2014 őszétől. Az Országgyűlésben, úgy tűnik, maradhat a rezsicsökkentés Fidesz, szocikkal és Jobbikkal fűszerezve, és már csak az…..
István Kun 2013.12.02 10:42:36
Még, hogy megbuggyant nemzetünk kenyerének kovásza! Lárifári! Meggyőződésem, hogy ezt a csóri Nemzeti Baldauf Lászlót mindenki félreérti.  Feleslegesek a rákosista párhuzamok meg a Nemzeti CBA bojkottra felhívások. Őfelsége Udvari Frencsájzpéke - és a trafikmutyi egyik…..