Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentaszorp

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
A metapoénokat mindig nagyra értékelő rajongók a tegnap esti Odaát-epizód (leánykori nevén Supernatural) láttán nagyon tapsikolhattak, mert rögvest az elején bejön a két főhős a képbe, és leteszik az asztalra Lucille-t, a The Walking Dead Neganjének baseballütőjét, afféle…..
mentaszorp 2017.03.13 16:25:10
@HaDes: elvégre a sorozatban már nem él... :D
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
mentaszorp 2016.09.12 15:14:35
@Kis Pank: Linda évek óta pajzsmirigy gondokkal küzd, gyökérkém.
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
mentaszorp 2016.04.13 09:26:03
@Aradebil: Hát de nem, mert azt sem sikerült neki. Ha valamit igazán megcsúfolt a pályája során, az a vízilabda.
mentaszorp 2016.04.13 10:51:58
@évisokk: az, hogy sokan tanulnak egy szakmát, nem jelenti azt, hogy rengeteg a tehetséges köztük. divatszakma, csomóan kiperkálják pl. a KOS tandíját, de kérdezni nem tudnak két értelmeset. volt szerencsém ilyenekkel dolgozni, háát... ritkán az a legnagyobb hibájuk, hogy esetleg beszédhibásak.
Ha a Fear The Walking Dead első évadát egy szóban kellene jellemeznem, azt mondanám, egyenetlen volt. Nem értek egyet a fanyalgókkal, nem tartottam sem unalmasnak, sem vontatottnak, voltak benne jó karakterek és mellélövések is, jobb és rosszabb részek egyaránt. A végén viszont úgy…..
mentaszorp 2015.10.07 10:55:35
@KisBéla: Az arab fazon valójában maori, de tudom, ne vesszünk el a részletekben...