Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/X (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotók: Landmark Trust/ via: designboom.com A fenti képen látható épület látszólag olyan állapotban van, mint egy félig befejezett családi ház, akármelyik város-község határában, ahol félúton elfogyott az építtetők pénze vagy az asszony rájött, hogy ő mégis inkább a…..
/X (törölt) 2013.04.19 08:27:16
Az antropológus szakértő szerint néhány kép a levélíró gépén   18 év alatti lányokat ábrázol. A Zugügyvéd szerint a vétlen netezők nagy része ellen is eljárást lehetne indítani ilyen alapon. Szia Zugügyvéd,A következőképpen jártam: egyszer csak kijött…..
Ha elégedetlen vagy a budapesti metróval, ha szerinted sokszor nem eléggé tiszta, vagy zavar a graffiti, akkor ajánljuk figyelmedbe a mai posztot. Időutazást kínálunk, méghozzá a hetvenes évek New Yorkjába. Irány a föld alá! A hetvenes években a New York-i metrót még…..
Nem csak gyanús, hanem tudható, hogy a Választás az ELTE BTK-n 2013. április Facebook-oldal a jelenlegi HÖK-ösök kampánya azért, hogy megőrizhessék pozícióikat. Csupán egyes jelölteket tesznek fel a hivatalosnak tűnő plakátokra, másokat kihagynak. Nem meglepő módon a…..
Amikor megláttam a fura kompozíciót, amit Szórádi Balázs fényképezett a Móricz Zsigmond körtéren, azt hittem Harry Houdini, a nagy szabadulóművész kap végre szobrot, mely munka közben ábrázolja őt. Ám kiderült, hogy csak Móricz Zsigmond az, aki ebben a védőfelszerelésben…..
Hienon Szeo Li Észak-Koreában nőtt fel, bár nem éhezett, hét esztendősen már látott kivégzést. Csodás menekülésének történetét a TED-konferencián mesélte el. Li családja nem volt szegény, így a mind gyakoribb éhezésekről csak rokonokon és ismerősökön keresztül…..
/X (törölt) 2013.04.16 21:23:09
/X (törölt) 2013.04.16 21:24:30
@szellemkor: hát olyanok, utolsó mocsadék szarházi liberálisok. Rosszabbak, mint a nácik és a komcsik együttvéve. Söpredék. A fidesz bűne, hogy még nem törölte el őket.
/X (törölt) 2013.04.16 21:25:06
@szellemkor: Az USA-nál lehet köszönni. Na ja, nincs olajuk ...
Kitüntetések korát éljük. Olvasom, hogy egy német város polgármestere visszautasított egy magyar kitüntetést. Konkrétan Tata testvérvárosáról, Gerlingenről, illetve annak polgármesteréről, Georg Brennerről van szó. Előrebocsátom: tökmindegy, hogy a térképen hol van…..
Az Infrastructuriston megjelent egy összeállítás a világ 10 legnagyobb városi parkjáról. Íme az ő listájuk (az eredeti posztban mindegyikhez ott a műholdkép is - érdemes végigpörgetni, már csak a furcsa alakzatok miatt is), amihez sebtében összeállítottam a budapesti legeket…..
Kicsit is tájékozott olvasóink jól tudhatják, hogy Magyarország és/vagy a magyar kormány renoméja borzasztóan rossz külföldön. Mi magunk is évek óta foglalkozunk a jelenséggel, melyben a jogos kritikák teljesen hajmeresztő túlzásokkal keverednek; miközben az, hogy ennek a…..
/X (törölt) 2013.04.08 12:41:00
Az az egy biztos, hogy nem az Isten tehet róla.   ... meg vagy gyõzõdve arról is, hogy te a vakok vezetõje vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelõje, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást…..
A Rudas Fürdő legutóbb azzal szerepelt az Urbanistán, hogy a National Geographic rádiumos vizével riogatott, hogy hú szegény Marie Curie is attól halt meg. (Ja, Göring meg ciántól, ami a mandulában is van, soha többé ne egyetek marcipánt!). Ami miatt azonban joggal hallani róla…..
/X (törölt) 2013.03.29 11:45:14
Vastagbőr Végzés 2013.03.23 15:02:00
A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal legfőbb célkitűzése: "A magas színvonalú szakértői tevékenységünkkel hatékonyan hozzá szeretnénk járulni a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi, szociális és foglalkozási rehabilitációjához…..
Beiktatása után beszélt nekünk első napjairól a katolikus egyház új vezetője, a Szentszék gauchója, Ferenc pápa. Vagy ahogy a barátai hívják, Frank. Hogy telnek a pápák első napjai?Ahogy bárkinek, egy új munkahelyen. Elvittek a HR-re, ahol aláírtam a papírokat, kaptam…..
Budapest legklasszabb neoromán épületénél elhatároztam, hogy egy rövid sorozatban végigvesszük Budapest legszebb, legérdekesebb kilátóit. A mai posztban szereplő kilátó nincs sem zord hegycsúcson, sem sűrű erdő közepén, sőt a kilátás sem annyira szuper belőle - viszont…..
Mint megmutattuk, a BKK (BKV) évek óta képtelen pótolni a 3-as metró Nyugati pu.-i megállójából hiányzó, leszaggatott illetve elavult utastájékoztató térképeket - így téve nehézkessé utasai tájékozódását. A problémával megkerestük az utastájékoztatásért felelős…..
Subba Megvan az új popó: FERENC! 2013.03.13 20:16:24
"Ferenc asziszi pápa lett? Szűzbeszéd. Feszült izgalom. Ki milyen pápát várt. " - ezeket hallotuk így hirtelen. (Részemről imádom, apukám Ferenc). ..
Szőlőművelés Nyitány 2013 2013.03.11 22:49:44
Legjobban a tavaszi munkákat szeretem, mert elképesztően változatosak: a metszés, a támrendszer javítása, a villanypásztor megjavítása, a szeprente kihordása: mind-mind érdekes és jó munka (na jó, a szeprentehordás vacak, de abban meg az a jó, hogy ha vége van). Kinéztem a…..
/X (törölt) 2013.03.14 07:05:16