Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charlie Lownoise (törölt)

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdhogynem könnyes, drámai momentum volt:  a megindultsággal küzdő Szaniszló Ferenc térdre borult a „pusztuló aljas világrend” előtt. Már nem kell neki a Táncsics-díj, lemondott róla, vigye az amerikai nagykövet, ilyen áron nem tart rá igényt. Tulajdonképpen semmi…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.21 12:34:07
@sárkányfő: figyellj te közismert geci, te bokrosimádó zsiók rabszolgája, te

1. hazudsz
2. hazudsz
3. hazudsz
4. hazudsz
5. igazad van: sittre veled!
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.21 12:38:05
@Sam the Ace: mitől elmebeteg? ja, hogy az ATV-n azt mondták?
gondolom soha nem láttál egy műsorát sem.
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.21 13:37:42
@Sam the Ace: "A magyarok is beszóltak a díjjal kapcsolatba"
na hazudozzál. rangos, német, bolgár nem magyarok, hanem zsidók.
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.21 12:46:17
@Leadfoot: sehol nem látok benne milliókat.
hacsak nem az iráni milliókra gondolsz, akiket a mocskos zsidónácik fenyegetnek évek óta.
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.21 13:29:34
@Leadfoot: náci a jó édes kurvaanyád. meg úgy a zsidók 99%-a
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.21 13:32:24
@Leadfoot: "Ja, és még valamibe gondolj bele: te mennyire lennél kiakadva, ha a köztévében olyan ember ülne, és lenne kulturális tanácsadó, aki nyíltan rajong Kádárért, urambocsá Sztálniért."

nem ilyenekkel volt tele?
szaniszló díja már csak annyiban is jó volt, hogy pár szarházi zsidónáci visszadta a díját.

de gondolom az is véletlen, hogy a minapi amerikai kirakatperen, amire a fidesz hülye fejjel elküldte Szájert meg Gulyást, kizárólag zsidók vettek részt amerikai oldalról.
Jó dolog a humor, meg néha hasznos is. Bizonyára ezt gondolhatta a kormánypárt is amikor viccesnek találta az LMP azon szándékát, hogy a családon belüli erőszak vitája újra napirenden legyen, mivel az ügy már hónapok óta egy helyben áll. Az asszonyokat meg közben egy-egy…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.21 12:31:59
@hot-spot: "Mellesleg engem próbálna csak megütni egyetlen pasi is,"

téged max a lakatos márk ütne meg :D
Ezelőtt alig két hónappal  - amikor a március 15-i váratlan havazás még nem törte ketté nemzeti ünnepünket és nem tépázta meg nemzeti önértékelésünket – valami elvetemült osztrák liberál-bolsevik művészek arra formáltak jogot, hogy Balog Zoltán nemzeti erőforrás…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.19 18:49:19
@windex: aham :D
véletlenül sm fordítva igaz te szerencsétlen.

én saját magam alakítom ki a véleményem, nem tartozom semmilyen párthoz, szervezethez vagy világnézethez.

egyszerűen csak felháborít a nácizmus. arról nem én tehetek, hogy jelenleg a zsidó az egyetlen nép, ahol teljesen általános ez.

szóval hiába náciztok, attól még nem a másik lesz náci, hanem ti zsidók maradtok azok.

a francia ribi meg nem szemlél kívülről semmit, mert egyéni szemlélődőként tudomására sem jutna ilyesmi, nem is foglalkozna ezzel.

ez úgy működik, ahogy eddig is működött, ahogy azt korábban írtam: az itteni zsidó felhívja, és elmondja neki, hogy mit kell gondolnia.
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.19 19:06:58
@windex: ez enm személyes ügy, ez már jóval túlmutat egy személyes ügyön. ez egy szervezett zsidónáci lejáratókampány magyarország ellen, hogy negatív kép alakuljon ki az országról, a kormányról, a társadalmunkról, hogy ezáltal nyomást gyakoroljanak ránk.

ennyi a történet.

olyan ez, mint amit a posztoló is említ, amikor a jelinek meg a többi német nyelvű zsidó ajvékol, hogy az újszínházban uszító darabokat játszanak.
honnan vette ezt vajon? ha megkérdeznéd most valaki, egy darabot nem tudna mondani, ami jelenleg repertoáron van, nemhogy uszitót.

valamelyik zsidó felhívta, és megmondta neki, hogy tiltakozni kell, mert nyilasnak adták a színházat, ahol uszitó darab megy.
de eljátszottátok ezt nem is olyan rég habermas-szal is.
vagy anno Teller Edével a tudtán kívül.

de a legviccesebb, hogy 2 nappal a zsidó hülyegyerekek székházas performansza után Viviane Reding azt mondja 'az alkotmány nem játék'. biztos kívülállőként szemlélődve fogalmazódott meg benne ez :d
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.19 19:10:06
@mizrolist: nem helyes, kéretik leverni az összeget helleren, haraszti mikin, konrádon meg a többi ganén.
sajnos ez az összeg kurva kicsit ahhoz, amekkora kárt okoztak már ezek a zsidónácik a hazaárulásukkal.

oroszországban már vagy a csatornából húzták volna ki őket, vagy poloniumot kaptak volna reggelire.
Ma 69 éve a náci Németország, a magyar kollaboránsokkal karöltve megszállta Magyarországot. 69 éve ez az ország nem csak a függetlenségét veszítette el, hanem olyan helyzetbe sodorta magát számos magyar honfitársunk asszisztálásával, aminek következtében cigány, meleg, zsidó…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.19 18:40:22
@WhyCantITouchIt?: az emberek 99%-a nem is élt akkor. nincs mivel szembenézni, nincs miért bocsánatot kérni, nincs miért kárpótlást fizetnünk.
Úgy gondolom a tegnapi nap után ki kell osztani már megérdemelt és elégszer el nem hangzott köszönömöt. Tehát, én köszönöm az összes civil önkéntesnek, akik: - Pörgették a közösségi oldalakon, mikroblogokon a percre kész infókat, rondán beégetve és helyettesítve ezzel a…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16 15:30:33
@épészmérnök: ha a hírekben az van, hogy nincs út, 0 a látótávolság, 120km/h-s szél emel hótorlaszokat, akkor hova a kurvaanyádba indulsz el, hiába vagy ingázó vagy diák.
nem hiszem, hogy ha te csüt du 4 kor azt mondod, hogy a koleszban maradsz, mert nem jutsz haza, akkor kibasznak.

de: ismerős, rokon esetleg? renegtegen segítettek szállással is.
ha meg valaki autóval ingázik, csak futja arra, hogy kivegyen egy szobát, ha se ismerős, se rokon.

szal az nem érv, hogy ingázó vagy diák. nem lehetett eljutni sehova, ez a lényeg, ebből kell kiindulni.
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16 15:31:53
@Habakuk999: hülyekurva: meséld már el, hogy mikor volt utoljára Magyarországon ilyen idő, hogy a fél ország útjain méteres hótorlaszok alakultak ki?

mikor láttál te nálunk ilyet???

keptar.idokep.hu/keptar/users/pozsi85/pozsi85-zalamegyepotretekozelebenhorvathattilakepetloptam.jpg-2013-03-15-22-13-42.jpg
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16 15:36:14
@épészmérnök: működött az apád fasza, az működött. de minek?
Hogyan lehetséges az, hogy hetek óta tudjuk: csúnya hó-helyzet vár Magyarországra; mégsem készülünk fel rá? Hogyan lehetséges, hogy 100 ezer ember marad áram nélkül és ezrek rekednek az utakon, vonatokon? Hát persze, hogy csak egyféle módon: már megint a patás Orbán/Gyurcsány…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16 15:23:18
@Miamao: " a fiatal demokrataktol. Nem a FIdesztol te kreten, hanem az igaziaktól akik az alkotmány ellen tiltakoznak manapság."

a pár hülye felforgató zsidógyerekre gondolsz? igaziak...
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16 15:34:22
@Alikam: jah a kékes is hegycsúcs meg az everest is. ugyanaz a kettő, igaz?

keptar.idokep.hu/keptar/users/pozsi85/pozsi85-zalamegyepotretekozelebenhorvathattilakepetloptam.jpg-2013-03-15-22-13-42.jpg

ilyen mikor volt itt? főleg olyan, hogy a fél országban ez legyen?
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16 15:35:07
@sjános: erre bazmeg :D küldd a fizetésem hülye! :D
Libertarian Megfagyott a vízfej 2013.03.15 18:21:43
Különleges alkalom lett 2013. március 15. Történt ugyanis, hogy hó esett. Sok és hirtelen, ami itt tökéletesen megfelelő indok arra, hogy az országban katasztrófahelyzet alakuljon ki. Százak, ezrek ragadtak az úton autóban, buszon, vonaton, településeket zárt el a hó, sok helyen…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.16 15:24:23
index.hu/velemeny/olvir/2013/03/15/23_ora_az_autopalya_fogsagaban/

itt egy baromarcú, aki csütörtökön du 3 kor indult el síelni

olyanokat ír, hogy

"Pintér úrnak az alábbiakat üzenem:
Nyilvánvaló volt, hogy sok autó fog útnak indulni, mert a hosszú hétvége az utolsó igazi síelős lehetőség"

hát a jó kurvaanyját, a picsájába kéne állítani a sílécet

"Mi próbáltunk előrelátóak lenni, és elindulás előtt felhívtuk az autópálya felügyeletet, és megnéztük a honlapjukat is"
előrelátó lett volna, el se indul.

"Délután 3-kor már nem szabadott volna senkit ráengedni a sztrádára"
nem. du 3 kor már elindulni sem lett volna szabad. de ha már elindul, és ezzel szembesül, miért nem hajt le az első kijáratnál?

5kor elakadnak Tatánál, aztán
"Amikor láttuk, hogy araszol a sor, még tettünk egy bátor kísérletet, és 15 kilométert haladtunk egy alsóbbrendű úton, abban a reményben, hogy Győr előtt visszajutunk a sztrádára, és kikerüljük a dugót."

BÁTOR KÍSÉRLETET???? hogy alsóbbrendű úton csakazértis, a tapasztaltak ellenére ő majd eljut győrbe, onnan asuztiába, mert sielni kell.

"Negyed 8-ra értünk vissza ugyanoda, ahol letértünk a sztrádáról, és simán visszamentünk rá. Na ez nagy hiba volt, de nem tudtuk, nem tudhattuk, mert híreket sehol nem lehetett hallani, és NEM VOLT LEZÁRVA a feljáró. Felháborító!!!!!"

a konnektorban meg 230V vn, felháborító!!! ha valaki belenyúl, meghalhat. meg az is felháborító, hogy a duna nincs leaszfaltozva, bárki belefulladhat.

és akkor még pintér meg orbán a hibás :DDDD
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!..
Lássuk csak, hogy értékelné a hóhelyzetet a Fidesz ellenzékben: "A kormány nem gondoskodott a magyar emberek biztonságáról, holott a meteorológia napok óta jelezte a betörő sarkvidéki hideg, nagy mennyiségű hó és viharos szél együttes hatásaként előálló…..
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.15 14:54:46
www.hirado.hu/Hirek/2013/03/14/15/Piros_riasztas_kritikus_helyzet_itt_senki_ne_induljon.aspx

szóval be kéne fejezni a hazudozást.

a piros riasztás ki volt adva már 24 órával ezelőtt, meg kértek mindenki, hogy ne induljanaj útra.

persze sok hülye gondolta, hogy azért még eljut ausztriába vagy szlovákiába sielni, wellneszülni.
persze, voltak akik munkából idultak volna haza, ott meg a munkáltató a fasz, hogy ha ilyen távolságra lakó munkavállalója van, akkor gondoskodjon a helyben való elszállásolásáról.

de persze geczizorbán, nem szóltak.
szóltak, csak mindenki baszott megnézni.
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.15 15:11:17
@HaFr: @I_Isti: hazudtok, még egy olyan havazást, ami 25-30 évente egyszer fordul elő, is zorbánozásra használtok. vicc.

érdekes nekem, meg 9,99 millió másiknak teljesen egyértelmű volt a hírekből, a BM felhívásaiból, az OMSZ piros riasztásából, hogy ne induljak el.

de a köcsög zorbán, ő tehet arról, hogy megtörtént
Charlie Lownoise (törölt) 2013.03.15 15:38:32
@HaFr: és szlovéniában ugyanilyen idő van? nem.

nesze bazmeg, szerda

Csütörtökre másodfokú riasztást adott ki az OMSZ
Feltöltve: 2013-03-13 14:06:42
Kategória: Helyi
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Csúnya idő várható az ünnepen.

Azt hittük, hogy már a tavasz jön, de a hosszú hétvégére az előrejelzések szerint visszatér a tél. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint:
Csütörtökön északnyugat felől erős hidegbetörés várható, aminek következtében a kezdeti esőt, havas esőt napközben fokozatosan váltja fel havazás, legkésőbb a keleti megyékben. Éjfélig többnyire 5-10 cm-es hóréteg kialakulására számíthatunk. Az északi, északkeleti szél a reggeli óráktól a Dunántúlon és az északkeleti megyékben viharossá (70-95 km/h) fokozódik. A Bakony és a Balaton térségében, valamint a Nyugat-Dunántúlon és a Kisalföld nyugati felén 100 km/h-t meghaladó széllökések is lehetnek. A viharos szél elsősorban az ország középső sávjában okoz hófúvást.

Csütörtökre másodfokú riasztás adott ki az OMSZ a viharos erejű szél miatt.

te ezután utazást tervezel átautózva ott, ahol 10-20 centi havat, és 100km/h feletti széllel kísért hófúvást mond?