Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regress˙

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
regress˙ 2016.01.07 08:25:50
@bértrollbosszantó_kovi1970:

Bezzeg a régi szép időkben, mikor a Hír TV-t be se engedték a szocik, vagy ha igen, akkor lefejelte a szoci pénzügyminiszter, esetleg futott előle maga a miniszterelnök.
regress˙ 2016.01.07 08:28:51
@balmoral:

Jelenleg az a helyzet, hogy a baloldalt és Gyurcsányt nagyobb bűnözőnek, és diktátornak (pl 2006.X.23 kapcsán) tartja a nép, mint Orbánt és a Fideszt.

Azaz kéne keresni egy szót arra, hogy mekkora náci fasiszta diktátor söpredék a ballib tábor, hogy a valóság morzsája eljusson a tudatodig.

Persze ezért engem pl kicenzúráz a demokrata jótündér, míg te azt hazudsz, és rágalmazol, akit akarsz.
Rakétasebességgel eszkalálódik a helyzet Ákos körül: pár bunkó mondattól villámgyorsan jutottunk el odáig, hogy a kormány felmondta az összes Telekomos szerződését (UPDATE: ezen utólag finomítottak), és alig burkoltan beszóltak Németországnak is:  "A kormány…..
regress˙ 2015.12.18 08:41:58
@vaki78:
Ákosról eddig is tudta mindenki hogy jobboldali.
A véleményével pedig töbek között én is egyetértek.
Nevezetesen, legyen szószerint:
"Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni."

Ha emitt kirughat egy cég bárkit, akkor holnap kirughatnak engem.
Remélem nem így van, és az állam minden eszközzel fellép a ballib vélemény diktatúra ellen !
         A magyar kormány minden szerződését felmondja a Magyar Telekommal, mivel az, idézem: a véleménye miatt diszkriminált valakit. Konkrétan a rezsim hivatalos Coelhoját.        1. Képzeljük el, ígérem, nem lesz nehéz, hogy Kovács Ákos szerint, a zsidóság a bosszú…..
Az MSZP agóniája évek óta tart, de az utóbbi időben már teljesen egyértelművé vált, hogy halálos kimenetelű lesz az az agysorvadás és gerinctörés, amiben a Magyar Szocialista Párt szenved. Mi Öreg Harcosok reméljük, hogy ez a haláltusa már nem húzódik soká, mert az a…..
regress˙ 2015.12.10 10:29:57
@fidesz maszop dk egykutya:

Jaja..

Ahogyan a Gyurcsány csicskák, is a nem vagyok Gyurcsnyista, meg a ballibeket is utálom szöveggel próbálnak aratni.
Csak rohadtul átlátszóak vagytok, az a baj.
         Állítólag egyszer megkérdezték Nadia Comanecit, hogy vajon nagyon nehéz dolog-e dupla hátraszaltót ugrani a gerendán.  Nem -  válaszolta Comaneci - az vagy könnyű vagy lehetetlen.          Schiff András is így van…..
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
regress˙ 2013.03.22 14:15:24
@asmodean:

Szóval megállapíthatjuk, hogy Bajnaiék valóban gyűjtenek adatokat.
Azokat valóban továbbítják más külföldi szerverekre.

A szoftver telepítésről nem olvastam semmit való igaz.
Biztos hogy nem is volt ilyen ?

Vagy csak Vincent találgat, hogy a cookie-t nézték annak ?
regress˙ 2013.03.22 14:24:38
@asmodean:

Nem egészen értem a problémád..

Tény hogy adatokat gyűjtenek.

Hogy korábban volt-e szoftver telepítés kliens oldalon, az kérdés ..
Hogy törvényesen kezelik-e az adatokat az is kérdés.

Majd kiderül.
regress˙ 2013.03.22 14:26:28
@DSityu:

Bizonyára tudod, hogy a Fideszt adatgyűjtéssel vádolja a demokratikus ellenzék.

Az a demokratikus ellenzék vádolja a Fideszt adatgyűjtéssel, melynek egyik tagja az MSZP az ÁFA csökkentés kapcsán rendez tök hasonló adatgyűjtést, illetve az a Bajnai párt, mely facebook-on gyűjti az adatokat.

Érzed a disszonanciát ?
Csóri magyar devizahitelest nem elég, hogy az árfolyamváltozás és a kamat húzza, sajnos megsegítésén is válogatott senkiháziak ügyködtek az elmúlt hónapokban. Nehéz eldönteni, hogy a fura észjárású pénzügyi biztos, a szerencsétlen küldetéstudatos devizahiteles…..
regress˙ 2013.03.22 14:21:43
@KopaszMercis:

Tekintve hogy az MSZP kormány tette lehetővé, törvények által a devizahitelekben való végnélküli eladósodását a polgároknak, miután a kedvezményes forinthitelt gallyra vágták, és az ország 99%-a az MSZP kormány alatt vette fek a devizahitelt, érdekes is lett volna 2002 elött fellépni ez ellen.
Üzenj te is! Üzenj te is! 2013.03.21 23:43:06
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..
regress˙ 2013.03.22 14:16:53
@kara kán:
Te is kapd be !

És mindenki, aki bántja az MSZP-t és Bajnait !
Ők a legbecsületesebb emberek a világon !
Olyan időket élünk, amikor az ország Alaptörvényének jogtipró módosítása ellen tüntető fiatalokat a terrorelhárítás igyekszik távol tartani a köztársaság elnökének hivatalától... Mintha a diákok, mintha a jogaikért szót emelők legalábbis terrorveszélyt…..