Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saci Mami

94 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sára baba-G2 Gyerekszáj 2012 2012.02.11 12:32:00
 2012.02.11.Ebéd előtt kérem: "Sacikám légyszíves rakd el a puzzle-t mert szeretnék ebédelni."válasz: "Anya ez nem helyes egy gyereket a játéktól elzavarni! "(Hoppácska és még nincs 4 éves....) és egy másik szintén ma:"Anya nagyon nyálas…..
Rádió: Alice Cooper : Poison...mondom Sacának ez egy régi kedvencem, majd elkezdem énekelni...Saca: "anya ne énekelj, fogd be a szádat :-) ez az ÉN kedvencem!! :-)kész vagyok. :-P..
Sára baba-G2 Autóverseny őrület 2011.06.21 16:53:00
 Saci közölte ő autóversenyt akar nézni. Bekapcsolta a tv-t és hogy-hogy nem kapásból a rally magazinhoz kapcsolt, azóta itt visítozik, hogy ott egy "micubisi lensze", az ott egy "suzuki wift", az meg egy "pezsó". Anya nézd sok Honda Civic, az meg…..
Saci gyerekszáj fürdés közben:Saci: Potata, potata, potataÉn: Saci ez mit jelent?S:Cica, cicaÉ: és milyen nyelven?...S: jó nagyra kinyújtotta a nyelvét :-)))))))))))))))..
Ma különösen ingerültek voltunk mindketten. Kész mizéria volt sikoltozós hisztivel a lefektetés. Mindenre "nem" volt a válasz, ha ráhagytam, "de" és sikított. A fene se tudja mi volt. De ilyen húzós még sosem volt.Otthagytam az ágyában, csendben lefeküdt. Én…..
Sára baba-G2 Távol az otthontól 2011.01.01 16:22:00
Tegnap fordult elő először, hogy nem aludtunk otthon a megszokott környezetben Sacival.Próbáltam tompítani a megszokottság hiányát azzal, hogy a "szükséges" alvókákat, a megszokott takarót, párnát vittük magunkkal.Talán a szilveszter varázsa, talán más miatt, de…..
Sára baba-G2 A nagylány 2010.12.30 18:59:00
-10 fokban vágtunk neki az alvás utáni sétának este 6-kor. A biztonság kedvéért, és mert hideg van, valamint nagy sétára készültünk adtam rá egy pelenkát.1 óra hegyen-völgyön át zajló séta után leült vacsorázni. Egyszercsak felugrott, "anya Saca levesz pelust",…..
Sára baba-G2 Karácsony 2010. 2010.12.30 18:53:00
Az idei Szentestét anyukáméknál töltöttük, oda jött a Jézuska is. A vacsoránál sokan ültünk az asztalnál, Zsuzsa mama, Papa, Dédi, Attila, Gabi, Anya és Saca.Alig bírta kivárni, amíg véget ér a vacsora és ajándékokat bonthat. A halászlé nagyon bejött neki - anyja lánya -…..
Ma elmentünk Pestre, és bár biztonságból ráadtam egy pelust, megígérte szól, ha kell. Egész nap nem szólt és az én naaaagy és okos lányom, ma du.1-től este 8:30 ig száraz pelussal tért haza. Megdícsértem és csak úgy ragyogott :-) Büszke is vagyok rá :-)..
Az én okos kislányom felhívott magához álmából riadva, hogy neki most sürgősen bilizni kell, és telerakta minden jóval.  Rettenetesen büszke vagyok rá. :-)  -XII.1718-án itthon hagytam anyuékkal és amikro hazaértem úúúgy örült nekem. Még a szemem is könnybe lábadt.…..
Sára baba-G2 A gyógyulás útján 2010.11.28 22:41:00
És eljő a reggel. A tegnapi történések után izgultam, hogy ne bújjon ki éjjel a hálózsákból és ne térjen vissza a "puncifájás".Az én gyönyörű kislányom reggel, miután "édesanya gyere fel" szokásos hívószóval magához szólított büszkén mutatta, hogy…..
Már napok óta hozzám hasonlóan hegyezte a fülét az időjárásjelentésre.  "Hó, hó, anya Saca szánkó?? Anya es hó? Néni mondta"Igen, nyugtattam meg, a néni azt mondta, hogy esni fog. Úgy feküdt le tegnap este, hogy megbeszéltük, talán másnapra valóban esni fog a…..
Sára baba-G2 Pocakbeli emlék? 2010.11.22 22:13:00
Egy kedves anyukatársnál olvastam régen, - akinek a lánya csak 3 hónappal idősebb Sacánál, és akivel együtt izgultuk végig a terhességünket, az index, egyik erre hivatott topikjában - ő az: papasmamas.nolblog.hu/page/2/, hogy egy kolléganője tapasztalatai alapján…..
Sára baba-G2 Kérdések kora 2010.11.22 16:51:00
Megkezdődött a kérdések kora. Bár még nem számottevő, de nyílik az elméje, és erre újra és újra rá kell csodálkoznom. Az első megjelenés a mesekönyvek kapcsán volt. Az esti mese után mindig "Saca olas" - mondja Ő. Ilyenkor megkapja a mesekönyvet, lapozza elölről…..
Sára baba-G2 Aranyköpések 2010.11.16 20:09:00
No. 1 - 2010. november 11.Lányom pár napja naplementekor -amikor már látni a Hold sarlóját de még nem világít: "Édesanya ott a Hold, nem ég a lámpája..."És közben az az édes fejcsóválás, grimasszal... Imádom :-)No. 2. - 2010. november 16.Csajom rosszalkodik.Anya: Saci…..
A szerdai kezdést szépen folytatta Törpikém. Ugyan a csütörtöki délutáni alvás pelusa nem úszta meg tisztán, de nem is ez volt a cél.Míg szerdán egyszer teljes garnitúra ruhát kellett cserélni rajta - bugyi, nadrág, zokni -, addig csütörtökön és pénteken minden ruha az volt…..
NAgyon régóta nem jelentkeztem. Volt azóta jó is rossz is, talán egyszer majd összefoglalom. Most indenesetre a jóról írnék.NYáron ugyan jópár napig próbálkoztam a biliztetéssel, több-kevesebb sikerrel, de azóta ez feledésbe merült.A jelenleg használt pelenkatípus-méret…..
2010.aug.14Ma terveztem megsütni, de a délutáni 3 órás alvása helyett fél óra után üvöltve ébredt, vigasztalhatatlan volt, és inkább életében először levittem a tóra. 3 órát fürödtünk vele, időnként kihoztam megmelegedni, de nem nagyon akart kijönni.... Holnap délelőtt…..
Immáron 4. napja szedi az antibiot. Bár hiába adtam a kezdetek óta neki minden adag antibio mellé Normaflore-t, egészen tegnapig iszonyat hasmenése volt. Tegnapra végre normalizálódott és már hőemelkedései sincsenek. Vannak viszont kiütésekElőször 2 napja jelent meg pár apró…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
... muszáj volt.Július 8-án voltunk az Állatkertben csütörtökön, és hétfőtől volt lázas, kiütéses, hasmenéses beteg. 5 napig adtam neki fenistil cseppeket, calciumot, na és a lázcsillapítás.Aztán napokig semmi, majd hőemelkedések hol délután, hol este. Majd újabb csendes…..
... úgy tűnik végre megvan mi baja Sacinak. Mégsem a 2 napos lázas vírus volt, hanem nagy valószínűséggel az úgynevezett 5. gyerekbetegség, ugyanis ebéd utánra kiütései is lettek a hasán, hátán. Láza közben már nincs, csak hasmenés. Védőnéni utasítása: 4-5 napon…..
Gyűlnek a szótárban a szavak, kifejezések (feldolgozás alatt...), de a mai az mindent visz. Apa elutazott 2 napra az Adriára. És mint minden este most is beszélgettünk a mai napról, a holnapi tervekről Sacival.  Ma ráadásul olyan jó kis idő volt, hogy délelőtt pancsizott a…..
 2010. június 8-át írunk. Késő délután, nap ereje gyengülőben. Énya, azaz én elkezdi az esti viráglocsolást kannával. Gyermekem rohan hozzám, hogy őőőőő akarja kinyitni a kerti csapot.Igen ám, de az a fránya slag, amely kígyó módjára összetekerve hűsöl a járdán,…..
 Délelőtt anyuék jöttek, hozták a tejet, hogy ne mi a nagy zuhéban menjünk. Amikor el akartak menni, nem akarta elengedni anyu kezét. Mindenáron be akart ülni velük az autóba. A nagyszülők gondoltak egy nagyot, és elvitték magukkal. Náluk ebédelt, majd délután fél 2-re…..