Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nokis

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár kiemelt esküvői szezon és ez nem csak Magyarországra igaz, hanem a világ legtöbb részére. Úgyhogy következzen ma egy kicsit könnyedebb téma arról, milyen meglepő szokásokkal találkozhatunk egy külföldi lagzin. Aztán persze ti is elmesélhetitek a saját élményeiteket...
Nokis 2019.08.14 15:45:47
@Határátkelő: Rendben, elfogadom. Akkor viszont kérem, hogy jelezd a címben kiemelve, hogy itt ÍR emberek külföldi tapasztalatairól lesz szó, mert ez csak menet közben derül ki. Én pl. ha ezt látom a címben, el sem olvasom a cikket, mert így nem érdekel, de lehet, hogy valaki meg pont ezért kattintana rá.
2017 január – súlyos balesetet szenvedett a gimnázium diákjaival és tanáraival síelésből hazatérő busz. A tragédia – melyben 16 diák és több tanár is az életét vesztette – érthető módon nagyon megrázta az iskolát. 2017 június – igazgatóválasztás volt az iskolában, az akkor 10 éve posztján lévő Tóth…..
Hamár úgyis kecske a téma, lássunk egy másikat! Soha nem ettem kecskét, hát még gidát! Barátunk, akinek dílere van, eldicsekedett, hogy vett egy kecskegidát konyhakészen. Velem ilyen még nem fordult elő, megkértem hát, hogy nekem is szerezzen egyet. Az alábbi dolgokat kaptam (a belsőséget nem is…..
Nokis 2019.07.26 21:56:43
@Andrass9: Ha valóban nagy becsben tartottad volna, nem etted volna meg...
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
„Nevelés szerintem valójában nincs, csak együtt élés van a gyerekekkel” – írja Vekerdy Tamás. Nincs még egy olyan aktív gyerekpszichológus, akit annyit idéznének, interjúvolnának szakmai és közéleti kérdésekben, mint Vekerdyt. Mindenki ismeri, mindenkinek van róla véleménye – ahogy neki is…..
Nokis 2018.03.04 01:03:45
@Ad Dio: "A totyogónak hiába magyarázod meg, hogy ne nyúljon a konnektorba, mert a testén kereszti töltéskiegyenlítődés nem tesz jót az egészségének, hanem ha a szó nem használsz, rácsapsz a pici kezére miközben harmadszor igyekszik betuszkolni a kis nyálas ujjacskáit a lukba." Ebben nem hiszek, a kezére csapással csak rossz példát mutatok neki. Egyik gyerekünknek sem kellett a kezére csapni, mégis megtanulták, hogy a konnektor tilos. Egyfelől kell egy működő fí-relé, mert azért mégsem szeretném kipróbálni, hogy hogy reagál a gyerek a 220-ra, másrészt: TÁDÁMMM! Konnektorvédő!!! És persze minden alkalommal, mikor megpróbál belenyúlni, rászólok, hogy NEM, és arrébb viszem. Lehet, hogy meg kell csinálni 20-30x, míg elég lenne 2-3x rácsapni, de a gyerek megütése nem jó tanács, mert ebből csak azt tanulja meg, hogy így lehet elintézni dolgokat (és akkor ne lepődjön meg a szülő, ha a tesóra/ovistársra/játszótéri gyerekekre ő is rá fog csapni), nem mellesleg bántalmazás!
Egészen borzalmas videók láttak napvilágot arról, milyen beavatási szertartásokon kell egyes ausztrál egyetemeken átesniük a gólyáknak...
Már egy éve történt, de csak most derül ki, hogy senki sem felelős azért, mert meghalt egy hetvenéves néni. Nem látták el időben, órákat ült a Honvédkórház sürgősségi osztályának folyosóján, majd amikor hazament és rohamkocsit hívtak hozzá, már nem lehetett megmenteni az életét a Szent Imre…..
Nokis 2018.02.20 22:46:53
@eßemfaßom meg áll: Dolgoztam SBO-n, és elmondhatom, hogy sajnos a cikk minden szava igaz. Túlterhelt a rendszer, mert mikor valaki náthával vagy hetek óta tartó bizonytalan fejfájással jön be, azt is meg kell vizsgálni, meg kell várni a labor/képalkotó vizsgálatok eredményét, le kell dokumentálni, mert beteget nem lehet elküldeni,még a körzeti ügyeletre sem lehet átirányítani, tök mindegy, hogy milyen panasszal érkezett. Ezek nem sürgősségi kórképek, ezzel a háziorvos folyosóján kellene ücsörögni, nem a sürgősségin.
Nokis 2018.02.20 22:47:31
@lüke: Egyetértek, nem tudom, Zacher mit keres a Honvéd SBO élén, szvsz az Erzsébetben volt a helye. Arról nem is beszélve, hogy szavahihetetlen ember, aki, hogy mentse a saját bőrét, nyilvánosan hazudott egy eset kapcsán. Csak éppen erről senki nem tud, csak aki ott dolgozott (pl.
én), de ők meg nem mernek szólni. Csak éppen ezzel romba döntötte egy fiatal kollégája karrierjét.