Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Smith

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban a nyelvtanulás nagyon fontos. Ezt halljuk a médiából, szüleink szájából és még a munkahelyünkön is. Saját személyiségedre nézve, biztosan nem gondoltad volna, hogy egy nyelvtanfolyam nem csak a nyelvről szól, hanem személyiségfejlesztő hatása is van! Nézzük meg a…..
Hol is tudnám ezt a kacifántos történetet el kezdeni. Volt / Van egy baráti társaságom, akikkel el töltöttem elég hosszú időt, cirka "újra" fél évet jelent ez, de ez az egész évekkel előbbre nyúlik vissza. Ezzel a részével inkább nem szeretném untatni a kedves olvasókat,…..
Mindig is hiányoltam a "lelkizős" pillanatokat a baráti csevelyekből, valahogy mindig felszíni gondokat osztottunk meg egymással, sosem voltak a végletekig őszinte megnyilvánulásaink egymás felé, vagy csak én vagyok nagyon hülye, hogy nem tudok rejtett tartalmakat értelmezni. Az…..
Svédországban még a panelek is ilyen dizájnosak. Világos terek, energiatakarékos lakások, szép kilátás. Mi kell ennél több? A berendezés pedig egyszerűen lenyűgöz. Neked hogy tetszenek ezek a svéd lakások? Forrás..
  2013. március 6-a az Energiatakarékosság Világnapja. Nekünk, magyaroknak el kell döntenünk: a lemaradást, az elmaradottságot, vagy inkább a fejlődést, a haladást választjuk.Most, a harmadik évezred elején választanunk kell. A magas energiaárakat, a külföldi energiától és szolgáltatóktól való…..
Életem első 37 és fél évét sikerült blogírás mentesen leélni, de úgy látszik mindenkit utolér egyszer a végzet. Alapvetően inkább külső, mint belső késztetés volt a végső indítóerő, és miután napló- (pláne nem blog-) írási múlttal nem rendelkezem, kérem, mindenki…..
Szmog, gáz, Google, plazmatévé. Van-e összefüggés e 4 szó közt? Szmogriadó volt Budapesten, mindenki tudja, aminek a betartása, ill. betartatása meglehetősen „magyarosra” sikerült, de ezen lépjünk túl „porhintéssel”. A gáz helyzet sem igényel…..
A cseh nukleáris manipuláció sem tudja megakadályozni az embereket abban, hogy hangot adjanak ellen-véleményüknek. A Csehországba tervezett két új temelini reaktor ügyében tartott nyilvános Környezeti Hatásvizsgálati Meghallgatáson Koukal, Csehország ausztriai nagykövete egy…..
Melody és Lili a két máltai celebünk már nagyon várja, hogy elfoglalják méltó helyüket a luxus műbőr díványokon a zsiguliban, de persze a gazdinak fontos, hogy ne legyenek káros mennyiségű napsugárzásnak kitéve a kis kedvencek, ráadásul teljes inkognítóban nyugodtan…..
Ezen mai blogbejegyzés apropóját az építőiparral való első találkozásom adta. Vettünk ugyanis egy sorházat Zuglóban tavasszal, ami június közepétől kezdve folyamatosan munkát ad nekünk. Eléggé belenyúltunk a rosszba, ugyanis a ház - bár meglehetősen jól néz ki, de tele van…..
Mézengúzék még ebben a hőségben is előrelátók, gondolnak a fűtésszezonra, ezért kaptak az alkalmon, amikor a Lakásszerviz Szövetkezet vissza nem térő akcióval kecsegtette őket. Sajnos a karbantartó másképp értelmezte az "összes gázkészülék" fogalmát - vagy nem…..
A jó, megbízható gázszerelő szakember legfőbb erénye a tiszta, hatékony munka. Fontos szempont azonban az is, hogy ráérjen azonnal ha bármiféle gond adódna.Legtöbb esetben ez csak csapatokkal érhető el. Budapesten és vidéken is számtalan lehetőségünk nyílik arra hogy…..
Ha rendszeresen karbantartjuk gázkészülékeinket, akkor nagy mértékben csökken a gázfogyasztás, illetve javul a készülék hatásfoka, így a legritkább esetben kell gázszerelőt hívnunk. Ezek mellett, a karbantartás segítségével hibamentesen működhet a cirkó, kazán illetve a…..
A gázszerelést semmiképp ne végezzük otthon, mivel fokozottan oda kell figyelni minden apró részletre, elég egy kisebb hiba és nagyon nagy lehet a baj. Gondolhatnánk hogy spórolunk egy kis pénzt, de ez nem a legjobb ötlet, hiszen ha valami aprócska hibát vétünk a gázszerelés…..
Új gáztűzhelyet vásároltunk? Egyszerűnek tűnhet a bekötése, de azt javasoljuk, bízza a munkát egy gázszerelő szakemberre.Fontos a gázkészülékek rendszeres karbantartása, ezzel megnöveljük a készülékek élettartamát, illetve csökkentjük az esetleges javítási költségeket.…..
Mindenképp javasolt egy gázszerelő karbantartó szakember felkeresése, amennyiben füstös, vöröses lánggal ég a kazán. Nagy valószínűséggel kevés levegőt kap. Amennyiben a kazán a lakótérből szívja az égéshez szükséges levegőt, akkor elegendő levegőnek kell…..
Egy profi gázszerelő csapatnál fontos, hogy mind a kisebb, mind a nagyobb gázszerelési munkákat el tudják végezni. Egy megbízható gázszerelő csapat elvégzi a gáztűzhely szakszerű javítását, esetleges cseréjét, megoldja a konvektorok cseréjét, illetve a következő…..
Fontos, hogy a gázszerelő gyorsszolgálat mindig rendelkezésünkre álljon, a nap bármely szakában. A legtöbb háztartásban találhatók olyan eszközök, amelyek gázzal működnek. Amikor arra kerül a sor, hogy ki kell cserélni a gázkészüléket, avagy a gázbojlert, esetleg meg kell…..
Tudjuk-e vajon, hogy egy gázszerelőnek pontosan mi is a feladata, az elvégzendő munkája? Álljon itt egy rövid felsorolás a legfontosabb gázszerelő munkákról: - Gázkészülékek gázszivárgásának műszeres ellenőrzése- Gázkészülékek vízkőtelenítése, karbantartása,-…..
Autóbérléshez elegendő magyar jogosítvány, nem kérik a nemzetközit, de a feltételek megegyeznek a magyarral. (Pl.: nagymotort csak megfelelő jogosítvány tulajdonában lehet kölcsönözni.) Fokozottan ügyeljenek a közlekedési szabályok betartására (különös tekintettel a…..
Ha az autóvásárlás és az építés korábban bemutatott árnyoldalai annyira megrémítettek, hogy inkább mégsem teszünk szert saját tulajdonra, akkor adódik a "másik út" (mert tudjuk: ugyanúgy két út áll előttünk, mint a magyar értelmiség előtt, csak a mi…..
MTEblog Dark internet 2013.01.24 19:04:27
Úgy szabadult ránk, mint John McClane-re a fejfájás. Ott van reggel a kávé mellett, munkába sietve az autóban, a teszkó polcain, az adóhivatalba, a családba ... a kosárlabdába. Megkerülhetetlen, kiszámíthatatlan, sokszor láthatatlan, ám a veszélye épp ebben rejlik. Néma és…..
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..