Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The_Evil

6 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon kínos dologról kell szót ejtenünk: népszerű zenekarok tagjairól, akik rettegnek a kritikáktól és/vagy a kommentektől. Mi, kisebb zenekarok normális tagjai kérünk elnézést, ez valóban nagyon-nagyon kínos. Zenészként (OneHeadedMan zenekar - lehet trollkodni) és a…..
Tegnapelőtt, azaz az Úr kétezer és tizennegyedik esztendejének január havának nyolcadik napján jelentkezett először a Magyar Nemzeti Televízióban a Szabadság tér '89 című műsor, amit Rákay Philip Úr, a televízió alelnöke vezetett, természetesen a költséghatékonyság…..
The_Evil 2014.01.10 16:12:41
@sixx: Egyetlen észrevétel, a köztévé esetében nem sok értelmét látom a 18-49-es korosztály mindenhatóságának. A 15 és a 69 évesek is a köz tagjai, a tévé meg ugyebár nem kereskedelni.
Tegnap mutattunk sok képet az antarktiszi Metallica-buliról, most itt van videón az egész. Ezt eredetileg az argentin tévében adták le, de szerencsére valaki felvette ügyesen, hogy ne csak a dél-amerikaiak lássák...
The_Evil 2013.12.10 14:54:15
A Vörös Viperát alakító Pedro Pascal után újabb színész csatlakozott a Trónok harca negyedik évadához, mégpedig az a Mark Gatiss, aki a BBC zseniális Sherlockjának egyik fontos szereplője (ő alakítja Holmes testvérét, Mycroftot) és egyben a sorozat egyik alkotó-producere is.…..
The_Evil 2013.07.18 17:28:44
A tegnap megénekelt kilencedik epizóddal odavert a Trónok harca, a kérdés csak az, sikerül-e megtartani a lendületet az évadzáróra, és olyan csúcsponttal köszönnek-e el, mint az első két kiadás? Jövő héten kiderül.    ..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Az igazi király,úgy lövi, mint Vidal. Arturo Vidal nem fáraszt panenkával. Vajon hány nyesegetve arcoskodó merne úgy büntetni, mint a chilei a Milan ellen? Pirlóval bezárólag odáig voltunk az alázóan rúgott tizenegyesekért, de amióta "meme" lett a megoldásból, elillant a…..
Tegnap kezdetét vette az évösszegző listázás a Lángoló Gitárokon, a hazai zenészektől kapott összeállításokat bemutató sorozatunk első része ide kattintva olvasható. Mielőtt azonban további ismert, neves zenészek listáival folytatnánk, itt vannak a sajátjaink, a Lángoló…..
Szeptembertől októberig, hat héten át forgatta az HBO a horvátországi Dubrovnikban Trónok harca - második évad címmel a Királyok csatája tévés változatát. A hírnek a helyi G.R.R. Martin-függő sajtómunkásoknál valószínűleg csak a fázós HBO-alkalmazottak örültek jobban,…..
The_Evil 2011.10.20 11:52:07
The_Evil 2011.10.20 12:15:38
@Hamlet: Híjj az tényleg jó hír. Azt a pár hónapot már csak kibírjuk.
Lisa Edelstein a TvGuide-nak adott egy hosszabb interjút, amiben többel között kibökte, hogy a sorozatból nemcsak azért távozott, mert a fizetését és az epizódszámát drasztikusan csökkentették volna a készítők (költségkímélés címen, ami persze Hugh Laurie járandóságát…..
Lehet, hogy nem jutunk ki az Eb-re, de aki most kezdett el meccsre járni, csodát látott, aki régóta jár, annak pedig katartikus élmény volt a péntek este. Huszonkét évvel ezelőtt jártam először válogatott focimeccsen. Huszonkét évet kellett várnom arra, hogy ott lehessek a…..
The_Evil 2011.09.04 17:13:36
@klarky:
"Várjuk ki a végét, és ha megvan még két meccs én leszek a legnagyobb szurkoló az EB-n, ezt garantálom!"

Olyankor már könnyű nagy szurkolónak lenni...
Egy hónap van hátra, míg a Trónok harca készítői megkezdik a második évad forgatását (tényleg, átnevezik vajon a sorozatot, vagy csak kap egy alcímet?), az első évad értékelése még várat magára, (de nem marad el) egyelőre van egy táblázatunk, amiből kiderül, hogyan alakult…..
The_Evil 2011.06.24 14:50:51
@Yooha: pl a hype miatt felzárkózott a neten, majd megnézte a tv-ben a finálét.
Hajcsatok Sousa csak egy báb? 2011.06.17 07:30:00
A nyár szenzációja, hogy Magyarországon vállalt edzői munkát Paulo Sousa, a portugál válogatott legendás hátvédje. Az első lépései viszont meglehetősen diktatorikusak voltak, már ami a keret kialakítását illeti. És ha egyáltalán ezt ő tette.   Ha Sousa valóban szeret…..
Szar lehet úgy műsort vezetni, hogy 1) percekkel a beszélgetés kezdete után sem tudja az ember a riportalanyok nevét, 2) a szerkesztők rossz zenekarról szóló információkkal tömnek minket, 3) és még kivágni sem tudjuk magunkat. Joshi Bharat szépen beleszaladt egy ilyen reggelbe, a…..
Subba Maiden! 2011.03.04 11:11:04
Ez az iskolai kórus nyálas kórusdarabok helyett a Flight of Icarus-t énekli az Iron Maidentől, nagyon helyes!..
The_Evil 2011.03.04 12:44:08
Minden valószínűség szerint börtönbe kell vonulnia Paul Di'Annónak, polgári nevén Paul Andrewsnak amiatt a több mint 45 ezer font (több mint 9 millió forint) miatt, amihez a bíróság szerint csalással jutott hozzá az elmúlt években. Az Iron Maiden első két klasszikus lemezét…..
Még mielőtt bejelenthettük volna itt a Lángoló Gitárokon, hogy Manowar-koncert lesz Budapesten, már meg is hiúsult a buli. A szervező közleménye: "Hiába egyeztettünk hosszan és kitartóan, az előzetes hírekkel ellentétben mégsem lesz Manowar-koncert Budapesten márciusban,…..
A Battlestar Galactica második utódsorozata, a Blood and Chrome készítői nekiláttak a három főszereplő kiválasztásának. A BSG eseményei előtt játszódó sorozat története az első ember-Cylon-háború tizedik évéről szól majd, főszereplője William Adama pilóta lesz, akit a…..
The_Evil 2011.01.11 10:30:21
@beked: Hja, ez igaz, és jó kérdés... jó lenne egy fiatal Tigh :)
The_Evil 2011.01.11 11:24:18
@beked: De, lehet fiatal, Adama nem is hitte el neki először, hogy Cylon, mert ismerte fiatalabb korában is, és látta, ahogy azóta öregedett. Erre mondta Tigh, hogy nem tudja, lehet, hogy a Final Five tagjai öregednek...
The_Evil 2011.01.20 17:06:02
@bixoww: Az új "Adamát" idézőjelben értettem :)
Úgy látszik, eddig tartott a CBS jóindulata az aranytojást tojó, de a baromfiudvar közepére látványosan odaszaró tyúk kilengéseit illetően: Charlie Sheen legutóbbi csínytevését már nem hajlandók egy legyintéssel és cinkos mosollyal elintézni, mint az eddigi számtalan…..
The_Evil 2011.01.14 10:57:11
Koman, mint a két De Boer – mondta a Samp-Roma (2-1) olasz kommentátora. Koman az első tíz percben kétszer is jó lövőhelyzetbe került, de lövése mindkétszer gyatra volt. Utána többször szerzett labdát, jó volt az összjátékban. A második félidőben edzője, Domenico…..
Hivatalosan elvileg ugyan csak tavaszig szünetel a Kettőnégy, de az is lehet, hogy végleg befejezi a metálműsor a működést. Alább látható az eddigi utolsó adás, ami lényegében egy klip, amit a Szelek szárnyán című dalhoz készítettek, ebben szerepelnek a műsor befejezésével…..
Rákészültünk a 13-ik fordulóra mint egyszeri Lenin elvtárs az októberi forradalomra, és nem kellett csalódni (mármint a 13-dik fordulóban..a másikat ki-ki értékrendje szerint osztályozza magának). Szóval elég az hozzá, hogy midőn az egyszeri szurker számolgatta a gólokat,…..
Magyarország társadalma, mint ahogy egy fejlett sportkultúrájú európai középhatalomtól elvárás, nyomokban sportstatisztikusokat tartalmaz. Ugyan a bohócligában valamiért nem mérik az egy négyzetméterre jutó becsúszások arányát, ahogy Ferenczi Pista lesen maradásainak…..
Ti elhiszitek ezt még? Ha esetleg nem volna világos, a MySpace.com-ról van szó. Még márciusban versengett időnként a címért a magyarorszag.hu, de azt legalább lecserélték, ha a zsenialitás szele nem is érintette meg őket. Miért szar a MySpace? Azért, mert rá van kattanva a fél…..
The_Evil 2010.11.03 18:49:02
@SzaboZsee: Zsozé?? :)