Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NekemNemEzKell

1 bejegyzést írt és 410 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, a nők már tudják, hol a helyük. Pártunk és Kormányunk annyi szabad kapacitással rendelkezik, hogy még nekünk, rosszindulatú elégedetlenkedőknek se jut eszébe semmi, amivel foglalkozhatnának ahelyett, hogy megteremtsék az életvezetési tanácsadás (egyébként is szégyenteljes és hitvány) műfajában a…..
NekemNemEzKell 2021.01.01 20:54:44
@kárárámaispj: Tudod az a baj a számításoddal, ha hitelt kell fizetni, amikor nincs bevételed, az gáz. El úszik minden, a nem fizetés miatt. Hogy több kamatot kell fizetni, tovább, egy pár hónappal, azzal semmi gond, ha van bevételed. ha miből fizetni, le van szarva a dolog! Tudod, nem a mennyi a probléma, hanem a nincs és a van közötti különbség!
NekemNemEzKell 2021.01.01 20:54:46
@Emmett Brown: Talán ha beszámolnád az adókedvezményt is. Úgy más a leányzó fekvése. Az viszont igaz, hogy kellene a két kereső. Amiből az egyik GYES-GYED-en. ( Nem, nem e férfi! )
Sokszor érvelnek azzal, hogy a királyság drága dolog. Nem egy vitán voltam jelen, ahol ez elhangzott. Ebben a bejegyzésben annak jártam utána, hogy olcsóbb-e a köztársasági elnök egy királynál?..
Hazánk első nagy uralkodódinasztiájáról, az Árpádokról mindannyian tanultunk a történelemórákon, haladóbbak még egyik-másik haditettükre is emlékezhetnek, hiszen Koppány legyőzésétől Búvár Kundon át a muhi csatáig igen sok minden megtörtént az alatt a 300 év alatt, amíg a keresztény Magyarországot…..
NekemNemEzKell 2020.12.30 14:07:03
@Kismy: Bizony, micsoda ostobaság, lám a Trójai háborúról is tudni, hogy a fantázia szülötte volt,s ki az az ostoba, aki komolyan veszi !
Ja, hogy Tróját? Ja, hogy az a Schliemann nevű kókler, aki a szöveg alapján? Na ne... Már hogy találhatták volna meg a várost, amit Homérosz csak kitalált,. s mesét írt róla...
Ja, nem.
Az utóbbi két évtizedben a Magyar Honvédséget érintő legnagyobb horderejű hír  - a sorkatonaság eltörlése után -  a szerződés aláírása volt 218 Lynx gyalogsági harcjármű beszerzéséről, és azok hazai gyártásáról. Jöttek is a kommentek mindenhonnan, a"minek ilyent venni, vettek volna inkább…..
NekemNemEzKell 2020.12.30 13:43:32
@nincs1agy: A csehek soha az életben nem a hadseregükről, a történelem folyamán, a háborúkban betöltött szerepükről voltak híresek! Sőt,mondjuk úgy,ha valami, hát pont a cseh példa nem mérvadó Európában.Nem beszélve a forrásodról.
Tegnap hallottam a rádióban a hírt és egyből felment a vérnyomás, hogy megint mekkora kamuzás megy és hogy milyen drága ez az államnak, de most megtaláltam szövegesen is. Szóval... az IBM egy új "szolgáltató központot" hoz létre a tegnapi hír szerint, ma már szövegesen azt láttam, hogy ez egy…..
A manapság tapasztalható állatias baloldali erőszak nem új keletű.  Csupán sokadik virágzását éli. Amióta csak létrejöttek baloldali mozgalmak, ideológiák, az erőszak időközönként felerősödik, mint az egyetlen helyes kommunikáció a másik oldallal.  A 70-es években Európában több, a Szovjetunió…..
NekemNemEzKell 2020.11.02 11:09:15
@Hungryhorse: Ej koma.... meg vagy zavarodva kis ballikos. Nem csodálom. ASzt még tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány? :D Mert megérdemlitek!
Totális következetlenség jellemezte a magyar kormány intézkedéseit a koronavírus-járvány két hulláma között, ezért a most kibontakozó káosz senkit se lepjen meg. A megelőző intézkedéseknek álcázott politikai indíttatású intézkedések csakis a kormány érdekeit szolgálták, így a szakmai szempontok…..
NekemNemEzKell 2020.09.04 17:18:34
@Batu Kán: Azért mert te ilyen buta vagy, miért is kell egyből az otthon tanult és használt mocskos kifejezéseket másra használnod? A családodnak tartogasd ezt a "stílust" te nagyon alpári műveletlen, tudatlan ostoba tuskó!
A BKV-t különösebben nem zavarja, hogy az első tíz Modulo M168d-ből, már hármat le kellett állítani súlyos váztöréses hiba miatt, ugyanis újabb 11 ilyen járművet szerez be a társaság hamarosan...
NekemNemEzKell 2020.08.25 22:00:03
@Golf2: Gondoskodunk róla, hogy az néhány pesti "igazi paraszt" ( nem, nem földműves!) ott rohadjon meg magában az ujra lepusztuló szörnyvárossá váló fosfészekben, amivé változtatták maguknak!
Egy volt pesti ember, aki inkább vidéki lett!
A történelmünkben rengeteg nagy alak szerepel, akik mind formálták az emberiség fejlődését valamilyen irányban. Természetesen minden ember megítélésre relatív, hiszen például a nagy hódítók tevékenységét teljesen máshogy élte meg a hódító birodalom népe és a meghódított területeké. Ugyanakkor vannak…..
European Phalanx Hídcsata 2020.04.05 04:51:46
 Kérem, ugye mennyire nem hiányzik ide a Lánchíd! Egy kis lazítás a karantén idejére.  Amint véget ért a nagy stadioncsata a fővárosban, elkezdődött a hídcsata. A szocialista párt támogatását élvező főpolgármesternek megválasztása után rögtön gondja adódott a Lánchíd felújításának anyagi…..
NekemNemEzKell 2020.04.13 22:37:55
Olyan, mint ama hetilapé, amelynek most jelent meg a századik száma. A Magyar Hang főszerkesztője, György Zsombor rövid cikkben fejtegeti, hogy „egyetlen orgánumot sem gyűlöl jobban a hatalom”. Ez talán túlzás, a hatalom ugyanis minden orgánumot gyűlöl, amely nem az ő nótáját fújja. Abban viszont…..
NekemNemEzKell 2020.04.13 22:35:01
@Hepci: Ez nagyon vicces szöveg. Komoly ember soha nem hisz olyan medianak, amelynek a kiinduló alapvetése, a bosszú. Aki bosszúból teszi azt, amit, annak a hitelessége egyenlő, mondjuk az RTL Klub hitelességével.
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
NekemNemEzKell 2020.04.09 21:35:44
@Dee_: Te nagyon nem jól emlékszel, vagy nagyon, nagyon, hazudsz!
Vagy csak nagyon csökött elméjű vagy....
Én pedig attól félek, hogy pont ugyanolyan lesz vírus után is. Vigyázat, lendületes írás jön...
NekemNemEzKell 2020.04.07 17:10:39
@kocsisj: Nocsak " megjelentek a bérkommentelők" írja a bérkommentelő, aki libsisztánból kapja a fizetést! :D
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
NekemNemEzKell 2020.04.07 16:55:49
@degreen: @Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Mint 2010-ben2014-ben,2018-ban, hányszor kell még bilibe érni a fejednek, hogy felébredj! A kretének gyülekezete, nem ellenzék!
Mert összeáll egy pár agyatlan, az nem ellenzék! Mert túlteng benned a gyűlölet, attól csak a néhány magad fajta fog neked tapsolni, de az még nem ellenzék!
Ostoba! Mi a bánatos lószart csinálnátok? Semmit! Azt amit a Fletó! Egy nagy semmit! Mert semmit nem értek, semmit nem tudtok, nem kelletek senkinek! Eddig sem kellettetek, ezután sem sincs semmi szükség rátok! Annyira va szükség rátok, mint egy kelésre az ember seggén!
Elsőre szokatlanul hangozhat, amikor Törökországot és az egyenjogúságot egy lapon emlegetik. Különösen, ha valaki ismeri a török állam és az ott élő kisebbségek kapcsolatát. Van azonban egy társadalmi csoport, aminek tagjai elégedetten dőlhetnek hátra, ha ezt a szókapcsolatot meghallják...
NekemNemEzKell 2020.04.03 13:36:04
@Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe: Igen így van ez például.!
NekemNemEzKell 2020.04.03 13:38:17
@balazsman: Varga Judit, nem nő képviselőként szerepel a politikai életben. Őneki, mindenkit kell képviselni, nem a nőket.
Valószínű mindenkinek elment az esze már a home office unalmában. Egy neten köröztetett kérdőív kitöltésével akarnak a szegedi egyetem kutatói magvas következtetéseket levonni a járvánnyal kapcsolatban. Valójában megkutatják a nagy semmit. Pótcselekvés. Alibi. Áltudomány. Marhaság. Ez is a magyar…..
NekemNemEzKell 2020.03.28 07:22:13
@math0: Tudod, ha valamit te nem értesz, akkor az nem azt jelenti, hogy a másik a hülye! Világos? Így kizárásos alapon, csak ....
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Aki rendszeresen olvas minket, az tudja: kritikusak vagyunk a jelenlegi kormánnyal szemben. Nem azért vagyunk kritikusak, mert ez a hobbink, hanem azért, mert nem értünk egyet a hatalom gyakorlásának módjával, irányával, és számos konkrét intézkedéssel. Kritikánkat mindig valós tényekkel…..
NekemNemEzKell 2020.03.25 19:54:27
@math0: Ma te vagy beosztva? Szörnyű ártalmas az, amikor az idiotizmus, szorgalommal párosul! Igaz ez olyan ballib tulajdonság!
NekemNemEzKell 2020.03.27 11:05:37
@math0: Azta! Sokat törhetted az agyad, egy válaszon! Meg is ártott, látszik !
Lényegében csak a legmacerásabb területek maradtak meg Kásler Miklós vezetése alatt az emberminisztériumban, a haszonnal kecsegtető területeket lassan, de annál biztosabban lecsipkedték róla a vetélytárs tárcák. A nemzet főorvosa láthatóan nem tud megbirkózni azokkal a kihívásokkal, melyek az…..
NekemNemEzKell 2020.02.26 19:33:06
@rallus: Ezt Kóka mondta! ( Hogy merülhet fel egyáltalán Kásler neve?) Forrás: gondola.hu/cikkek/55304
Kihasználnák a momentumot B)..
NekemNemEzKell 2019.06.02 11:53:32
@taga20: Ti "magyarok" ? Aki a fiatal SZDSZ-re szavaz, az nem magyar!
NekemNemEzKell 2019.06.02 11:54:17
@csüngőhasú norvégbáró: Buta primitív proli bunkó!
Beült a Hír TV stúdiójába, és kijelentette, hogy „vica verza”. A latin vice versa azt jelenti, hogy „fordított módon”, esetleg „és viszont”. A szakirodalom megjegyzi, hogy sokan a vice helyett vicát mondanak, a félműveltségből eredő elszólást azonban nem tekinti főben járó véteknek. Én se tenném…..
NekemNemEzKell 2019.05.06 15:59:48
@Zöldi László: ..mint a baloldalt. Tehát nem a baloldal az apró majom! ( Rosszabb! :D )
Japán zsebrádióm a Kossuth hullámhosszára van beállítva. Este tizenegykor meghallgatom a sporthíreket, utána következik az Ütköző című műsor. A nevéről ugrik be egy másik Ütköző, még a múlt század nyolcvanas éveiből. Szintén késő este sugározták, és késhegyig menő vitákat tartalmazott. Az akkori…..
NekemNemEzKell 2019.04.25 21:18:33
@Netuddki.: Ó kiss lököttke, nem lesz újra vörös terror, hogy örömöd leld benne!
Rég volt ilyen nagy szükségünk egy jóbarátra Március 23-a immáron sokadik éve a lengyel-magyar barátság hivatalos napja, ilyenkor rendre találkozik a két ország államfője, melegen kezet ráznak egymással és végighallgatnak egy-egy protokoll-előadást a történelmi…..
NekemNemEzKell 2019.04.03 10:52:15
Biztosítós sztorijaink általában a káreseményeket követően íródnak, amikor a csalódott ügyfelek konstatálják, hogy nem vagy nem olyan mértékben kártalanítja őket a biztosítójuk, mint amire számítottak. Zs.-ék el sem jutottak idáig, mert már akkor felhúzták magukat, amikor…..
NekemNemEzKell 2019.03.27 15:54:11
Úgy tűnik, a Fehér Ház a Karácsonyfát, “Ünnepi Fá”-nak nevezte, ebben az évben első alkalommal, amely tény arra késztette a CBS műsorvezetőjét, Ben Steint, hogy az alábbiakat írja meg – melyeket szeretnék megosztani veletek. Úgy gondolom, ezek a gondolatok…..
NekemNemEzKell 2019.03.19 21:11:36