Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K ügynök (törölt)

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
K ügynök (törölt) 2010.11.14 16:51:47
Néptáncot nézni nagymamával miközben szopjuk a faszalakú nyalókát, valaki tud itt mulatni az már biztos. A videó megtekintése utánra itt a telepi jégkrém receptje. Végy egy óvszert, önts bele egy kis szörpöt, dobj bele egy pálcikát és tartsd a fagyasztóban egy pár órára.…..
Mandiner blog Bauernél a Lola-T 2008.04.26 04:01:00
 Gyerekkorunk kedvenc játékai közé tartozott az autóskártya. A mindent vivő kártyalap a Lola-T nevű szuperjárgány volt. Ma legördült a futószalagról a balliberális Lola-T, ki is nyomtatták az értelmiség lapjába'.  Bauer Tamás a mai ÉS-ben tökéletesen összefoglalta…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..
w Legyünk inkább barátok 2008.04.02 06:00:00
Kilencedike után tizedike jött, és tizenegyedike. Aztán harmincegyedike lett, és hipp-hopp megszűnt a kormánykoalíció.Mi folyik itt? Összeesküvés-elmélet van bőven, és nem is indokolatlanul. Hiszen 2004-ben hasonló dráma játszódott le egy SZDSZ-es miniszter felmentése ürügyén.…..
Az isteni gondviselés bizonyításához nem elég, de azért kedves a Quantrax Kft-től, hogy utánaszólt Zsolnak, semmiképp ne cseréljen elemet áramba dugott szénmonoxid-mérőjén:Csatolva küldök egy - szerintem - a honlapra való levelet. Lényege röviden, hogy a CO-mérő eladója…..
 Nem szívesen lennénk most az imperialistákköztársaság barátai helyében. A tegnapi kis koalíciós affér eredményeként útelágazódáshoz érkezett a nemzeti progresszió: az első út az Orbán Viktor által javasolt, az MSZP és az SZDSZ által érthető módon nem vágyott…..
Figyelmesek észrevehették, hogy a jobb oldali sávban megjelent egy piros link. Ez az oldal első hirdetése, kéretik megértéssel fogadni. Nyilván nem csinálok a KMK-ból bannergyűjtőt, de annak sem vagyok ellenére, hogy Index anyám pénzt lásson a blogból. Így én is jobban meg tudom…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
K ügynök (törölt) 2008.03.10 07:44:52
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
K ügynök (törölt) 2008.03.06 14:22:46
Meg kell mondanom, ezt nem vártam Gyurcsány Ferenctől. Zseniális. Több legyet egy csapásra. Lehet, hogy a 100 lépés program, az Új Magyarország Program, az Új Egyensúly Program, a Zászlóshajó Program, a 48 pont, a 7 pontos tisztasági csomag, a koalíciós szerződés és a…..
Subba Áll a mezőn 2008.01.28 15:46:00
A következő kisfilm a lublini egyetem egyik koleszának panorámáját mutatja be. Látni, ahogyan egy ember áll a mezőn, és nézelődik. Szigorúan tizennyolc éven felüli lapozás.      ..
K ügynök (törölt) 2008.01.28 17:56:15
Subba Jó étvágyat! 2008.01.25 09:22:00
Nagyvárosi szösszenetek című sorozatunk jelentkezik: a mai természetfilmes epizód a tömegközlekedési eszközökön zabáló emberszabásúak közül mutat be egy extrém példányt. Nincs is annál jobb, ha az ember bármilyen körülmény között - még akár a retek hármas metrón is…..
Checkpoint Charlie Neo übermensch 2008.01.14 21:59:00
Ugye emlékszünk a Gattaca című filmre, amely az ép emberek világáról szól: aki nem tutifrankó egészséges, az már nem is lehet a társadalom tagja.A filmet nézve nem is gondoltam volna, hogy ez a világ hamarosan elérkezik. Van itt ugye egy bizonyos dél-afrikai futó, Oscar Pistorius.…..
Kedves olvasók, rövid, de sajnos ismét artikulálatlan üvöltözés következik, előre is elnézést kérünk: Ki volt az a szánalmas félnótás a Magyar Televízióban, aki megrendelte a Világ Legjobb Sorozatának szinkronizálását? Faszkorbács! Faszkorbács! Faszkorbács!..
K ügynök (törölt) 2008.01.08 09:06:34
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..