Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Rozsnyói

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött ez a nap is. Elmegy. Romokat és undort hagy maga után dr Tóth Tibor József, a Fidesz Fekete Pétere. Az örökség Szinte a semmiből bukkant fel a kerületi önkormányzat vállalatánál, a mára mára már kellő közismertségre szert tett dr. Tóth Tibor József. A kerületi…..
A XVIII. kerületi szocialisták a helyi városüzemeltető cég teljes menedzsmentjét menesztenék. Közel egy milliárdos veszteség okozásával, évi több tízmilliós vezetői fizetések érdemtelen kifizetésével, valamint arcpirítóan látványos mutyizással és évtizedes ivócimborák…..
Kerületünk határában, Pestimrén, a Benjámin utcai buszfordulóban pár éve, a lakosság kezdeményezésére és együttműködésével az akkori vezetés úgy döntött, hogy egy kisebb parkot hoz létre a buszforduló öblében lévő zöldfelületen.  A kiemelt virágágyás és a…..
Június elején a kerületi úthálózat számottevő részén még nem végzett a Városgazda a kátyúzással. Az évek óta időzavarban szenvedő cég számára az elhúzódó tél sem szolgálhat magyarázatként a mulasztásra, ugyanis áprilistól kiváló időjárási tényezők mellett…..
Az önkormányzati képviselőkre próbálja a felelősséget tolni Ughy Attila pestszentlőrinci polgármester, aki "elfelejtett" intézkedni a kerületi közalkalmazottak karácsonyi, 29 ezer forintot kitevő utalványának megrendeléséről. Időközben az iskolákat maga alá söpörte az…..
A fenti fénykép magáért beszél: ez egy hivatalosan komfortosnak nevezett önkormányzati bérlakás fürdőszobája 2013 márciusában, Budapest XVIII. kerületében. Csak emlékeztetőül, a pestszentlőrinciek megválasztott országgyűlési képviselője Kucsák László,…..
József Rozsnyói 2013.03.12 22:31:31
@Petrovai: Ez egy földszinti bérlakás ami a talajvíztől és a csatornától meg a vízhálózattól illetve az alap rossz szigetelése miatt ázik penészedik ,de a többi lakás is !!! Az épület 80 éves ,3 szintes omladozó ,részben meghajlott fa gerendázatú a szintek közti födémszerkezet ,A gázcsöveket most cserélték ki kényszerből mert gázömlés volt !A vízhálózat még ólomcsővezeték , a lefolyórendszerben vannak még öntöttvascsövek ,nagyon rossz nyílás zárókkal elavult elektromos hálózattal , félkomfortos komfortos lakásokkal ,Az épület megnyert közel 300 millió ft EU pályázatot ! És a tető leomlik a vakolattal együtt ! Az épületben csak kisebb pótlások javítások pótlások voltak ,Felújítás nem!!! Pár lakást felújítottak de csak részlegesen sikerült ,az is csak pofára, A mai Napig van ahol ki kell járni a Wc -re meg a mosdóba ,a hideg folyosón keresztül , a rokkant nugdíjjasnak is !

József Rozsnyói EZ a 21. században ???? Ébresztő !!!!! Irj ha érdekel a Cím!
József Rozsnyói 2013.03.13 14:19:04