Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snoopyka

13 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Két, élesen különböző magatartásminta látszik végzetesen összecsúszni a migrációs válság által próbára tett európai társadalomban: az önzés és a következményekkel számoló, felelős, nemet mondani is tudó jóság. Hadd…..
Snoopyka 2015.09.11 13:13:45
@GNDL: te jó ég, hogy te mennyire sötét vagy! semmit nem értettél a cikkből, de fröcsöügsz itt nagy pofával
Snoopyka 2015.09.11 13:15:35
@panelburzsuj: tökéletes a párhuzam, sajnálom, hogy nem értetted meg
hogyvolt Bosszú 2x21-22 - Igazság 2013.07.25 15:00:00
Hát jól rápihentünk itt a befejezésre, de cserébe az mtv sem választja szét azt, ami összetartozik, és a dupla részes évadzárót megkapjuk egyben mi is. Ott hagytuk abba néhány héttel ezelőtt, hogy a terroristák világpusztító terve mozgásba lendült, és ennek első…..
Snoopyka 2014.08.11 19:18:27
@fofofo: nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak össze a 4. évadban, David felbukkanásával jól megkavarták a dolgokat, kiderül, hogy Emily/Amanda áldozatos bosszúja érdemtelen embernek szólt? (az egy dolog, hogy él, de szemrebbenés nélkül gyilkolt is, miután a lánya mindent elrendezett) bár én kicsit remélem, hogy Conrad nem halt meg:-) mindenesetre alig várom a folytatást, javaslom, hogy azért nézd meg az utolsó részt, mert olvasva nem az igazi!:-)
Snoopyka 2014.08.11 20:16:48
@aggyistenbrittudós: szept. 28? akkor van esély arra, hogy tavasszal mi is lássuk:-) a David Clark életben van vonalon kívül alig várom a Daniel pofára esik sztori folytatását, kezdem a srácot jobban utálni, mint az anyját, Jack szerepe is picit jobb lett ebben az évadban, a folytatásban pedig nyilván még inkább, majd megkedveled:-)
Snoopyka 2014.08.12 09:45:53
@aggyistenbrittudós: ja, te is Daniel-t gondoltad, így érthető:-)) én sem voltam lelkes, amikor először hallottam az újabb évadról, de ez a 3. annyira fordulatos lett, főleg a második fele, hogy most már örülök neki, csak kivárni lesz nehéz... Gideonról lehetett sejteni, már Margaux elbeszélése alapján is, hogy egy igaz gazfickó, de ez a halott nő Daniel ágyában akció mindent visz, kíváncsi leszek, nem kerül-e bajba miatta Nolan barátunk:-) Victoria büntetése sokkal rosszabb, mintha Emily simán agyonveri és elássa a temetőben, ő is utalt valamit arra, hogy David nem olyan, amilyennek a lánya gondolja, nyilván kiderül, hogy nem volt teljesen szeplőtlen régen sem, ahogy elintézte Conradot, az nem kispályásra vallott, mert feltehetően a szökés minden részletét is ő intézte, nem Conrad emberei, szóval lesznek itt izgalmak, és igen, nagyon várjuk már! :-))
Hétfőn a pártok megkezdték az egyéni jelöltállításhoz szükséges, jelöltenként 500 aláírás összegyűjtését az e célra szolgáló ajánlóíveken. Többen már be is jelentették, hogy megvannak a szükséges ajánlások. Az új választási törvény alapján „pártlistát az…..
Bahrainből az iráni nagyvárosba Sirázba vezetett az utunk. Eddig a Shiraz egy nagyon finom bor fajtát jelentett számunkra, ez most jelentősen megváltozott. De a név azonosság nem véletlen, mert a szőlőfajta perzsa eredetű, és belőle kitűnő ribizke és keserű csokoládé illatú…..
Mandiner blog Vitapartnerek 2013.12.13 15:15:00
Eszter huszonhat éves, szereti a konfitált kacsamellet, örömmel jár pilatesre, de rendkívül idegesíti, ha beül valahova, és a pincér nem érkezik ki az asztalához két percen belül. Az egyetem elvégzése után egy nemzetközi ügyvédi irodában helyezkedett el. Napi tizenkét órát…..
Snoopyka 2013.12.13 20:06:47
2046-ot írunk. Tavasz van. Huszonöt éve nem voltam Magyarországon. Bécsben is gyönyörű ünnepségeket tartanak már évtizedek óta március 15-én. Több százezer magyar él a fővárosban, köztük mi is. Én Közép-Európában érzem jól magam, nem akartam messzire menni, de odahaza…..
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Subba Ingyenhülye: Toby Bieber 2013.10.20 15:44:02
Ohh, Istenem mennyire nyomott már ez az ember?! 33 éves létére azon flessel, hogy a haverjai Toby Bieber-nek csúfolják becézik, meg arra költi minden kessét, hogy úgy nézzen ki, mint Zsüsztin Bíber négy évvel ezelőtt. Eddig öt évet meg 100 ezer dollárt pazarolt el mindenféle…..
Snoopyka 2013.10.21 10:34:09
@Sandokohn - a maláj jiddis: ráadásul nem is dollár, hanem font, jóval több :-))
Egy csütörtökre virradó éjjel történt brutális gyilkosság foglalkoztatja a pesterzsébeti és a soroksári polgárokat. Többen a halálbüntetés visszaállítását követelik, mások inkább  azt szeretnék, hogy soha többé ne ismétlődhessen hasonló eset a Duna-parton. A…..
Mindörökké Off Smink 2013.09.17 08:05:00
Vadim Andrejev csak a smink készletével képes csodát tenni. Az eredmény olykor annyira döbbenetes, hogy nehéz elhinni, a képet nem restaurálták. Az orosz sminkes művész Vadim Andrejev képeivel bebizonyította, hogy azok akik megjelenésükön változtatni akarnak, azoknak nem…..
A két recept közül a hummuszt nyilván nem kell nagyon bemutatni, örök klasszikus, de sokféle verzió kering a világban, ideje tisztába tenni a dolgokat. A másik talán kevésbé ismert, a toum (túm) tulajdonképpen egy fokhagymakrém, iszonyú brutális első kóstolásra, de akkor már késő, ha lement az első…..
Snoopyka 2013.08.31 11:09:26
Snoopyka 2013.08.31 20:22:48
@világevő: isteni lett!!! ebédre csirkemell volt tortillába töltve, csak nagyon óvatosan fűszerezve, erre ment a toum, csodálatos :-))
vacsira is megkívántam, rozskenyeret pirítottam, ezzel "vajaztam" meg, rá egy szelet sonka, nyami :-)
köszi nagyon! rendszeresen programon lesz
Ezen a gyönyörű, forró nyári napon sem feledkeztem meg a szokásos pénteki esküvős posztról. Ezúttal hosszú és rövid menyasszonyi ruhákat egyaránt megcsodálhatunk, sőt, aki nem tud dönteni a két hossz között, azoknak is kínál alternatívát az Emé di Emé 2014-es…..
Snoopyka 2013.08.03 19:58:05
A korábbi bejegyzésem Hegedűs Petráról akkora sikert aratott, hogy úgy döntöttem, "rendszert csinálok" az efféle posztokból. Minden héten bemutatok nektek itt a blogon, egy számomra inspiráló gyönyörű modellt. Magyar és nemzetközi szépségekkel egyaránt találkozhattok.…..
Lassan egy hete volt a Pride, de azóta se megy ki a fejemből, ami utána történt. Amint arról a sajtó is beszámolt, a rendezvény után fényes nappal a Szent István körúton egy 20-30 fős fekete egyenruhás csoport megtámadta Derdák Tibort, a sajókazai Dr. Ámbédkar iskola…..
Az egész világ csodálja (szemléli) őket, miközben vonulnak a vörös szőnyegen a legmenőbb divattervezők csodaszép, vagy éppen rémálomba illő ruhakölteményeiben. Nem vitatjuk bomba alakjukat sem, azonban a sztárok is hús-vér emberek. Egy-egy hivatalos performansz előtt…..
A magyar Pride történetének legsikeresebb felvonulásán estünk át tegnap. Ennyien még sosem hirdették a szexuális kisebbségek egyenlő jogait. A nyolcezer felvonuló között szép számmal jelentek meg családok is (vélhetően többnyire "hagyományos", vagy legalábbis a kormánynak…..
A mandineresek, a mikrobloggerek, az ifjú irodalmárok és a slam poéták után strasbourgi különkiadással jelentkezik Nekünk a magyar sorozatunk. Az év legmagyarabb fotója eddig; aki ezt a képet és a hozzá született kommenteket nem érti, nem érti Magyarországot sem. „Tisztelt…..
Snoopyka 2013.07.03 11:36:23
Amit eddig csak sejtettünk, azt ma már tudjuk is - a magyar sajtó többsége (50-55%-a?) nem tudósít, hanem megmondja, mi történik. Mi pedig jobb, ha beletörődünk, ha nem az történt, akkor is az történt (emlékszünk arra bizonyos hóviharra és az alternatív történelmére?).…..
Ezen a héten azzal indítjuk a mesterkedések sorát, hogy Emily le akar lépni a még szunyókáló Daniel mellől, aki nem is szunyókál már, így nem is sikerül a lelépés. Emily azért mégis sietve távozik, ugyanis a rendőrök egész éjjel Nolant faggatták Padma haláláról. Victoria…..
„Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Magyarország működő demokrácia” – kissé elcsodálkoztam volna egy efféle fideszes nyilatkozaton a 2006. október 23-ai események másnapján. A hasonlat kézenfekvő, a Kettős Mérce és a 444…..
A TV2 műsorvezetőjéből befektetők segítségével brandet csinálna a menedzsmentje, tudta meg a Bors. "Tömegével érkeznek a rajongói kérdések Liptai Claudiához, tudakolják, hogy ki a fodrásza, milyen ételeket fogyaszt, gyereknevelési tanácsokban kérik ki a véleményét, és még…..
Snoopyka 2013.06.19 10:45:45
@Megdobbent: igen, valahogy így:-)
tényleg példaértékű teljesítmény, javasolni kellene Hoffmann Rózsának, hogy legyen kötelező liptaiklaudiát tanulni
Mandiner blog Ötvenhatok 2013.06.16 08:01:00
Válogatás a Fortepan archív fotógyűjtemény új '56-os képeiből, Nagy Imre és társai kivégzésének évfordulóján. Nem felejtünk. „Nagy Gyula családjától megkaptuk azt a negyven tekercs kisfilmet (több mint 1000 felvétel!), amiket szerzőnk ‘56 őszén készített és amik nem…..
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
Snoopyka 2013.06.14 11:06:44
@Pilu: áruld már, az ilyen nagyon okos, nyitott, internetet ismerő übermenschek kire szavaznak?
Vasárnap Párizsban tüntetést szervezett Action Antifasciste Paris-Banlieue csoport Clément Meric, párizsi diák halálának emlékére, akit egy csoport náci ölt meg. Magyarul itt olvashattok az esetről bővebben. Nézegess csillogó szemű antifasisztákat! Hommage à Clément Méric:…..
Snoopyka 2013.06.12 01:37:07
@Csehszlovák Kém: halomra lőtt cigányok, hát persze...
a halomra gyilkolt magyar öregekről nem beszélsz? havonta annyi, mint összesen a cigány áldozatok
szánalmas pojáca vagy!
Elaludt Orbán az évszázad árvize előtt? Bagatellizáló  szakértői nyilatkozat, békés miniszerelnöki kocsikázás a gáton – nem reagált időben a kormány és a magyarországi média nagy része sem a Németországból érkező árvízveszélyre. Még csak azt sem…..