Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julius Riviera

28 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TLDR Trigger-pont 2024.04.25 19:20:02
Az Orbán-rendszer szétrohadása minden kétségen kívül megkezdődött. Szaródik az életszínvonal, nincsen lovetta, amit nép, a M(oszkva )1-et bámuló prolik közé szórhatna a Fidesz-elit. A szétrohadás hosszú és fájdalmas folyamat lesz: a minden bizonnyal a ruszki titkosszolgálat által kontrollált…..
Putyincsicska Pedo Viktor ameddig csak lehetett, húzta-halasztotta a svéd NATO csatlakozás ratifikálást. De miután itt járt az USA-ból négy szenátor akiket nem fogadtak, majd hazautaztak, ezt követően Blinken-ék valószínűleg elővették annak az anyagnak egy részét, ami Putyinnál is megvan. Ettől a…..
Ebben az útmutatóban összefoglalom neked, hogy véleményem szerint milyen módon, mely módszerrel lehet legegyszerűbben feloldani az FRP-lock-ot, olyan telefonok és tablet-ek esetében, amelyekre igazak a következők: Nem volt bekapcsolva USB-debugging funkció a fejlesztői menüben – eleve a…..
Putyin Viktor biztosan megkapta a lebaszást majd utasításokat Moszkvából, vagy egyenesen a kínai találkozón két szájrángás, és három nyakkendőhuzigálás között Putlertől közvetlenül, így lesz szuverenitásvédelmi törvény és hivatal, (SZVH avagy ÁVH) vagy mi a fasz. A szélsőjobboldal kedvezően jön fel…..
(Igen durva szöveg az alábbiakban.) A fidesz fasiszta retorikájának középpontjában található jelenleg a buzik, azaz az LMBTQ kérdés, nyilván hiszen ez messze több embert érint, mint a fidesz generálta infláció, és a lábon éppen kihordott államcsőd. A napokban volt a World Press 2023 kiállítás a…..
(Vigyázat, kifejezetten durva szöveg következik.) A Gondosóra, avagy Gondosorbán igénylésével abban a fantasztikus örömben részesülhetsz, hogy telefonszámod, címed, illetve baj esetén értesítendő személyek címei bekerülnek a Fidesz-propaganda adatbázisába, így print és online (telefonos)…..
„Szeretjük a bukást, igényeljük. Ez a létezésünk értelme, hogy lehessen sírni, hogy velünk mindig kibasznak. Még a himnuszunk is erről szól.” Komment egy kommentfolyamból, 2023 augusztusából. Tűpontos ha engem kérdezel, különben nem raktam volna ki. A neurotikus és duzzogó tolvajnemzet történelme…..
A napokban véleménynyilvánítás történt. Az Európa Parlament képviselői jelentős, valódi (nem ilyen orbániai mértékű kamu) kétharmaddal kinyilvánították, hogy nem kívánják, hogy Putyin csicskája képviselje az EU-t, határozza meg az elnökségi időszakában az Unió által képviselt ügyeket. Ezzel az…..
TLDR Az Orbán – Putyin paktum 2023.04.20 18:07:43
Meglepő ugye, hogy a finn és svéd NATO tagsággal kapcsolatban hosszú időre, egy évnél hosszabb időre visszanyúló baszakodáshoz képest milyen kibaszott kurva gyorsan lépett a doktorminiszterelnökúr a Nemzetközi Beruházási Bank, közismertebb nevén a kémbank ügyében? Beszélt (az a kígyóvállú buzi)…..
TLDR A 47. oblast 2023.01.13 16:18:38
Bevezetés   Az Orosz Föderáció jelenleg 46 oblast-ot, azaz megyét tart számon, nem számítva nyilván azt a 4 új megyét, amelyekkel „népszavazások” eredményeként úgymond (ideiglenesen) gyarapodott. Azt gondolom, és lehet hogy ma Magyarországon élő, és a Fidesz-pártpolitika metaverzumán kívül…..
Tegyük fel, hogy az egyesült ellenzéknek szerencsével, teljes ellenszélben, emelkedő pályán sikerül elkergetnie bonszai Döbrögit meg a fideszmaffiát. Erre az időpontra az átlagos egybites ellenzéki szavazó valahogy úgy tekint, hogy egyszeriben vége lesz a lidércnyomásnak, és egyszerre minden…..
TLDR Klozettpapír Unió 2020.12.10 17:46:35
 Az Európai Unió Alapjogi Chartája, a lisszaboni szerződés, meg az összes többi hasonló EU-s bullshitgyűjtemény egyvalamire jó igazán: megfelelően puha papírra nyomtatva az emberek, így többek között a magyar állampolgárok seggének kitörlésére egy jó alapos szarás után! Ugyanerre a célra alkalmas az…..
Idézet: „Azok a diákok, akik az iskolában ok nélkül verik, alázzák, fenyegetik, kifosztják a társaikat, és akiknek a szülei minden vélt sérelem esetén csapatostól rontanak be az osztályterembe vagy igazgatói irodába tanárt verni, szinte kizárólag cigányok. A legfőbb ideje, hogy ezek ellen…..
TLDR Tudta? 2020.07.02 11:46:44
A Nemzeti Manipuláció nem más, mint amikor apu és anyu megbeszélik otthon, hogy milyen 20 éves futamidejű hitelt vegyenek fel, a kisfiuktól Zolikától, meg ugyanekkor megkérdezik, hogy melyik csokikát kéri a csokis polcról. Ez a Zolikának feltett kérdés egyenlő a nemzeti konzultációnak nevezett…..
TLDR Debilnet 2020.04.15 10:37:37
Az internet annak idején, amikor még ARPANET-nek, hívták, illetve nagyjából a 90-es évek végéig szűk körben alkalmazott kommunikációs csatorna volt. Mint ilyet, a tudományos élet elitje használta, mégpedig meghatározó mértékben szakmai, professzionális célokra. Ebből a kiindulópontból ezért az…..
TLDR Vacsora 2020.03.13 09:34:05
D. hazaért végre. A ház ahol anyjával, mostohaapjával, meg apja első házasságából származó húgával élt, B. keleti, egyik leghangulatosabb kertvárosának utcájában volt. Aprilis eleje volt: nyíltak a virágok, mályvarózsabokrok nyitogatták fehér és lila szirmú virágaikat. D.-t ez a legkevésbé sem…..
TLDR Nem lesz ki hallgassa a mesét 2020.03.05 14:32:04
Pártunk és kormányunk meg kívánja védeni a’ zembereket a Facebook és társai káros hatásai elől, úgymond. Nem is kívánnék ennél jobban foglalkozni az un. „Digitális Szabadság Munkacsoport”, vagy micsoda nevű kormányzati gittegylet által összekaffogott dolgokkal, amelyek itt is megtalálhatók:…..
Az okosórák lényeges funkcióinak egyike az alvás figyelése, monitorozása. Nem is okosóra e nélkül a termék. Viszont mielőtt elaludnánk, utolsó dolog, amit látunk, az a mobiltelefonunk kijelzője. Rajta pedig a megszokott addiktív formában, megállíthatatlanul koncentrálva mindaz, amiből most ki kell,…..
A Skót Rendőrség nemrégiben bejelentette: 41 darab olyan célszámítógépet rendeltek, amelyek alkalmasak mobiltelefonokon található adatok elérésére, azok kiolvasására, mentésére. Mégpedig olyan formában, hogy a beavatkozásnak nyoma nem marad. Ezeket a kiváló eszközöket egy háztartási klozettisztító…..
TLDR Agy II. - Élet II. 2020.02.07 16:10:56
Mára a legtöbb ember valamelyik kezén kinőtt az Agy II., amelyen fut az Élet II. Most már, és a jövőben egyre inkább az lehet a kérdés, hogy az Agy II. valójában több-e mint az Agy I. Ugyanígy, a leglényegesebb kérdés, hogy az Élet II. értékesebb-e, mint az Élet I. Hát élet ez az unalmas szürke…..
A közösségi hálózatok leértékelik a múltat. A Facebook Hírfolyama és ennek Instagram-ban megtalálható, funkcionálisan ugyanolyan megfelelője nem a múltat mutatja be elsősorban, nem arra fókuszál, hanem a másutt történt dolgokat tolja elénk. Úgy tálalva az eseményeket, hogy ezek éppen most történnek,…..
Amiből sok van, annak nincs értéke. Ami erőfeszítés nélkül könnyen elérhető számunkra, annak ugyanúgy nincs. Ami elérhető korlátlan mennyiségben, annak értéke minimális vagy nulla.  Minél több mindennek nem érezzük értékét, amely körülvesz minket az életünkben, annál inkább értéktelennek érezzük…..
Természetesen nekem semmiféle konkrét információm nincs és nem is lehet Közép-Európában, konkrétan Magyarországon élő állampolgárként az NSA és tsai. szervezeti működéséről. Azonban Snowden könyvének olvasása során néhány dolog eszembe jutott, annak alapján, ahogy ő -egyébként tiszteletre méltó…..
A technológiai szingularitás felé közeledve minden létező technológia új, jelenlegi emberi értelmünkkel nem megismerhető szintre fog jutni a technológiai szingularitás bekövetkeztének teoretikusai szerint. Mindez nekünk természetesen nagyon jó, sőt a lehető legjobb lesz. Röhejes, ennyit, ezt a…..
TLDR Nekem nincs titkolnivalóm! 2019.09.25 13:11:49
Bevezetés Jogos! Mégis, miért lenne lényeges egy bármilyen átlagember életének történései, online aktivitásának lenyomatai, amelyek a jelenlegi formájukban megtalálhatók a mára unalmassá váló Facebook-on, illetve egy ajtóval arrébb ugyanott, az Instagram-on. Vagy Google rendszereiben. Vagy…..