Regisztráció Blogot indítok
Adatok
y8jatekok

166 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre naposabb és melegebb van, s szeretnénk megosztani veletek egy nyári kikapcsolódást. Készülj fel hétvégére, sok akció és izgalom vár a Big Farm Nyári Hétvégi különleges Ünnep.Nézzük is akkor mi várható: Nyári hétvégi tűzijátékHogy megünnepeljük a nyarat, minden hétvégén többször tűzijáték fog…..
Sziasztok! A mostani frissítésben egy nagyobb frissítésről, vagyis inkább változásról szeretnénk hírt adni, ugyanis nagyobb változások történtek az Empire játék Berimond részével kapcsolatban. Nézzük a részletesebb információkat az új Berimondról. Általános Berimondi Változások Többé nem…..
Sziasztok! Egy nem túl friss, de annál izgalmasabb Event leírását hoztuk el nektek a GoodGame Empire játékból. A Szamuráj invázió már tavaly bemutatkozott, íme az eseményhez tartozó leírás: Szamuráj Invázió - Általános Információ  A Szamuráj Invázió egy Nomád invázióhoz hasonló event a Goodgame…..
Sziasztok! A mai napon két apróbb frissítést hoztunk el nektek. Íme a frissítésekhez tartozó rövid leírás: Hóember esemény: A hóember esemény, mint téli esemény, visszatér. Jó szórakozást hozzá. Kisteherautó őrület: Február 9, 10, 11-én kollektív őrület veszi kezdetét, melyhez mindenkinek jó…..
Sziasztok Big Farm rajongók! Elég régen jelentkeztünk már, sajnos eléggé elfoglalt voltam az elmúlt hónapokban. Most viszont igyekszem újra feléleszteni az oldalt. Ezúttal egy izgalmas frissítéssel, amelyben a Kínai újévről és a Valentin napi eseményről olvashattok. Kínai újév A kínai újév…..
Sziasztok! Egy újabb kisebb frissítés került be a játékba. A lóvásár egy új épület a lovardában, a lovas boltban pedig alkalmatok nyílik különleges lovakat megvásárolni. Emellett rengeteg apróságot is hozott a frissítés, melyben új ajánlatok, új könyvek és új prime…..
Sziasztok! Egy nagyobb frissítés került be a játékba: a lovas versenyek. Eme kiegészítővel még izgalmasabb időtöltést jelent mindenkinek a Big Farm játék! Lovarda - Játékos vs. Játékos versenyek Akartatok valaha is más játékosokat kihívni? Elsajátítottátok már az összes…..
Sziasztok! Egy új ranglista és egy új tárgy, a gyorsító került be a Goodgame Empire játékba! Új Ranglista-    Az Épületpontok listát átalakítottuk és átneveztük Erőpontok-ra.-    Ezenkívül ez a rangsor tartalmazni fogja a birtokolt katonákat és a jelenlegi…..
Sziasztok! Egy izgalmas frissítést hoztunk el nektek a Goodgame Empire fórum jóvoltából. A hivatalos oldalon a legendák ranglistája került fel, nézzük meg a részleteket! A legendák ranglistája A 70-es szintű Urak összehasonlíthatják mostantól a legendás szintjüket a 70-es…..
Big Farm Lótanya újdonságok 2014.12.26 23:08:17
Sziasztok! Izgalmas újdonságok érkeztek a játékba, amelyek a Lótanyán fognak újdonságokat hozni. Ezentúl nem csak több ló büszke gazdája lehetsz, hanem tenyészthetsz egy utódot is a meglévő lovaidból, melyeknek bónuszait és képességeit Te magad kezelheted, így biztos lehess…..
Sziasztok! Néhány újdonság érkezett a játékba, és az Ördög vagy Angyal részbe javítások kerültek. Ezen kívül néhány apróbb változás is bekerült a játékba. Új dolgok a Szigetfarmon Pár régebbi, már ismert funkciót bevezetünk a Szigetfarmra is. A két újdonság…..
Sziasztok! A következő Goodgame Empire frissítéssel sok újdonság vár rátok! Megtöltöttük a játékot új izgalmakkal, új szintek érhetőek el, új épületeket húzhattok fel, új fejlesztések és megannyi más új dolog érkezik. A sok újdonság sok munkával is jár. Ezért…..
Sziasztok! Egy újabb frissítés került be a Goodgame Empire játékba, nézzük mi is ez! Fejlesztett utazás áttekintő Az utazás áttekintőben külön címkét kap a szövetségi egységek mozgása, valamint a szövetségi tagokat érő támadások. Az egységek mozgása…..
Big Farm Szövetkezeti bajnokság 2014.11.08 12:47:41
A szövetkezei bajnokság Ez egy új lehetőség, amivel a sikeresen teljesített küldetésekért még több jutalmat szerezhetsz! Gyűjts elismertségi pontokat a szövetkezetednek küldetések teljesítésével, és szerezd meg a klassz jutalmakat a szövetkezeted összes tagjának. Hogy is…..
Sziasztok! A következő frissítés során a következő változtatásokra számíthattok:  Új jelzés a raktáron Amint a felszerelés-raktárad vagy a drágakő gyűjteményed megtelik, a felszerelés gomb háttere feltűnő piros színűre vált Így azonnal láthatod, ha elérted a…..
Sziasztok farmerek! Ezen a héten lesz egy második frissítés is, ami a garázst érinti. Lássuk, milyen újdonság jön pontosan a játékba Új gépek a garázsban 4 új gép érkezik a garázsba, mindegyik más-más bónuszt hoz magával, vagy éppen egy különleges…..
A következő frissítés során a következő változtatásokat eszközöljük:  A műemlékek A műtárgyak új települések a világtérképen, amelyeket a szövetségek igényelhetnek maguknak Amikor egy szövetség szert tesz egy műemlékre, akkor a szövetség összes tagja…..
Sziasztok Goodgame játékosok! A következő frissítéssel ezek az újdonságok érkeznek a játékba: Az ajándék kereskedő A kastélyotok előtt egy új kereskedő is megjelenhet ezentúl. Ajándékcsomagokat vásárolhattok nála. Ezeket a csomagokat aztán más játékosoknak…..
Sziasztok! Néhány apróbb változás kerül be a Goodgame Empire játékba. Ezúttal a drágaköveknél történik egy kisebb fajta változás. A következő frissítésünkkel az alábbiak kerülnek bevezetésre: A Vihar Szigeteken ezentúl - ha valaki a végén jutalomban részesül - a…..
Sziasztok! Újabb frissítésre kerül sor, méghozzá szeptember 22-én hétfőn. Ezúttal a szigetfarmon történnek apróbb, de annál fontosabb változások! A jövő heti frissítés így csakis a szigetfarmot érintő változásokat hoz magával. Új áruk a kagylókereskedőnél Benny…..
Sziasztok! Két apróbb frissítés is bekerült a Goodgame Empire játékba, nézzük is őket meg (a híreket most is köszönjük a hivatalos Goodgame Empire fórumnak). A következő frissítés a következő funkciókat fogja tartalmazni: Szövetségi ajándékok a különleges…..
Sziasztok! A mai napon egy különleges frissítést mutatunk be, méghozzá egy teljesen új kalandot, az Alvilági kalandot. Marco de Luca segítéségért fordul hozzátok, hiszen egy igazán izgalmas felfedezést tett a föld gyomrában! A kaland kezdete: Amint a kaland kezdetét veszi, a…..
Sziasztok Big Farm játékosok! Egy újabb frissítést mutatunk be nektek, melyet tegnap előtt tettek közzé a hivatalos fórumon. Nézzük is mit rejt magában ez az apró frissítés: Virágfarm épületeinek új szintjei Steve, az építőmester ellátogatott fő- és ínyencfarmotokra és…..
Sziasztok! Újabb frissítés érkezett a GoodGame Empire játékba, amelyben új drágakövekre tehettek szert. Mostantól permanens bónuszokkal számolhattok, ha drágaköveket szereztek. Új drágakövek A drágakövek mostantól permanens bónuszokat is adhatnak (például: +5 támadó…..
Sziasztok! Rég jelentkeztünk már frissítéssel, de most pótoljuk az elmaradásainkat. Elsőként egy új havi esemény beharangozójáról írunk, melyet a Goodgame Empire hivatalos fórumán tettek közzé. Előkészülünk egy új havi eseményre Ezzel a frissítéssel sok, az új…..