Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolsi Buster

0 bejegyzést írt és 1200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem szeretnék szerénytelennek tűnni, és nem vitatom, hogy hajlamos vagyok a köldöknézésre, de szerintem az MSZP és a Párbeszéd stratégiájának helyességét igazolta a rossz eredmény.” (Karácsony Gergely a Népszavának) „Mi van?” (Tálos Lőrinc, a Reflektor blogon)..
Bolsi Buster 2018.05.02 21:49:49
@Ego55: Azért tegyük hozzá hogy a bolsik agóniája már minimum a böszmeség óta tart...nem karácsony, nem mesterházy, nem molnár, nem kunhalmi az igazi hunyó.

Egy Rommel sem húzná már ki a szarból őket, és hát nem hemzsegnek a Rommelek a bolsik pártjában. De hát ma egy ambíciózus pályakezdő még hiteles politikus-palánta miért pont az MSZPhez csatlakozna? Ugyan már.
A Tet-offenzíva katonai következményei A Tet-offenzíva csatái a médiában, a politikai porondon, de elsősorban a harctéren folytak. A súlyos összecsapások komoly hatással voltak mind a Vietkong katonai erejére, mind a Vietnami Néphadseregre, illetve a velük szembenálló Vietnami Köztársasági…..
Bolsi Buster 2018.05.02 21:44:30
21.század Tévhitek az FNA-ról 2018.05.02 11:39:10
A hívek és támogatók lelkesen kiállnak az FNA mellett. De az első leíró mondatok után a többség automatikusan áttér egy nagyon humánus gondolatra, a szegények és elesettek támogatására. Vázlatunkban azt állítjuk, hogy ez téves felfogás - és még az elfogadottságát is nehezíti...
Bolsi Buster 2018.05.02 20:05:46
@különvélemény: A sakk meg a kártya leírható matematikailag, mert kötött szabályai vannak. Erre jók a gépek.

Az alkotás, innováció távol áll a gépektől.
Bolsi Buster 2018.05.02 20:24:15
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Én úgy látom, hogy a robotizáció egy idő után oda fog vezetni, hogy a Föld lakosságának túlnyomó része gazdaságilag egyszerűen fölöslegessé válik. A gazdaságitól eltérő szempontból pedig csak teher a gazdasági elit számára. "

Ez végül is ma is így van a világ kb. 40%-a napi 2 dollárnál kevesebből tengődik. Bár a globalizáció állítólag valamelyest csökkentette a szegénységet állítólag /arányaiban/.
Bolsi Buster 2018.05.02 20:31:34
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Így látták 1984bena Terminator1 rendezői is.

Az több mint 30 éve volt de egy mai számítógép pont olyan intelligens mint egy 1984es.

Persze nem lebecsülni akarom a számítógépeket hiszen rengeteg rutin feladatot elvégeznek, minden iparágat átalakítottak, de ez nem járt és szerintem nem is jár majd azzal hogy otthon fogunk lébecolni alapjövedelemből, a gépek meg majd fejlesztik, javítják a hardware-t meg a software-t.

Az fog történni ami eddig is történt, tovább fog cökkenni a mezőgazdasági és ipari dolgozók száma, s majd mindenki szolgáltatásokat fog nyújtani, olyanokat amik ma még nem léteznek, de létrejön rájuk az igény.

A civilizációt a kapzsiság, a kapitalizmus fő motiváló ereje mozgatja előre, 1000 éve is így volt. Egy gépnek nincs motivációja semmire, csak teszi amire tervezték.
Azt hiszem, elvtársak, baj van. A mi Viktorunk úgy járt, mint Gyurcsány 2006-ban. Emlékeznek, a derék Fletó piros dossziékkal rohangált a választások előtt játszva a kompetens vezetőt, mutatva, hogy pontos, kidolgozott elképzeléssel rendelkezik a kormányzásra vonatkozóan. Csak válasszák meg, aztán…..
Bolsi Buster 2018.05.02 19:26:16
@sas70: "a baj csak azzal van, hogy a mediánbérek kisebb mértékben nőttek, mint az átlag. "

1. Ez kamu, még a minimálbér is jobban nőtt mint az átlag.
     Repülés Siem Reapbe, néhány nap Angkor, majd irány Thaiföld? Rengeteg utazó követi ezt az útvonalat, Angkoron kívül semmi mást nem nézve meg Kambodzsában, ami óriási hiba: sokkal többet tud nyújtani ennél ez a kis méretű ország! Íme a 10 legnagyobb élmény Kambodzsában, amik a Te bakancslistádra…..
Bolsi Buster 2018.05.02 16:00:59
@I.D.: AK-val akarmikor lovoldozhetsz Pragaban is ha meKfizeted
Kihirdették a választás végeredményét, alakulgat a következő úrsággyűlés, keresgéli az irányait mind a kormánypárti, mind az ellenzéki politika. Persze ebben látszólag, rövid távon az előbbinek van könnyebb dolga. A „sikerrecepten ne változtass” elvén úgy tolják továbbra is fullba a migráns- és…..
Bolsi Buster 2018.05.02 09:58:16
@Brix: Nincs semmilyen ocsitas.

Az euro pont annyiba kerul mint 4 eve.

Masreszt bukovari birodalom penznemevel most inkabb ovatosan....

Totoknak soha nem volt sajat penzneme ezert bevezettek, de be is panikoltak amikor a gorog bankmentest csinalta az EU. Durva vot hogy a szlovakok duplajat kereso gorogoket kellett az o penzukbol menteni....

Az euro nem rossz, nem jo, egyelore azert annyira nem biztos az EU jovoje, hogy nagyon erolkodni kene szerintem, de elutasitani sem kell elbol.
Bolsi Buster 2018.05.02 10:41:01
@Brix: Egy penznem nem attol gyenge vagy eros, hogy 1 forintot er vagy 500at.

Az euro gyengen teljesit a dollarhoz, cseh koronahoz vagy a zlotyihoz kepest. A magyar gazdasag alapjai nem annyira erosek mint a cseheke, de kozelitunk folyamatosan. A cseh kamatszint par ev mulva mar magasabb lesz a magyarnal.
Hátborzongató a rendszer, amely Balog Zoltán minisztersége alatt született meg: a szegény, rossz körülmények között élő, vagy cigány gyerekek esélye a felemelkedésre nulla. És ezt pont az oktatási rendszernek "köszönhetik"...
Bolsi Buster 2018.05.02 10:29:27
@Cycmen: Mi a neve a macskanak az avatarodban?

Elfelejtettem
Bolsi Buster 2018.05.02 10:36:05
@halaloszto: Az iskolai nyelvoktatas mar 20 eve se volt nulla, sot.

Most egy olyan irodaban ulok, ahol minden foldreszrol es Europa osszes orszagabol vannak emberek. Mondhatom, ugy altalaban az angol nyelv oktatasa egy csomo nyugati orszagban - foleg a latinokban - szarabb mint Kaeuropaban. A latinok ugyan batran beszelnek, de eros akcentussal, irni meg keptelenek helyesen.

A nyugati fiatalok allandoan utaznak naluk az a nyelvtanulas. Nalunk tulsagosan tantermi az oktatas, de pl. ennek az elonyos kovetkezmenye h a magyarok nem csinalnak 5 hibat minden egyes sorban ha vmit irni kell angolul.
1958. május 1. Fűben alvó házaspár a Városligeti majálison. MTI Fotó: Lajos György  A mai poszt a megszokott régi képek mellett annyiból egyedülálló, hogy ezzel a bejegyzéssel elindul egy olyan összefogás a blog és az MTI Fotóarchívuma között, amire eddig még sehol nem volt példa. Kitüntetett…..
Bolsi Buster 2018.05.01 21:31:57
@HgGina: Én pedig akkor még kisbaba voltam és nyers zöldséget rágcsáltam hetekig, direkt az atomfelhő alatt. Ennek köszönhetem kicsattanó egészségemet, nomeg a jókedvemet.

Az a baj veletek, fiatalokkaa, hogy minden náthátó kidőtök, sz*rt se bírtok.
Bolsi Buster 2018.05.01 22:02:46
@Fritz Gerlich: Hiányzik Kádár, mi?
Bolsi Buster 2018.05.01 22:19:31
@JTom: Nagyon jó blog ez, csak gratulálni tudok.

Helyeslem hogy távoltartod a bolshevik trolokat, ez is csak növeli az értékét!
Orbán Viktor mintha nem vette volna észre, hogy túlfeszítette a húrt. A katonai vonatkozású összefüggések alábecsülése mellett az igazságszolgáltatás kormány alá rendelésének szándékából azt olvashatták ki a multinacionális cégek, hogy itteni befektetéseik bármikor veszélybe kerülhetnek. (Előre…..
Bolsi Buster 2018.05.01 21:35:17
@Balango: Ma idejönnek a befektetők, s Orbánovics elé térdelnek hogy hadd adjanak pénzt, akár fizetnek is érte.

Anno a demokrata szakértő qrmány mindenki elé odatérdelt má pénzé, de csak az IMF adott, cserébe egy kis lakossági koppasztásér.

Daliás idők
A Jobbik a választási kampány alatt végig úgy pozícionálta magát, mint aki az egyedüli esélyes jelölt Orbán Viktor leváltására. A legnagyobb ellenzéki párt 25 parlamenti mandátuma azonban a Fidesz 134 mandátumához képest nem ezt mutatja. Főleg úgy, hogy egyéniben mindösszesen egy helyen sikerült a…..
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Bolsi Buster 2018.04.11 15:52:37
@Bobby Newmark: "Aztán jött az Őszödi Beszéd, ahol Fletó közölte, hogy lehet, esetleg, hogy abba kellene hagyni a hazudozást meg a nép hülyítését és hülyének nézését. De ebből aztán országos botrány lett, Fletó megbukott, nyert a Fidesz."

Marmint kozolte, csak nem a neppel, ugye.

Ebbol volt a botrany.
Az erdő fái csendben várják, hogy a tél legyalulja róluk az elhalt ágakat. Aztán tavasszal mégis hangos az erdő, ezt hívja a népnyelv rügyfakadásnak. Állítólag tényleg hallani, ahogy a kis rügyek átpattintják a kemény gallyak legfelső rétegét, és a növekedésnek indulnak. Ilyenkor már nincs megállás.…..
Bolsi Buster 2018.04.11 13:04:30
@Fellegjáró Marci: "Ez az lapátoljuk csak a milliárdokat tovább a fidesz zsebébe még 4 évig miközben fateromat épp a napokban küldték haza a kórházból, miközben leálltak a veséi és kezelni kellene, de kapacitás az nincsen rá"
.
Mar a kampanyban is nagyon felkavaro volt ez a sok lippsi kamu sztori

Van 4 evetek jobbakat kitalalni
Bolsi Buster 2018.04.11 15:45:59
@ételizésítő: Ugyan mar 11 eve vezet a fidesz minden kozvelemeny kutatast, soha fel sem merult hogy nem a Fidesz nyeri ezt a valasztast is....

szoval max. a 2/3 meglepo
A választási eredmények megismerése után kezdtek magánemberek tüntetést szervezni vasárnapra. Már akkor sem értettem, hogy most minek? Ami ellen tüntetnek az már jóval korábban is ismert volt, akkor kellett volna tüntetni. Ki lehet fejezni az ellenérzést a kormány módszereivel, a választási…..
Bolsi Buster 2018.04.11 15:19:45
Bolsi Buster 2018.04.11 15:41:27
@Pedró27: Mert most aztan mindenki ballib gyozelmet vart, mi?

Ugyan mar, max a 2/3 volt meglepo.
A választás előtti hetekben szinte már paródiaszerű volt, ahogy a kormánypropaganda riogatott a az állítólagos migránsveszéllyel. Bizonyítottan kamu videófelvételekkel és fotókkal bizonygatták, hogy itt minden Lali Ali lesz heteken belül, ha bekövetkezne a trónfosztás. Az origo címlapja pl. így…..
Bolsi Buster 2018.04.11 14:59:45
@mh1973: Geciiiik

muhaha
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
Bolsi Buster 2018.04.11 14:30:13
@s: nyihaha

De ezt mar a valasztasok elott is mondtatok megse valtottak le a csuti csizmast, durva, mi?

Na majd most.
Bolsi Buster 2018.04.11 14:37:42
@okostojas007: Mit mondott ki az OLAF?

Ja, azt senki nem tudja hisz a jelentese meg nem nyilvanos.
Bolsi Buster 2018.04.11 14:58:45
@s: Most nagyon kozel kerult hozza hogy elkapjad.

Majd legkozelebb, hisz az eddigi 8 kormany utan is mindig mindenki mindenkit elszamoltatott.

ugy-e
 fotó:csepel.info  Már a Jobbik bedurcizása után látszott, nem lesz itt ellenzéki győzelem. Egy esély még lett volna, ha harminc körzetet tudnak hozni visszalépésekkel és mozgósítással listán fölényesen győznek. Az előbbihez viszont a DK és az MSZP jelölteknek kellett volna maguktól visszalépni a…..
Bolsi Buster 2018.04.11 12:15:13
@Pop40: Akkor a 2022esen mar nem is indultok?

muhaha
Bolsi Buster 2018.04.11 12:23:06
@Pop40: Egyre kozelebb van a bortonhoz a geci!

Muhaha
Bolsi Buster 2018.04.11 12:31:10
@Pop40: Pontossan! Nyihihi
A hit, a meggyőződés és a remény vasárnap eséllyé alakult, a döntés a mi kezünkben volt, nem éltünk vele. Mi, akik a részvételi demokráciában hiszünk, akik átláthatóbbá tennénk közügyeink intézését és az ország pénzügyeit, akik elutasítjuk az agressziót, a gyűlöletkampányt, akik hiszünk a mediáció…..
B1 BLOGCSALÁD Kliens – ország 2018.04.09 16:55:49
Tegnap már későre járt, csak arra maradt időm, hogy magamban, szép csendesen búcsút vegyek az összes „ellenzéki” pártvezértől, meg a hihetetlenül vicces és népszerű Kétfarkú Kutyapárttól, majd a búcsút követően ugyanazt tettem, amit ők tettek: lefeküdtem...
Görbicz Tamás Kétharmad 2018.04.09 16:37:52
A választások újabb kétharmados többséget hoztak a kormánypártoknak, ami egyfelől példátlan politikai siker a számukra, másfelől azt jelenti, hogy az ország súlyos és egyre végletesebb megosztottsága továbbra is megmarad, sőt csak nőni fog, ha a kormány beváltja az elégtételről szóló fenyegetéseit.…..
Egy nap sem telt még el azóta, hogy Magyarország úgy döntött, még jobban bestötétíti magát, méginkább elszakad Európától, és még jobban engedi, hogy posztszovjet mintára pár, magát oligarchává harácsoló család kezébe kerüljön mindene. Átbicikliztem ma Nagyváradról szegény Magyarországra, és mutatok…..
Vona Gábor, ahogyan megígérte, felajánlotta lemondását a Jobbik elnöki posztjáról. Egyúttal bejelentette, hogy nem indul újra az elnöki pozícióért, és nem veszi át parlamenti mandátumát. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen, európai magatartást a Jobbiktól fogunk látni. Ma este hosszú idő után…..
A budapesti és nagyvárosi diplomások (egyesek szerint "értelmiség", az az azért több) és a 30 alatti fiatalok nagy része egy egészen másik országban él, mint a kistelepüléseken és legfeljebb közepes városokban élők. Ezért lepődtünk meg olyan nagyon, hogy ezt mind büntetlenül meg lehet csinálni.…..
Ha veszít, börtönbe kerülhet a kormányfő és a haveri kör; A Fidesz ráerősített a migránsellenes heccelésre, majd meglátjuk, milyen eredménnyel, mert a lakosság kezd ráunni a süket dumára. A politikus ugyanakkor hős a nemzetközi szélsőjobb számára; A magyar gazdaság tud eredményeket felmutatni,…..
Teljesen hülyének nézi a saját szavazóit...
Bolsi Buster 2018.04.03 23:30:29
@okostojas007: Orban EU elott is kormanyzott, meg a ballipsik is

a ballipsik az EU elott is allamcsodot produkaltak, Orban akkor is csokkentette a GDP aranyos adossagot

aztan EU tagkent is csodbe mentek a ballipsik, ugyhogy elhihetjuk nekik hogy kivezetiazEUbol, kirugjakazEUbol meg a tobbi marhasagot
A kérdés a következő: Mennyiben változtatja meg az egyes pártok irányába megfogalmazott szavazói elvárásokat, a kormányváltás lehetőségének elérhető közelségbe kerülése? kép forrása: index.hu A Medián legfrissebb kutatása szerint az ellenzéki szavazóbázis 67%-a hajlik arra a forgatókönyvre,…..
Bolsi Buster 2018.04.03 21:31:17
@Komodoi23: "A Jobbik soha nem volt rasszista, soha nem mondta azt hogy az egyik rassz magasabbrendű, a másik rassz alacsonyabbrendű."

Hát az nagy kár mert elég nyilvánvaló.

Az ázsiai csíkszmü migrik ellen pl. sehol nincs rasszizmus - leszámítva az ázsiai csíkszemü országokat - , a négerarabcigányzsidó ellen meg mindenhol van. És mindig is volt, minden történelmi korban.

Vagyis az emberek szeme nyitva van és látnak vele.
Bolsi Buster 2018.04.03 22:47:29
@Komodoi23: A rasszizmus a vilag legtermeszetesebb dolga, pl. ezert nem szeretik a macskak se a kutyakat.

Az hogy a partok ezt nem vallaljak, bizonyitja hogy gyava szarok.
Bolsi Buster 2018.04.03 23:49:25