Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Drake

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux usa box office: holiday 2013.11.17 17:49:00
Talán meglepő, talán már nem annyira, hogy a The Best Man Holiday című, a fekete amerikaiakra szabott vígjáték-folytatás kasszát robbantott a hétvégén, úgy, hogy pénteken még Thort is megszorongatta. A Thor: Sötét világ azonban végül biztos elsőséget szerzett a hétvégén,…..
Dr Drake 2013.11.18 11:08:10
@REMY: Tudod senki sem kényszerít rá, azt nézek meg amit akarok, és félreértés véget nem divatból húzok le valamit (mivel nem lehúztam, csak megjegyeztem, hogy unom). Úgy gondolom felszólalni mindenkinek van lehetősége, én ezzel éltem is! A személyes VÉLEMÉNYEM, LEHET hogy sok az évi 3-4 biztos film, és idővel kezdik majd megunni, ráunni. Unalmas? Nem! Izgalmas? Igen! Szeretjük a hősöket? Igen! Mégis tudjuk a film végén mindig a jó győz, elnyeri jutalmát és kész...Itt volt a vasember 3, vagy az acélember. Úgy fikázta a nagy többség mint ha fizettek volna nekik érte. Én mégse tettem sehol. Miért? Mert nem a filmek ellen vagyok, egyedül sokallom őket (ezért kezd unalmas lenni), és ez idővel biztos kihat rájuk! Értem én h addig ütik a vasat, de mégis. Tucat filmeket akarsz vagy minőségit?
Dr Drake 2013.11.18 19:39:44
@danialves: Én nem a stúdiókra gondoltam, hanem a nézőkre... A stúdiók miért unnák meg?:) Nekik ez moneyball. Tehát ara voltam kíváncsi, hogy a nézők mikor kezdik megunni. Utoljára a Thor első részére fizettem be...
Már-már nálunk is kezdték végleg leírni őket, de azért a The Expendables 2. meglehetős sikere intő jelként szolgált: ha Stallone és Schwarzenegger együtt ragadnak pisztolyt, akkor a magyar megy. Így hát a Szupercella meglepően magas nézettséggel szerezte meg a vezetést az őszi…..
...az, hogy Jurassic World! Az egész világot elözönlik a dinoszauruszok? El tudnám viselni. Mindenesetre a 2015. június 12-ére datált bemutató már nem A majmok bolygója: Lázadás íróinak forgatókönyvéből készül, hanem maga a rendező, Colin Trevorrow gyárt hozzá szkriptet Derek…..
aeon flux usa box office: dominion 2013.07.07 17:52:00
A függetlenség napjának hetében a Gru 2. már-már függetlenítette magát a realitástól és öt nap alatt két újabb rész elkészítésére elegendő bevételt halmozott fel. Ezalatt A magányos lovas című hiperdrága látványosság kisiklott, ahogy az várható volt, míg Kevin Hart…..
Dr Drake 2013.07.08 11:14:43
Legutóbb még arról számoltunk be, hogy a Universal kukázta a 2014 júniusára tervezett Jurassic Park IV-et, alig néhány nappal az után, hogy a rendezői székbe ültetett Colin Trevorrow képet posztolt a tervezett helyszínről. A hazaküldött stábtagok a valóságnál némileg…..
Dr Drake 2013.06.19 18:12:55
Ahogy azt sejteni lehetett, a Másnaposok 3. bődületes összeggel szerzett vezetést május utolsó, júniusba hajló hétvégéjén. Azzal, hogy a már eleve kasszát robbantó második részt még felül is múlta, nem is olyan kevéssel, végső soron csak a nemzetközi trendhez igazították a…..
Dr Drake 2013.06.03 17:35:25
@Wintermoots: Persze kellenek ilyen filmek. Én is elmentem és el fogok menni olyan filmekre, amiről tudom hogy "képben" odabasz, de nem fogok belehalni az agyalásba. Csak már a folytatások és azok folytatásaival van ki a ...-om, meg a 3 évente rendszeresen jelentkező rebootokkal..Az új pókember is minek kellett? Nincsenek már új ötletek?
aeon flux trailer: prisoners (2013) 2013.05.31 11:55:00
Nos, a lenti trailer gyakorlatilag elmeséli a film kétharmadát, úgyhogy már csak ebből a szempontból is meg tudom érteni azokat a moziüzemeltetőket, akik azért panaszkodnak, hogy túl hosszúak az előzetesek. Persze, amíg őket a vetítések előtt elpazarolt idő izgatja, addig egy átlagos filmmániás azon…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..