Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelly Pinkham

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
Nemsokára kezdődnek az ellenzéki tárgyalások az MSZP és az Együt 2014 - PM között. Bár alapvetés, és igaz a közbeszédben elterjedt formula, hogy az MSZP magabiztosan a legerősebb ellenzéki párt így nélküle nincs kormányváltás, az is igaz, hogy mára az E14 is stabilizálta…..
A magyar kormány újratermeli a sértett, neurotikus, szomszédaival megbékélni képtelen, együttműködésre nem hajlandó új generációk egész sorát. Három éve ünnepeljük hivatalosan a Nemzeti Összetartozás Napját. A hivatalos elképzelések szerint egy hiánypótló…..
Prága az árvízzel küzd, percről percre posztunkban folyamatosan követjük a legfontosabb eseményeket. Vasárnap lezárták a Károly-hidat, így már csak a beavatott markolók gördülhetnek végig a világ egyik leglátogatottabb épületén, hogy egy kicsit lazítsanak a lerakódó…..
Kelly Pinkham 2013.06.04 09:55:45
Törökország sikere biztatás Magyarország számára… A török siker arról szól, hogy ha egy nép bízik a saját erejében, megfelelő összefogást valósít meg, és vezetői megfelelő programot hajtanak végre, akkor csodálatos eredményeket lehet elérni. (Orbán Viktor, 2013.…..
De azt megígérte utastársának, hogy amennyiben valahogy bejut, majd vigyáz rá. Exkluzív videó felvételt közöl a Vakkomondor. Az olvasónk által beküldött felvétel azon a repülőn készült, melyen a miniszterelnök a Bajnokok Ligája döntőjére utazott Londonba fiával és egy…..
Kelly Pinkham 2013.05.28 12:44:40
@kennyking:

Orbán református, tehát valószínűleg meg van neki...
Az első 21 évvel ezelőtt történt. Az akkori francia liberális párt, az UDF ifjúsági szervezetének delegációját kalauzoltam körbe Budapesten, alkalmi tolmácsként, idegenvezetőként. A Liberális Internacionálénak két magyar tagszervezete volt abban az időben, az SzDSz és a…..
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
Kelly Pinkham 2013.04.13 13:39:11
Hé, köcsögök!

Ezt olvastátok már?

Az Európai Néppárt cáfolja, hogy a magyar kormánypárt kizárásáról tárgyaltak volna.

www.hir24.hu/belfold/2013/04/13/nem-tervezik-a-fidesz-kirugasat/

Jajaj, Fabius ismét pofára esett, jóllehet ez a Varánusz megítélésen nem sokat változtat, hiszen már régóta senki sem veszi komolyan ezt a szánalmas blogot.
Kelly Pinkham 2013.04.13 13:56:22
@én már a fény gyermeke vagyok:

Ez az eset ragyogó élénkséggel szemlélteti a balliberális hazugsággyár működését. Egy idióta liberálbolsevik "egy magát megnevezni nem kívánó forrásra" hivatkozva fabrikált egy álhírt, amire aztán az egész balliberális sakálmédia rávetette magát.

Fabius pofára esésén már nem is csodálkozom, nem haragszom rá, inkább csak sajnálom szegényt. Amikor hőn szeretett pártja, az LMP kettészakadt, szegény Fabius elméje is meghasadt.
Április 12-e a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja. Arra ösztönöz minket ez az évforduló, hogy szembenézzünk a közelmúlt történelmének egyik fájdalmas és érzékeny témájával. Meg kell ezt tennünk, folyamatosan. Ma már nem gond 1848. március 15-e vagy 1956 októbere…..
Kelly Pinkham 2013.04.13 11:11:02
@...elmúlik...:

Én szívesen kibékülök a szlovákokkal, ha kiürítik és visszaadják Kassát, Pozsonyt, Eperjest, Komáromot stb... Utána nagyon jó barátok leszünk, megígérem.
       Aki esetleg nem tudná, a Magyar Hírlap gyakornokaiból toborzott rezsimbarát Tutiblog nem találta elég csinosnak Kim Lane Scheppelét, a Princeton University professzorát. Mielőtt az Olvasó felháborodna a nullponti energiával szélhámoskodó Széles Gábor…..
Kelly Pinkham 2013.04.13 02:15:14
@incze:

Igen, de azt kifejeltetted a felsorolásból, hogy nagytudású és fényes tekintetű professzor asszony tanácsadója volt Büky Dorottya SZDSZ-es képviselőnőnek, és a Horn-kormány idején MSZP-SZDSZ-tanácsadóként részt vett alkotmányozási döntések előkészítésében is.

Persze akkoriban még fiatalabb és vékonyabb volt, azóta brutálisan elhízott és elcsúfult, szerintem egy hatalmas laskagombatelep él a köldöklyukában.
Kelly Pinkham 2013.04.13 02:28:41
@Rohadjmegorban:

Én pedig minden nap két imát mondok Orbán Viktor egészségért és sikeréért, s ilyképpen az első imámmal semlegesítem a te Orbán pusztulásának előidézésére irányuló "imádságodat", a második imámmal pedig megerősítem Orbán Viktort.
Kelly Pinkham 2013.04.13 02:34:28
@Rohadjmegorban:

Ez a beszéd! Tökéletesen bemutatod a "demokratikus ellenzék" pillanatnyi pszichés állapotát. Teljesen szét vagytok esve, és már csak a átkozódás maradt számotokra.
Február végén az addig sem teljesen békében csordogáló Rezsicsökkentési Hadművelet 180 fokos fordulatot vett, amikor váratlanul az ELMŰ és a Főtáv nem dobta hanyatt magát a Rezsicsökkentő Bizottságnak. Azóta a lehető legmagasabb fordulatszámra pörgették fel a…..
Miközben a Fidesz állandóan a másik oldal "gyűlöletkampányáról" harsog, ma ismét kiderült: ők cselekszenek úgy, ahogy szerintük a másik oldal. Vasárnap időközi választás lesz Dunakeszi 7-es számú önkormányzati választókörzetében. A Fidesz a győzelme érdekében az…..
Lassan két éve írtuk: dehogy nyomjátok le Prágát! Nemrég Prágában az év első hónapjaiban két bejáráson is részt vettünk: a szerkezetkész Blanka alagút és a zöld metróvonal újabb szakaszát tettük meg gyalogosan. A város északi részében épülő két megaprojektet…..
Kelly Pinkham 2013.03.22 14:03:59
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
Kelly Pinkham 2013.03.22 12:25:43
@-Szűcs Gyula-:

Az Indexet zsidók írják.
Nézem Török Zsoltot az Egyenes Beszédben, arra panaszkodik Kálmán Olgának a szerencsétlen, eszem azt a szívfacsaróan panaszos hangját, hogy a Fidesz legújabb aláírásgyűjtése nem szolgál más célt, mint a Kubatov-lista frissítését, vagyis egy választói adatbázis építését.…..
Kelly Pinkham 2013.03.21 16:17:38
Teadélután A nagy leleplezők 2013.03.18 12:21:29
Le kéne egy kicsit higgadni, azt hiszem. A közéletbe ilyen-olyan módon belefolyó, nevüket a nyilvánosság előtt nem vállaló civilek vagy közszereplők leleplezése eddig sem volt ismeretlen mifelénk, de kétségkívül az Orbán kocsijába beülő névtelen erdélyi pár utáni hajsza…..
Kelly Pinkham 2013.03.19 03:06:10
@anyadmajma:

Na, mi van, zsidó? Cigányozunk, cigányozunk?
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
Kelly Pinkham 2013.03.15 15:43:35
@Sir Nyű:

Miért? Ha Orbánt felelőssé lehet tenni a rendkívüli hóesés miatt bekövetkezett káosz miatt, akkor ugyanezt Barack Obamával is meg lehet csinálni. Vagy az más? Obama bácsi nem tehet róla, mert ő néger és liberális?