Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Diego de la Vega

6 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megesz minket a sárga irigység, hogy sohasem lehetünk egyszerre olyan sikeresek és egyenes emberek, mint Szöllősi György, a felcsúti akadémia korábbi kommunikációs főnöke, akinek összejött az a páratlan bravúr, hogy egyszerre főszerkesztője a FourFourTwo-nak (aminek a szerkesztősége konkrétan a…..
A balliberális médiumok már ordibálják egy ideje, hogy Orbán Viktor diktátorhoz méltóan az 1989-es pekingi Tienamen téri diáklázadás helyszínén koroszorúzott meg egy kommunista emlékművet. Persze azt sugallván, hogy ennek az emlékműnek bármi köze is van az 1989-ben történtekhez, és azt is suttogva,…..
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
Dudás Gergely - valószínűleg leköszönő, vagy ezek után az igen közel jövőben leváltandó - főszerkesztő tegnap este írt egy hosszas elmélkedést arról, hogy hogy is van az, ha Simicska Lajos - a "mocskos mancsú oligarcha" megvette az Indexet, attól még ők ugyanolyan függetlenek, mint annak előtte.…..
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
Don Diego de la Vega 2017.04.19 22:44:56
@panamcat: szar lehet liberálisnak lenni, hogy ennyi félelmed van. :)
"Semmi nem állíthatja meg azt, aminek elérkezett az ideje" - mondja egy demokrata ellenálló a Facebookon. Két óra alatt ött 92 ismerőse lájkolta és öt meg is osztotta, a saját ismerőseivel. Ők százan és az ismerőseik éppen Orbán Viktor és Lázár János fejét látják a porba hullani. Rónai Egon…..
Ha már itt blogok az indexen, akkor miért is ne lehetne ilyen profán címe, egy egyébként tényleg indulatosnak szánt jegyzetnek. Belefér. Szó, akkor megismétlem: az eddig jobboldalinak tartott Mandiner - amit mellesleg kedveltem - elmehet a picsába. Ezzel nagyjából a bejegyzés végére is érhetnénk…..
Gulyás Márton tegnapi közmunkára ítélése - első fokon - után nézzük meg, hogy a demokrácia hazájában, az Egyesült Államokban, hogyan reagál a biztonsági szolgálat arra, ha valaki csak megközelíteni engedély nélkül az elnöki rezidencia épületét. Pláne ha még dobál is.   És hát a kerítésen…..
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
Rövid hír, de jelzésértékű, Kárász Róbert és Sváby András után egy újabb egykori TV2-s arc, Vujity Tvrtko is az atv-hez igazolhat. Tvrtko most éppen Washingtonban él családja egyik felével, miközben a másik Angliában van (a felesége ott kosárlabdaedző), és ezen a helyzeten változtatnak majd…..
Don Diego de la Vega 2017.04.08 18:25:22
@villamos alóli kacaj nem mindig őszinte: Végülis jó azoknak, akik csak a világ részét tudják felfogni, legalább nem idegeskednek sokat az élet dolgain.
Úgy tűnik, reggeli posztunk, és maga az a tény, hogy Sváby András műsora az atv-n megverte a TV2 aktuális műsorát, annyira felbőszítette Dirk Gerkenst, hogy Sváby András nyilvános Facebook-oldalán, a posztunk megosztása alatti kommentekben kezdett el emberkedni. Ez persze egy vezérigazgatótól már…..
Magyarország idézőjelesen legjobb hírműsora, a Juhász Péter/hajléktalan/Spéder/stb-bashning miatt (is) meglehetősen ironikus című Tények újabb megújuláson van túl, a cél a világszínvonal volt, az eredmény egy bazinagy asztal, egy ívelt ledfal és néha felálló műsorvezetők lettek. Nagyjából ennyit…..
Trey Parker és Matt Stone szatirikus rajzfilmsorozatához alapvetően illene, hogy kifigurázzák az Egyesült Államok új elnökét, de most mégis úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak Donald Trumppal a jövőbeni részekben. "Nagyon furcsa szituáció ez így, hogy a szatírából valóság lett" - mondta Parker…..
Don Diego de la Vega 2017.02.04 14:33:11
@Prof. William: Hát mert libsik. Ennyi.
Volt ugye az Aktív, a TV2 magazin vagy bulvárműsora,végül is mindegy, hogy minek nézzük, a lényeg, hogy december 31-gyel megszűnt, mert Hajdú Péter cége gyártotta, és vele nem közösködik a TV2 egy ideje. A tévének viszont pont úgy kell egy ilyen műsor, ahogy az RTL-nek a Story Extra nevű, így most…..
Amikor 2013-ban az AMC megvette a UPC műsorgyártó/műsorszolgltató cégét, a Chellomediát, jött vele egy rakás csatorna, pl. a Sport1, a Spektum, vagy a TV Paprika. Érthető, hogy amikor tavaly a TV2 elindította kábelportfóliója újabb hullámát, és benne a Chili TV nevű gasztrotévéjüket, az AMC ideges…..
Egy olvasónk lőtte az alábbi képeket a hétvégi belga nagydíj közvetítése alatt, amihez valamiért bekapcsolta a feliratot is a digitévés médiaboxon, és ezért nem győzzük áldani, mert ilyen vicces dolgot elképzelni sem tudtunk eddig.   ..
comment:com A nap képe 2015.08.11 14:48:57
Az M4 sajtóközleménye mellé nem volt rendes képe a köztévének, kifotóztak hát egyet az online videóból. Igénytelenség 2015. (A piros négyzetet én tettem hozzá, még mielőtt)  ..
Don Diego de la Vega 2015.08.12 20:36:22
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
Don Diego de la Vega 2014.08.14 21:10:35
@jogalany:

"Rahel már férjnél van, Őt már nem számolják a közvetlen családhoz általában,"

Aha. És ha majd mind a négyen férjhez mennek akkor Orbánnak csak egy fia marad? Vagy ha ő is megnősül akkor gyermektelen apa lesz? :)
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
Don Diego de la Vega 2014.07.06 15:07:28
@sixx: Nem védek senkit, csak az elvtelen támadásokat utálom amit itt műveltek, ennyi. Sok idiótával - most per pillanat 11 ezernél is többel - be tudjátok nyalatni. Ez mondjuk szakmailag nagy érdem az biztos, hogy ennyi barom van, aki ide jár.

Ugye itt a motiváció 3 oldalú lehet:
1. azt mondta a főszerkesztő, hogy vasárnap reggel a köztévét ütni kell, ha van miért ha nincs. Sixx írj valami faszságot!
Személy szerint ezt tudom leginkább elfogadni a variációk közül, mert hát mindenki pénzből él, és valamiből kell.
2. elfogult liberális vagyok, és ha van okom támadni a közmédiát ha nincs, kaparok érte, hogy üthessem.
3. ostoba vagyok és azt hiszem, hogy ezen fogást tudok találni.
Don Diego de la Vega 2014.07.06 15:37:36
@sixx: A példa lényege nem is a párhuzam volt, hanem az, hogy a meccs is pont ugyanolyan esemény, mint bármi más, nem vonatkoznak rá külön szabályok. Vagy ha mégis, akkor mik azok?

Persze nektek nyilván az tetszene, hogy mondjuk egy Vidi-meccsen ha OV-t mutatják akkor azt mondja a szpíker, hogy "Na ott az Orbán a kurva anyját". Vagy hasonlót. Ja, de ezt nem lehet, úgyhogy az mégiscsak protokoll.

Nem, sosem voltam MTVA-s, meg hasonló sem. Még csak nem is pesti vagyok, csak nem bírom az elvtelen hülyítést. Értem én, hogy "hivatalból" nem akarod érteni amit mondok, mert akkor a poszt ahogy van, és a sok leendő kattintás mehetne a kukába. És hát vasárnap délután ha süt a nap, kinek van kedve új posztot gyártani...
Don Diego de la Vega 2014.07.06 15:52:38
@sixx: Én is megyek a dolgomra, és nem írok a témában többet, de itt az utolsó válaszban megint átfogalmaztad a történtet. Fentebb nem elnökasszonya van írva a posztban, hanem elnökasszony. (mellesleg különírandó: elnök asszony) A kettő mást jelent. Ha van a végén "a" akkor neked van igazad, ha nincs akkor meg nekem.

Persze most, majd ideírjátok, hogy egy betűn ne akadjak már fenn. Egy betű, de tök más az értelme. Rengeteg ilyen magyar szó van ami egy betű eltéréssel mást jelent, mint az "egyelőre" és "egyenlőre" aközött is a sokan nem tudnak különbséget tenni, pedig nem is kicsi van.