Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaniJaniJani

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Eszter levele decemberben végül nem került ki a Homárra, a Revotica nem most debütál nálunk. Most pedig a Homár leghírhedtebb cégeinek is dicsőségére váló húzással vonja magára a kitüntető figyelmet: ha jól értjük, egy panasz kapcsán egy kozmetikázott levéllel próbálták bizonygatni az igazukat a…..
JaniJaniJani 2016.07.04 17:42:03
@FDToth: Na, ez szomorú! :-(
A ház előtti járdát csak ezen a nyáron 4 alkalommal vágták fel és fedték vissza. Budapesten egy villamossín lefektetés után alig 3-4 évig hónapig bírja a gyűrődést (szerencsés esetben), utána le kell cserélni. És így kell szürke és kaotikus villamosremízből szürke és kaotikus villamosremízt…..
JaniJaniJani 2016.06.17 12:22:28
@Sakk Matt: üzlethelyiségek
Egy szenvedélyes csók alatt egész baktériumtelepek cserélnek gazdát, mi mégis nap mint nap csókolózunk. Miért maradt fenn ez az olykor sok veszélyt magában rejtő szokás? Honnan ered a csókolózás szokása? Miért csókoljuk meg azt, akit szeretünk?..
JaniJaniJani 2016.02.12 23:52:27
:-)
Hát de. Domonkos esete a legjobb példa, akinek a védelmét a TASZ ügyvédje látta el...
JaniJaniJani 2015.12.29 23:39:22
@mennyémá: mondd
Ha egy baráti társalgás kezd ellaposodni, csak dobd be a "bio" témát és garantáltan felpezsdül a hangulat! Jó eséllyel összeveszik pár ember és lesz legalább kettő, akit utána nem lehet ugyanarra a bulira meghívni. :) Na azért ennyire persze nem durva a helyzet, de az biztos, hogy…..
JaniJaniJani 2015.08.10 21:50:25
@Jazo: kerttel
Ilyen finom lelkű, érzékeny nép nincsen több, mint amilyenek mi vagyunk. Azon belül is gondolok az ellenzékre, vagy mire. Mély érzésekkel, őszinte felháborodással esünk egymás torkának, belezzük ki a másikat. Halálra sértődünk, ha egy írásban csúnya szavak hangzanak el,…..
JaniJaniJani 2014.07.29 21:20:21
@maxval, a gondolkodó birca: Ez még annak is gyenge.
Az elmúlt napokban a Java-s és az iOS-es kiadás is frissítést kapott. Az iPhone-okon és iPad-eket futó összeállítás egy hibrid böngésző lett. A 8-as verzió a többi kiadásból már ismert gyorshívóval, privát fülekkel és a felfedezés funkcióval is fel van szerelve, a…..
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
JaniJaniJani 2013.03.15 00:17:25
@Juliusxtreme: www.youtube.com/watch?v=-_tieB1Zc-A

büdös gyökér szabálytalankodó bringásfutár!
JaniJaniJani 2013.03.15 00:33:00
@Ha szeretnéd avatart a hozzászólásaid mellé: "még ha biciklit lopsz akkor se ültetnek le." - De. ->
www.tolvajkergetok.hu/
JaniJaniJani 2013.03.15 00:51:17
@phaszfej: "Szégyen, hogy ideáig jutottunk: egy kiscsaj be mer ugatni két férfinek. Udvariasak voltak, félreálltak, hogy eltolhassa a biciklit, a csaj meg, mint a legtöbb mai csaj, embert játszik. Örüljön a bige, hogy nem lett szétcsapva a szemtelen kis szájacskája." - Másnak is feltűnt, hogy az egyik úr időben észrevette a kerékpárt, és udvariasan utat engedett neki. Volt benne asszertív vonás. Ami azonnal megszűnt, amikor kiderült, hogy a hölgyben nincs asszertivitás, a hölgy nem menni akar, hanem számonkérni, provokálni. Vélt vagy valós igazának tudatában legalább egy bocsánatkérő gesztust szeretett volna kicsikarni tőlük. Frusztrált óvodásként viselkedett a hölgy, ahelyett, hogy ment volna ott ahol engedték menni. Nem, azt nem mondtam, hogy a két úr 100%-ban helyesen járt el. Azt se mondtam, hogy tusoljuk el az ügyet, a hölgy fel fogja jelenteni őket remélhetőleg.