Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kersabe

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy aki egyre több cikkemet olvassa, egyre inkább tuskónak tart, de akkor is be kell vallonom: egy ún. „akusztikus estnek” puszta megemlítésével is ki tudna valaki zavarni a világból. Pedig húsz-huszonöt éve az MTV unplugged sorozatának kezdetén még nagyon élveztem a…..
Kersabe 2013.03.12 16:45:42
Kedves viliricsi!
Lehet, hogy nem ugyanazon a koncerten voltunk?! Én ott ültem előrébb, és szeintem szenzációs jó unplugged koncert volt :). Eric szerintem fantasztikus előadó, és nekem inkább az volt az érzésem, hogy nagyon magával ragadta a közönséget, mint ahogy engem is. Nekem pont az tetszik benne, amit Te kritizálsz, hogy teljes energiabedobással csinálja, amit csinál, és szerintem amikor egyedül maradt, akkor is teljesen jól elboldogult :). Nem volt szükség a "segítőkre" egyáltalán, mégha együtt is egészen jól szóltak, dehát amikor több hangszer van együtt, nyilván többet lehet kihozni egy dalból. Én speciel nagyon örültem neki, hogy most nem Mr.Big frontemberként láttam/hallottam, hanem csak így önmagában, egy szál gitárral, és én le voltam nyűgözve!!! És úgy láttam, hogy a rajongók is :). Valószínűleg nem lehetsz Eric Martin rajongó, ha ilyen kritikát írsz, és ilyen jelzőkkel illeted Ericet. Csak annyit modnanék, hogy szeretnék én 52 évesen ilyen energiabedobással létezni, mint Ő, akinek profi előadói minőségét nem lehet kétségbe vonni. Az Isten is a színpadra teremtette Őt, úgy volt jó, ahogy volt, nekem tetszett a lazasásga, és főleg a közvetlensége, és minden, amit csinált. (Szerintem nem volt sem bohóc, sem ripacs. Ezeket a jelzőket erős túlzásnak érzem részedről!) Aranyos volt, közvetlen, humoros, nyitott, természetes és lelkes, örömmel zenélt nekünk és mi ezt nagyon szerettük és köszönjük Neki az élményt és reméljük, jön még sokszor!) Számomra szuper este volt (akár csak a Mr.Big koncertek, melyeken szintén ott voltam), maximálisan bejött az "Eric Martin feeling" :), és biztos vagyok benne, hogy még sokan így vannak vele, akik ott voltak, csak éppen nem tudnak most ide kommentelni. :) Ps: A cikkedben lévő képek nem túl előnyösek, ennél Ő sokkal fiatalosabb :))))!
Kersabe 2013.03.14 18:32:54
Természetesen a véleményéhez mindenkninek joga van :). Mindenesetre én azért köszönöm a kiegészítésedet viliricsi.
Született azért egy-két nagyon pozitív koncertbeszámoló is, amelyekkel sokkal jobban tudok azonosulni :)). Érdemes ezeket is mindenkinek elolvasni :)):
www.shockmagazin.hu/koncert/eric-martin-the-morning-budapest-2013-marcius-9
www.hardrock.hu/?q=node/22279
Ezutóbbiból kiemelnék egy részt, mellyel szívemből egyetértek: „Összességében egy igazán különleges estén vehettem részt, ahol az eddig általam kiváló énekesként ismert Eric Martin hangszeresként is bemutatkozott. Azt a különleges élményt, amit emberileg nyújtott, soha nem fogom elfelejteni. Ennyire humoros, alázatos és türelmes rock-csillag nem sok van a Földön.”
Akárhogy is.... én nagyon remélem, hogy még sokszor látogat el Eric kishazánkba és mindig önmagát fogja adni,a hogy eddig is :).