Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LnB

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocs, kicsit későn fut be a márciusi Now, de még talán időben (bár holnap Fallout sorozatpremier, szóval megértem, ha előbb azt daráljátok le). Márciusban mindent vivő hír nem volt, ezért nincs most hónap témája, több kisebb majdnemhónaptémájáról beszéltünk helyette. (Aki nem tudná még: a Now az a…..
Évek óta nincs E3, de vannak helyette kisebb rendezvények, illetve a fontosabb kiadók saját online bemutatókat tartanak. Ezeket hagyományosan szoktuk utólag értékelni, most is megtettük - de talán kicsit korán, mert mire megvágtam az adást, a Nintendo kitalálta, hogy éppen csinál egy Directet.…..
IDDQD Checkpoint 9x05: Interplay 2023.05.30 18:44:08
Megint egy régi sorozatunkat folytatjuk, most azt, amiben régi és legendás, de mára már eltűnt fejlesztő/kiadó cégekről beszélgetünk. Ebben kitárgyaltuk már többek közt az Oceant és a US Goldot, most az Interplayt vettük elő, és mint a sorozat korábbi részeinél, ezúttal is régi cimboránkat, Sasát…..
Köszönjük a türelmet, illetve reméljük, sikerült meghallgatni az év végi dömping minden adását, ezennel elindul a Checkpoint hatodik évada. Ahogy sejthető volt, idén is úgy indítunk, mint tavaly: végigvesszük, mire számítunk 2020-ban, illetve néhány tavalyi jóslatunkat is előrángattuk, hogy…..
Bizony. 35 éve is van már, hogy Ridley Scott műfajteremtő (és azt azonnal ki is fektető - mivel máig felülmúlhatatlan) űrhorrora először hozta a frászt a mit sem sejtő nézőkre (no meg Veronica Cartwrightra is, akinek fogalma sem volt arról, hogy abban a bizonyos vacsorajelenetben egy hektoliter vért…..
Vakon is fel lehet ismerni egy autót? Meg lehet mondani, hogy drága-e, vagy olcsó? Irány a reptér, ahol kipróbálhattuk vakon a vezetést is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A 2013-as Forma-1-es évad nyitánya a fekete aranyról szólt. Utalhatna ez akár a Lotus csapatra is, de a fekete-arany istálló győzelméhez az előbb említett komponens járult hozzá a leginkább. A Pirelli tavaly év végén kizárta, hogy az új évad eleje a tavalyiéhoz hasonlóan a…..
Egy érthetetlen büntetés keltett felzúdulást az észak-amerikai motorsport csúcskategóriájában, a NASCAR Sprint Cupban. Denny Hamlin azután kapott egy 25 ezer dolláros csekket, hogy Phoenixben a szezon második versenye után kritikával illette az új, 6. generációs autókat, mondván,…..