Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proxy user (törölt)

0 bejegyzést írt és 694 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő harminc évvel megnyitása után a LucasArts bezárja kapuit. A leginkább Star Wars-játékokra összpontosító stúdió műhelyeiben a messzi, messzi galaxisban játszódó stuffok mellett olyan klasszikusok születtek, mint a Monkey Island-sorozat, a Zak McKracken vagy a Day of the Tentacle:…..
Ma dél körül rohamtempóban elkezdték körbekordonozni a Parlament épületét. Nem tudjuk, hogy a térfelújítási munkák miatt teszik-e mindezt, vagy egyéb okokból kifolyólag. A kordon elhelyezkedése és kinézete kiköpött mása a Gyurcsány-kormány által használtnak, melyet a…..
..
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:45:52
@Csé: fárasztó, hogy minden ilyen posztnál van néhány pedofil fasz, aki folyton visszapofázik, valahányszor jelzi valaki a blog gazdájának, hogy baja lehet a meztelen kiskorúakról készült képek miatt.
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:46:42
@Csé: jobb, ha tudod, a törvénysértéshez nem szükséges, hogy valóban fiatalabb legyen 18-nál, elég, ha annak látszik. És ez eléggé gyereknek látszik.
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:51:24
@Csé: te meg fordulj pszichiáterhez, ha erre gerjedsz!
Ez egy kicsit olyan tabu téma volt sokáig az interneten. Tudjuk, hogy mik az ellenérvek: "ezért a szarért nem fizetek", "majd máshol ingyen elolvasom", "nem ér ez egy fillért se". És ismerjük a félelmeket is: elveszített felhasználók, kevesebb bevétel mint a reklámokból, és így…..
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:08:26
@Őrjöngő Sandy: origo már rég ott van. Az indexnél talán egy leheletnyivel magasabb a színvonal, de leginkább azt láttam, amíg nézegettem őket, hogy folyamatosan az indexet majmolják. A hírekben nincs nagy választék, de hogy a blogokat is, az már bosszantó.

Egyébként ha fizetős hírlapra vágynál, ott az MTI. ;)
Vagy az a legutóbbi maffiaváltással teljesen ingyenessé vált? Konkrétan azt nem tudom, hogy az eddig ingyenes híreket lehet regisztráció után olvasni, vagy azt is, amiért korábban pénzt kértek.
Bár a Prezi hivatalosan még nem kommunikálja, de néhány felvétel már kikerült Facebookra és Instagramra a magyar cég új, minden kétséget kizáróan űbermenő irodájáról.  A hely maga amúgy a Merkúr Palota, a Nagymező utcában. Ami 1903-ban épült, eredetileg…..
Nem tudom, más is felfigyelt-e erre, de mintha határozott hangnemváltás történt volna az elmúlt hetekben a kormányoldali megmondóemberek körében. A tónus durvábbá vált, a fogalmazás egyre kíméletlenebb, s a hátsó sorokból előléptek az eddig csendben meghúzódó (talán bizony…..
proxy user (törölt) 2013.04.02 19:13:22
@J.László: még szerencse, hogy a fidesz birkáit a tények sohasem zavarták, ha kicsit hazudozni kellet, vagy ferdíteni a valóságon. Igaz, Lacikám? :)
Szekeres Zsolt 21 éves egyetemista üzenetében köszönetét fejezi ki Orbán Viktornak. Ahogy Zsolt mondja, ha nincs a NER; az Alaptörvény és annak módosításai; az Alkormánybíróság kilúgozása; a magyarságfogalom kisajátítása; az uniformizálás; az egyetemek kivéreztetése; a…..
Képek a Lendvay utcai tüntetésről, ami Gyorskocsi utcánál ért véget. "Ez van olyan, mint 89-90-ben volt, tán még jobb is" - mondta mellettem egy negyvenes apa a fiának. Hát igen, a nosztalgia :-) És valóban: ez az 1-2 ezres tömeg inkább emlékeztetett arra a 25 évvel ezelőtti…..
proxy user (törölt) 2013.04.02 14:00:01
@DeMarco:
www.kislexikon.hu/realber.html
Ezt gondold át újra!
A reálbér kicsit más, mint az, hogy te mennyi emelést kaptál a fideszes hátszeleddel! ;)
proxy user (törölt) 2013.04.02 14:11:02
@Fedor: ritkán nézem meg előre, hogy kinek válaszolok. ;)
proxy user (törölt) 2013.04.02 16:40:35
@DeMarco: amikor valaki a fidesz húzásairól pozitívan nyilatkozik, sohasem tudom, hogy miért teszi: poénból vagy mert komolyan gondolja.
Ami a rezsicsökkentést illeti: index.hu/gazdasag/2013/04/02/rezsicsokkentes/
Jó, ez csak az index, helyén kell kezelni, de sok igazság van benne.
Miközben mindenki a csütörtökön bemutatandó Facebook-telefonról beszél, a közösségi dinoszaurusznak szinte észrevétlenül sikerült átlépnie egy olyan határt, ami vízválasztó lehet a cég megítélésében. Már korábban is kaptam egy összeesküvéselmélet-gyanús szöveget…..
proxy user (törölt) 2013.04.02 13:43:14
@ColT: @enpera: nem, ezeket könnyen meg lehet találni a nokiás képek között és még csak nem is hasonlítanak arra, amire emlékszem. Majd megpróbálok rajzolni valami hasonlót.
(eleve a hátoldala teljesen sík volt)
proxy user (törölt) 2013.04.02 13:58:22
@banzaban: passz, ez semmit sem mond. De feltúrtam a neten minden létező helyet, még csak hasonlót sem találok. No mindegy, hagyjuk a témát, ez itt teljesen off. Ha esetleg mégis megtalálom, majd szólok. :)
proxy user (törölt) 2013.04.02 15:36:04
@dr. vuvuzelafan: hát lehet, hogy csak az időbeli távolság változtatta meg az emlékeimet. A 2110i nagyjából tényleg olyasmi.
Amit korábban 2110-es képet láttam, annak az antenna végződése egy bunkócska volt, a miénken meg csak egy gomb.
És kijelzőből jóval nagyobbra emlékeztem.
Mivel a mai napom ráment, hogy ezt keresgéljem és nem találok mást, kénytelen vagyok elkönyvelni, hogy én emlékeztem rosszul.
Egy 2 napja megjelent felvétel szerint már 1938-ban is létezett vezeték nélküli telefon. A videón szereplő nő dédunokája szerint ez valóban így volt, a kommentelők nagy része szerint a felvétel csupán megelőlegezett április tréfa. 48 órán belül több mint 300 ezren nézték…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 19:37:51
@Bambano: kár, hogy nem igaz. Legalábbis én még nem találkoztam olyannal, aki prezentálni tudta volna a felvételt a kvarcóráról. A készítők meg egy velük készített riportban azt állították, hogy ez az egész csak UL.
proxy user (törölt) 2013.04.01 19:55:36
@HgGina: mifelénk még kvarcórát emlegettek. :)
proxy user (törölt) 2013.04.01 19:59:22
@Bambano: olyan régi? Hm... Bennem úgy élt, hogy hetvenvalahányban készült. Azt tudom, hogy először még általános iskolában hallottam ezt a pletykát, talán mikor az osztály első kvarcórája megérkezett. :)

És így akkor OK, a készítők szerint a filmen nem látható.
Ilyen egyszerű az egész történet: az a fasza csávó, aki ad, nem aki elvesz. Aki pedig történetesen most ad, az a Fidesz. Nem tudjuk, hogy mennyit és nem is érdekel. Mi hiszünk a tündérmesékben. Mi nem tartozunk azok közé, akik utánajárnak. Megelégszünk azzal, hogy elhisszük. A…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 16:05:17
@Binladen: azt hiszem, valahol el vagy tévedve. Anyám munkásnő volt, nem a csótányokat mindig irtotta, ergo a közelébe sem juthattál.
Ellenben a rendőrök holnap fognak nekem örülni, hogy plusz munkát adok nekik. :)
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:35:53
@Binladen: lehet, hogy neked inkább a pszichiátriára kellene visszamenned. OK, hogy seggrészeg vagy, de amikor épp nincs benned ennyi pia, akkor is sértegeted az embereket, én meg már nagyon unlak.
proxy user (törölt) 2013.04.01 18:44:01
@Binladen: de baj, így a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés mellett már a személyiségi jogok megsértése is szerepel a felelentésben.
ui: jobb ha tudod, nincs jelentősége, hogy én vagyok-e a képeken.
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:33:34
@user792: senki sem követelte a büdös papjától, hogy adjon a kéregetőknek! Csak kissé "humoros", hogy épp a templomok környékéről kergetik el a koldusokat. Cseppnyi álszentséget sem érzel benne? Nem csoda, gondolom, téged is papok neveltek.
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:11:22
@Tom Bobb: jah... gyűlölöd, de a rasszizmusuk tetszik, az antimagyarozásuk úgyszintén. Magadnak is hazudsz vagy ennyire szégyelled a saját nézeteidet?
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:12:35
@borzimorzi: jól sejtem, hogy te mostanában Európa északi felében tartózkodsz?
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:14:09
@tollas: mivel gúnyolta "a magyarságot"? Már csak azért is, mert ugye te nem vagy náci/nyilas/stb., de ugye kapásból eldöntötted, hogy ő nem magyar. Mert a gúnyolódást max. akkor kérheted számon rajta, ha nem öniróniának szánta, hanem egy tőle elkülönülő csoporton gúnyolódott. Ekkora öngólt öcsém! :)
Történelemhamisítással vádolják a nudisták a németeket, mert a világtörténelmi, felnőtteknek szóló, A Király Meztelen című ismeretterjesztő munkájukban felruházták főszereplőjüket. "Döbbenetes, hogy Németország, amely a nudista fény és becsület büszke…..
A túl sok tesztoszteron öngyilkosságba kergetheti az agysejteket, így a tesztoszteron szintet növelő anabolikák túlzó használata, drámai méretű veszteséget okozhat az agysejtekben - állapították meg az amerikai Yale Egyetem kutatói. A kutatók laboratóriumban kitenyésztett…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 16:16:26
Egy frissen műtött betegnél, aki nem kelhet fel az ágyból, nem kellene elérhetővé tenni a nővérhívót? Megpróbálok szigorúan csak tényeket írni elsőnek, bár minden bizonnyal majd megkapom egyesektől, hogy hazudok.     A férjem augusztusban volt ez ügyben…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 01:51:42
@Alec: néhány hetet én is eltöltöttem ott, pár évvel később. Van némi halvány sejtésem, milyen állapotok voltak ott. :(
Az egyetlen pozitívuma, hogy azóta már megszűnt a kórház.
proxy user (törölt) 2013.04.01 11:29:00
@KopaszMercis: nem érted. Nem baj.
proxy user (törölt) 2013.04.01 12:42:08
@KopaszMercis: ugye az agyadat csak részben operálták ki és nem csak egy AI ül a billentyűzeted mögött?
Ki az akit emberszámba kellene vennem és nem veszem?
Hazaáruló (=disszidens, gazdasági érdekből lelépő) és náci csótányokat természetesen nem veszem emberszámba. Ezt leszámítva... Mutatnál tőlem olyan hozzászólást, ami az elmebajodat igazolja? Attól tartok nem tudsz.
Kellemes feltámadást kívánunk azoknak, akiknek elegük van kábeles szolgáltatójukból, de nem tudnak semmit tenni, mert nincs a környéken választék. A világszerte ismert jelenséget bő másfél perces kamureklámban foglalta össze az ExtermelyDecentFilms: A reklám szövege…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 01:05:13
@igazságos: szerintem addig örülj!
Sohasem szerettem a szóban forgó céget.
Anno az internetes szolgáltatásukkal is alig vártam, hogy lejárjon az év és mehessek máshoz, a tévé maradt.
Azt meg kezdték szép tempósan leépíteni. Különösen az analógot. Már a Mezzo elvételekor mondtam, hogy hajítsuk ki őket a francba, amikor meg pár hete az animal planetet is elvették, akkor végképp elegem lett belőlük. Sajnos van egy nőnemű is a háztartásban, aki ragaszkodik hozzájuk még így is, így áttértünk digitálisra.
Szuper kis távirányító, a tévé sajátja nem is kell! Ja... Egészen tíz percig, mert a hangerő szabályozó csak a hagyományos hangot adó csatornáknál működik. Ahol surround van, az max. hangerő vagy nulla. És tudnak a gondról, rengetegen reklamáltak miatta, de képtelenek megoldani. Röhej.
Gébics Nem szégyelli a kormány? 2013.03.30 23:43:15
Most húsvétkor még hosszabb lett a sor.   Magyarországon immár az ünnep része, hogy ingyen ételt osztanak a segélyszervezetek a rászorulóknak. Egy tál meleg, tartalmas levest vagy húsos ételt, egy műanyag pohárka bort, forralt bort vagy teát, kedves mosolyt, néhány jó…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 00:03:45
@reszeg tengeresz: érdekelne, hogy az igen tisztelt bíróság látott/hallott-e már a hivatkozott tetűhöz hasonló élőlényt! Biztos, hogy ezek nem nácik, méghozzá a legundorítóbb fajtából?
proxy user (törölt) 2013.04.01 00:04:18
@reszeg tengeresz: téged meg az emberek nem tartanak embernek, szóval a véleményed irreleváns.
proxy user (törölt) 2013.04.01 00:05:29
@reszeg tengeresz: mondjuk én csak azt az evezős csajt tudom, akit a jelek szerint megzsaroltak, hogy visszajöjjön. Nem véletlenül akart megszabadulni ettől az utolsó, mocskos csőcseléktől, ami itt körülvette.
A Hír TV megbosszulta az Orbán Viktort lejárató NDR-es gyerekműsort, ugyanis elkészítette a maga Merkel és Németország-ellenes verzióját. Rajzfilmháború van kirobbanóban? Szervusztok, gyerekek, ez a Kölyök-Célpont! Bodacz Balázs bácsi vagyok. Ma arról tanulunk, hogy az unióban…..
proxy user (törölt) 2013.03.31 16:55:36
@Hohó60: a helyedben inkább a tükröt szégyellném, sokkal gázosabb amit ott láthatsz, mint akár Hofi, akár Gálvölgyi életműve. Elhiszem, hogy cikisnek érzed, mennyire érvényesek pl. Hofi poénjai a pártodra is. Szedd elő az archívumodból a Szuhay Balázs-féle Parabolát, az a "humor" való neked.
proxy user (törölt) 2013.03.31 17:21:46
@Hohó60: pedig egész határozottan olyan vagy, mint egy fidesz birka vagy egy "nem"náci jobbikos féreg.

@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: rákerestem, wikin van róla pár sor, de a parabolás szerepléséről mélyen hallgatnak a kedves szerkesztők. Biztosan szégyellik. :)
proxy user (törölt) 2013.03.31 18:45:38
@Kalmár: Ökör? Azt hittem, Kalmár. No mindegy, ha ökörnek érzed magad, én nem leszek a pszichiátered, hogy kikezeljelek belőle. :)
Lehet szeretni és lehet nem szeretni (mondjuk az állandó tegeződést), egy tény: a svéd vállalat forradalmasította mindazt, ahogyan a bútorokra, a lakásunkra tekintünk. Hogyan él egy ekkora birodalom ura? Ma 87 éves Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója, a világ egyik leggazdagabb…..
proxy user (törölt) 2013.03.31 13:51:23
@hopptarisznya: ha elég sokáig vagy köztük, a marháról és a disznóról is kiderül, hogy értelmes. Sokkal értelmesebb, mint sok emberszerű élőlény.
proxy user (törölt) 2013.03.31 15:04:47
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: de az nem zavart, hogy Kádár népének a pénzén tanulhattál, ugye?
Többre becsülöm az ilyen "bunkókat", mint a magadfajta seggfejeket. A mai napig egyetlen magadfajta tahóval hozott össze a sorsom. Azt is elküldtem az anyjába és rövid úton felmondtam. :)
proxy user (törölt) 2013.03.31 15:22:22
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: mert most köpködöd azt a rendszert, amin élősködtél. Mert ahogy olvaslak, te csak a haszonélvezője voltál, hozzá nem nagyon tettél semmit.
Míg a szobor háromemeletes belseje a kommunisták tanácstermeiként működtek, addig talapzata atombunkerként. A Bolgár-Szovjet Barátság Park, avagy a Tepe-domb emlékmű és az alatta kiképzett bunker (Fotó:Forum.fiat-bg.org)..
Viktoriánus Blog Idézés, anno 2013.03.29 23:12:01
"A BRFK vezetőjének panasz rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. Tisztelt Parancsnok úr! Ezennel panaszt nyújtok be Önnél a velem szemben alkalmazott rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. 1988. április 8-án, 9 óra 30 percre beidéztek a BRFK kerületi kapitányságára,…..
proxy user (törölt) 2013.03.31 12:30:01
@Fejesrob: ne is zavarjon te "nem" nyilas idióta, hogy a rendőrök ugyanazok most is! Csak a vezetők változtak. És ha csak annyit csinálnak, mint amennyit ezek a srácok a Narancsos Führer székházánál, akkor fordított helyzetben kb. álltak volna és nézik, hogy csinál-e valaki disznóságot.
Csakhogy... a tisztelt, egyáltalán nem náci csürhétekre nem jellemző, hogy ha valahol "tüntetni" kezdetek, akkor az mentes lenne a vandalizmustól.
Elég csak a focimeccsek környékén nézelődni.
proxy user (törölt) 2013.03.31 12:31:06
@pocakos focista: nem ezt mondja, csak buta, mint a jobbikos propagandisták általában. ;)
Keressük az alternatívákat. Vágyunk arra, hogy megváltoztassunk dolgokat, melyeket jelenlegi adottságok mellett nem tudunk: megváltoztatni a testünket, manipulálni az emlékeinket, felrúgni a fizika, a kémia és a biológia szabályait. A sci-fi ezeket a vágyakat is formába önti, meg…..
proxy user (törölt) 2013.03.31 11:40:40
Egy gondom van a listával, hogy sci-fi-nek mondjátok ezeket a filmeket, holott többségükből a "sci" totálisan hiányzik. :)
(Csillagközi invázíó, Star Wars sorozat stb.)

@Leone_510: anélkül, hogy ismerném az előéleted, van rá egy fogadásom, hogy egyike lehetsz azoknak a (bíróság szerint) "nem" náciknak, akik bár nácimód viselkednek, beszélnek, valamiért mégis sértőnek érzik a jelzőt. :)
(de meg fogom nézni a hozzászólásaidat, ha nem csak ezért a beszólásért regisztráltál)
Két hete egyszeri 9.9%-os illetéket emlegettek a 100 ezer eurónál nagyobb ciprusi számlák esetén, egy hete már 25-40% körül járt az összeg. Ma kiderült, hogy a garantált 100 ezer euró felett gyakorlatilag mindent elbuknak azok a szerencsések, akik a Bank of Cyprusban vagy a Laikiban…..
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:44:39
@atpijkamo: akkor vagy szerencséd van, vagy belejöttél. De igazad van, nem pénzügyi ismeret kell hozzá, a tőzsdei mozgásokhoz kell érzék. Meg ahhoz, hogy ne vegyél olyan részvényt, amit két órával később már senki sem fog megvenni.
Ettől függetlenül azt tartom, hogy nagy merészség belevágni a szükséges tudás nélkül.
proxy user (törölt) 2013.03.31 00:51:43
@hackbard.celine: nem hinném, hogy a többség a ciprusi pénzek miatt aggódik. Inkább attól tartunk, hogy esetleg ide is begyűrűzik az ötlet egy fideszes változata...
proxy user (törölt) 2013.03.31 01:20:14
@kúrógép: a valódi értékét nézd, ne azt, hogy a segélyekből mennyi idő alatt gyűjtenél össze ennyit, ha nem kocsmáznád el az utolsó fillérig! :)
Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől…..
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:24:59
@pocaklakó minimanó: pedig épp akkora ökör vagy, mint a jobbik propagandistái. :D
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:26:17
@pocaklakó minimanó: mondd, te ostoba csótány! Felfogod végre, hogy az arányokról van szó? Mutasd meg a felvételeid egyikén, hogy túl lóg a sor a Szt. Rókus templomon! Ja, hogy ilyen nem volt? Akkor miért is hazudozol?
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:40:28
@pocaklakó minimanó: aha, na persze. Ne hazudj, mert nem áll jól neked sem, akármilyen ostoba is vagy! :)