Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proxy user (törölt)

0 bejegyzést írt és 680 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bő harminc évvel megnyitása után a LucasArts bezárja kapuit. A leginkább Star Wars-játékokra összpontosító stúdió műhelyeiben a messzi, messzi galaxisban játszódó stuffok mellett olyan klasszikusok születtek, mint a Monkey Island-sorozat, a Zak McKracken vagy a Day of the Tentacle:…..
Ma dél körül rohamtempóban elkezdték körbekordonozni a Parlament épületét. Nem tudjuk, hogy a térfelújítási munkák miatt teszik-e mindezt, vagy egyéb okokból kifolyólag. A kordon elhelyezkedése és kinézete kiköpött mása a Gyurcsány-kormány által használtnak, melyet a…..
..
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:45:52
@Csé: fárasztó, hogy minden ilyen posztnál van néhány pedofil fasz, aki folyton visszapofázik, valahányszor jelzi valaki a blog gazdájának, hogy baja lehet a meztelen kiskorúakról készült képek miatt.
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:46:42
@Csé: jobb, ha tudod, a törvénysértéshez nem szükséges, hogy valóban fiatalabb legyen 18-nál, elég, ha annak látszik. És ez eléggé gyereknek látszik.
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:51:24
@Csé: te meg fordulj pszichiáterhez, ha erre gerjedsz!
Ez egy kicsit olyan tabu téma volt sokáig az interneten. Tudjuk, hogy mik az ellenérvek: "ezért a szarért nem fizetek", "majd máshol ingyen elolvasom", "nem ér ez egy fillért se". És ismerjük a félelmeket is: elveszített felhasználók, kevesebb bevétel mint a reklámokból, és így…..
proxy user (törölt) 2013.04.03 11:08:26
@Őrjöngő Sandy: origo már rég ott van. Az indexnél talán egy leheletnyivel magasabb a színvonal, de leginkább azt láttam, amíg nézegettem őket, hogy folyamatosan az indexet majmolják. A hírekben nincs nagy választék, de hogy a blogokat is, az már bosszantó.

Egyébként ha fizetős hírlapra vágynál, ott az MTI. ;)
Vagy az a legutóbbi maffiaváltással teljesen ingyenessé vált? Konkrétan azt nem tudom, hogy az eddig ingyenes híreket lehet regisztráció után olvasni, vagy azt is, amiért korábban pénzt kértek.
Bár a Prezi hivatalosan még nem kommunikálja, de néhány felvétel már kikerült Facebookra és Instagramra a magyar cég új, minden kétséget kizáróan űbermenő irodájáról.  A hely maga amúgy a Merkúr Palota, a Nagymező utcában. Ami 1903-ban épült, eredetileg…..
Nem tudom, más is felfigyelt-e erre, de mintha határozott hangnemváltás történt volna az elmúlt hetekben a kormányoldali megmondóemberek körében. A tónus durvábbá vált, a fogalmazás egyre kíméletlenebb, s a hátsó sorokból előléptek az eddig csendben meghúzódó (talán bizony…..
proxy user (törölt) 2013.04.02 19:13:22
@J.László: még szerencse, hogy a fidesz birkáit a tények sohasem zavarták, ha kicsit hazudozni kellet, vagy ferdíteni a valóságon. Igaz, Lacikám? :)
Szekeres Zsolt 21 éves egyetemista üzenetében köszönetét fejezi ki Orbán Viktornak. Ahogy Zsolt mondja, ha nincs a NER; az Alaptörvény és annak módosításai; az Alkormánybíróság kilúgozása; a magyarságfogalom kisajátítása; az uniformizálás; az egyetemek kivéreztetése; a…..
Képek a Lendvay utcai tüntetésről, ami Gyorskocsi utcánál ért véget. "Ez van olyan, mint 89-90-ben volt, tán még jobb is" - mondta mellettem egy negyvenes apa a fiának. Hát igen, a nosztalgia :-) És valóban: ez az 1-2 ezres tömeg inkább emlékeztetett arra a 25 évvel ezelőtti…..
proxy user (törölt) 2013.04.02 14:00:01
@DeMarco:
www.kislexikon.hu/realber.html
Ezt gondold át újra!
A reálbér kicsit más, mint az, hogy te mennyi emelést kaptál a fideszes hátszeleddel! ;)
proxy user (törölt) 2013.04.02 14:11:02
@Fedor: ritkán nézem meg előre, hogy kinek válaszolok. ;)
proxy user (törölt) 2013.04.02 16:40:35
@DeMarco: amikor valaki a fidesz húzásairól pozitívan nyilatkozik, sohasem tudom, hogy miért teszi: poénból vagy mert komolyan gondolja.
Ami a rezsicsökkentést illeti: index.hu/gazdasag/2013/04/02/rezsicsokkentes/
Jó, ez csak az index, helyén kell kezelni, de sok igazság van benne.
Miközben mindenki a csütörtökön bemutatandó Facebook-telefonról beszél, a közösségi dinoszaurusznak szinte észrevétlenül sikerült átlépnie egy olyan határt, ami vízválasztó lehet a cég megítélésében. Már korábban is kaptam egy összeesküvéselmélet-gyanús szöveget…..
proxy user (törölt) 2013.04.02 13:43:14
@ColT: @enpera: nem, ezeket könnyen meg lehet találni a nokiás képek között és még csak nem is hasonlítanak arra, amire emlékszem. Majd megpróbálok rajzolni valami hasonlót.
(eleve a hátoldala teljesen sík volt)
proxy user (törölt) 2013.04.02 13:58:22
@banzaban: passz, ez semmit sem mond. De feltúrtam a neten minden létező helyet, még csak hasonlót sem találok. No mindegy, hagyjuk a témát, ez itt teljesen off. Ha esetleg mégis megtalálom, majd szólok. :)
proxy user (törölt) 2013.04.02 15:36:04
@dr. vuvuzelafan: hát lehet, hogy csak az időbeli távolság változtatta meg az emlékeimet. A 2110i nagyjából tényleg olyasmi.
Amit korábban 2110-es képet láttam, annak az antenna végződése egy bunkócska volt, a miénken meg csak egy gomb.
És kijelzőből jóval nagyobbra emlékeztem.
Mivel a mai napom ráment, hogy ezt keresgéljem és nem találok mást, kénytelen vagyok elkönyvelni, hogy én emlékeztem rosszul.
Ilyen egyszerű az egész történet: az a fasza csávó, aki ad, nem aki elvesz. Aki pedig történetesen most ad, az a Fidesz. Nem tudjuk, hogy mennyit és nem is érdekel. Mi hiszünk a tündérmesékben. Mi nem tartozunk azok közé, akik utánajárnak. Megelégszünk azzal, hogy elhisszük. A…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 16:05:17
@Binladen: azt hiszem, valahol el vagy tévedve. Anyám munkásnő volt, nem a csótányokat mindig irtotta, ergo a közelébe sem juthattál.
Ellenben a rendőrök holnap fognak nekem örülni, hogy plusz munkát adok nekik. :)
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:35:53
@Binladen: lehet, hogy neked inkább a pszichiátriára kellene visszamenned. OK, hogy seggrészeg vagy, de amikor épp nincs benned ennyi pia, akkor is sértegeted az embereket, én meg már nagyon unlak.
proxy user (törölt) 2013.04.01 18:44:01
@Binladen: de baj, így a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés mellett már a személyiségi jogok megsértése is szerepel a felelentésben.
ui: jobb ha tudod, nincs jelentősége, hogy én vagyok-e a képeken.
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:33:34
@user792: senki sem követelte a büdös papjától, hogy adjon a kéregetőknek! Csak kissé "humoros", hogy épp a templomok környékéről kergetik el a koldusokat. Cseppnyi álszentséget sem érzel benne? Nem csoda, gondolom, téged is papok neveltek.
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:11:22
@Tom Bobb: jah... gyűlölöd, de a rasszizmusuk tetszik, az antimagyarozásuk úgyszintén. Magadnak is hazudsz vagy ennyire szégyelled a saját nézeteidet?
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:12:35
@borzimorzi: jól sejtem, hogy te mostanában Európa északi felében tartózkodsz?
proxy user (törölt) 2013.04.01 17:14:09
@tollas: mivel gúnyolta "a magyarságot"? Már csak azért is, mert ugye te nem vagy náci/nyilas/stb., de ugye kapásból eldöntötted, hogy ő nem magyar. Mert a gúnyolódást max. akkor kérheted számon rajta, ha nem öniróniának szánta, hanem egy tőle elkülönülő csoporton gúnyolódott. Ekkora öngólt öcsém! :)
Történelemhamisítással vádolják a nudisták a németeket, mert a világtörténelmi, felnőtteknek szóló, A Király Meztelen című ismeretterjesztő munkájukban felruházták főszereplőjüket. "Döbbenetes, hogy Németország, amely a nudista fény és becsület büszke…..
A túl sok tesztoszteron öngyilkosságba kergetheti az agysejteket, így a tesztoszteron szintet növelő anabolikák túlzó használata, drámai méretű veszteséget okozhat az agysejtekben - állapították meg az amerikai Yale Egyetem kutatói. A kutatók laboratóriumban kitenyésztett…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 16:16:26
Egy frissen műtött betegnél, aki nem kelhet fel az ágyból, nem kellene elérhetővé tenni a nővérhívót? Megpróbálok szigorúan csak tényeket írni elsőnek, bár minden bizonnyal majd megkapom egyesektől, hogy hazudok.     A férjem augusztusban volt ez ügyben…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 01:51:42
@Alec: néhány hetet én is eltöltöttem ott, pár évvel később. Van némi halvány sejtésem, milyen állapotok voltak ott. :(
Az egyetlen pozitívuma, hogy azóta már megszűnt a kórház.
proxy user (törölt) 2013.04.01 11:29:00
@KopaszMercis: nem érted. Nem baj.
proxy user (törölt) 2013.04.01 12:42:08
@KopaszMercis: ugye az agyadat csak részben operálták ki és nem csak egy AI ül a billentyűzeted mögött?
Ki az akit emberszámba kellene vennem és nem veszem?
Hazaáruló (=disszidens, gazdasági érdekből lelépő) és náci csótányokat természetesen nem veszem emberszámba. Ezt leszámítva... Mutatnál tőlem olyan hozzászólást, ami az elmebajodat igazolja? Attól tartok nem tudsz.
Kellemes feltámadást kívánunk azoknak, akiknek elegük van kábeles szolgáltatójukból, de nem tudnak semmit tenni, mert nincs a környéken választék. A világszerte ismert jelenséget bő másfél perces kamureklámban foglalta össze az ExtermelyDecentFilms: A reklám szövege…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 01:05:13
@igazságos: szerintem addig örülj!
Sohasem szerettem a szóban forgó céget.
Anno az internetes szolgáltatásukkal is alig vártam, hogy lejárjon az év és mehessek máshoz, a tévé maradt.
Azt meg kezdték szép tempósan leépíteni. Különösen az analógot. Már a Mezzo elvételekor mondtam, hogy hajítsuk ki őket a francba, amikor meg pár hete az animal planetet is elvették, akkor végképp elegem lett belőlük. Sajnos van egy nőnemű is a háztartásban, aki ragaszkodik hozzájuk még így is, így áttértünk digitálisra.
Szuper kis távirányító, a tévé sajátja nem is kell! Ja... Egészen tíz percig, mert a hangerő szabályozó csak a hagyományos hangot adó csatornáknál működik. Ahol surround van, az max. hangerő vagy nulla. És tudnak a gondról, rengetegen reklamáltak miatta, de képtelenek megoldani. Röhej.
Gébics Nem szégyelli a kormány? 2013.03.30 23:43:15
Most húsvétkor még hosszabb lett a sor.   Magyarországon immár az ünnep része, hogy ingyen ételt osztanak a segélyszervezetek a rászorulóknak. Egy tál meleg, tartalmas levest vagy húsos ételt, egy műanyag pohárka bort, forralt bort vagy teát, kedves mosolyt, néhány jó…..
proxy user (törölt) 2013.04.01 00:03:45
@reszeg tengeresz: érdekelne, hogy az igen tisztelt bíróság látott/hallott-e már a hivatkozott tetűhöz hasonló élőlényt! Biztos, hogy ezek nem nácik, méghozzá a legundorítóbb fajtából?
proxy user (törölt) 2013.04.01 00:04:18
@reszeg tengeresz: téged meg az emberek nem tartanak embernek, szóval a véleményed irreleváns.
proxy user (törölt) 2013.04.01 00:05:29
@reszeg tengeresz: mondjuk én csak azt az evezős csajt tudom, akit a jelek szerint megzsaroltak, hogy visszajöjjön. Nem véletlenül akart megszabadulni ettől az utolsó, mocskos csőcseléktől, ami itt körülvette.
Lehet szeretni és lehet nem szeretni (mondjuk az állandó tegeződést), egy tény: a svéd vállalat forradalmasította mindazt, ahogyan a bútorokra, a lakásunkra tekintünk. Hogyan él egy ekkora birodalom ura? Ma 87 éves Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója, a világ egyik leggazdagabb…..
proxy user (törölt) 2013.03.31 13:51:23
@hopptarisznya: ha elég sokáig vagy köztük, a marháról és a disznóról is kiderül, hogy értelmes. Sokkal értelmesebb, mint sok emberszerű élőlény.
proxy user (törölt) 2013.03.31 15:04:47
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: de az nem zavart, hogy Kádár népének a pénzén tanulhattál, ugye?
Többre becsülöm az ilyen "bunkókat", mint a magadfajta seggfejeket. A mai napig egyetlen magadfajta tahóval hozott össze a sorsom. Azt is elküldtem az anyjába és rövid úton felmondtam. :)
proxy user (törölt) 2013.03.31 15:22:22
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: mert most köpködöd azt a rendszert, amin élősködtél. Mert ahogy olvaslak, te csak a haszonélvezője voltál, hozzá nem nagyon tettél semmit.
Míg a szobor háromemeletes belseje a kommunisták tanácstermeiként működtek, addig talapzata atombunkerként. A Bolgár-Szovjet Barátság Park, avagy a Tepe-domb emlékmű és az alatta kiképzett bunker (Fotó:Forum.fiat-bg.org)..
Viktoriánus Blog Idézés, anno 2013.03.29 23:12:01
"A BRFK vezetőjének panasz rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. Tisztelt Parancsnok úr! Ezennel panaszt nyújtok be Önnél a velem szemben alkalmazott rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. 1988. április 8-án, 9 óra 30 percre beidéztek a BRFK kerületi kapitányságára,…..
proxy user (törölt) 2013.03.31 12:30:01
@Fejesrob: ne is zavarjon te "nem" nyilas idióta, hogy a rendőrök ugyanazok most is! Csak a vezetők változtak. És ha csak annyit csinálnak, mint amennyit ezek a srácok a Narancsos Führer székházánál, akkor fordított helyzetben kb. álltak volna és nézik, hogy csinál-e valaki disznóságot.
Csakhogy... a tisztelt, egyáltalán nem náci csürhétekre nem jellemző, hogy ha valahol "tüntetni" kezdetek, akkor az mentes lenne a vandalizmustól.
Elég csak a focimeccsek környékén nézelődni.
proxy user (törölt) 2013.03.31 12:31:06
@pocakos focista: nem ezt mondja, csak buta, mint a jobbikos propagandisták általában. ;)
Keressük az alternatívákat. Vágyunk arra, hogy megváltoztassunk dolgokat, melyeket jelenlegi adottságok mellett nem tudunk: megváltoztatni a testünket, manipulálni az emlékeinket, felrúgni a fizika, a kémia és a biológia szabályait. A sci-fi ezeket a vágyakat is formába önti, meg…..
proxy user (törölt) 2013.03.31 11:40:40
Egy gondom van a listával, hogy sci-fi-nek mondjátok ezeket a filmeket, holott többségükből a "sci" totálisan hiányzik. :)
(Csillagközi invázíó, Star Wars sorozat stb.)

@Leone_510: anélkül, hogy ismerném az előéleted, van rá egy fogadásom, hogy egyike lehetsz azoknak a (bíróság szerint) "nem" náciknak, akik bár nácimód viselkednek, beszélnek, valamiért mégis sértőnek érzik a jelzőt. :)
(de meg fogom nézni a hozzászólásaidat, ha nem csak ezért a beszólásért regisztráltál)
Két hete egyszeri 9.9%-os illetéket emlegettek a 100 ezer eurónál nagyobb ciprusi számlák esetén, egy hete már 25-40% körül járt az összeg. Ma kiderült, hogy a garantált 100 ezer euró felett gyakorlatilag mindent elbuknak azok a szerencsések, akik a Bank of Cyprusban vagy a Laikiban…..
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:44:39
@atpijkamo: akkor vagy szerencséd van, vagy belejöttél. De igazad van, nem pénzügyi ismeret kell hozzá, a tőzsdei mozgásokhoz kell érzék. Meg ahhoz, hogy ne vegyél olyan részvényt, amit két órával később már senki sem fog megvenni.
Ettől függetlenül azt tartom, hogy nagy merészség belevágni a szükséges tudás nélkül.
proxy user (törölt) 2013.03.31 00:51:43
@hackbard.celine: nem hinném, hogy a többség a ciprusi pénzek miatt aggódik. Inkább attól tartunk, hogy esetleg ide is begyűrűzik az ötlet egy fideszes változata...
proxy user (törölt) 2013.03.31 01:20:14
@kúrógép: a valódi értékét nézd, ne azt, hogy a segélyekből mennyi idő alatt gyűjtenél össze ennyit, ha nem kocsmáznád el az utolsó fillérig! :)
Az Ételt az Életért ételosztásán ismét döbbenetes tömeg állt sorban. Ilyenkor az ember végtelenül cinikusnak érzi azokat a kormányzati nyilatkozatokat, amelyek "példátlan sikerről" és "tündérmeséről" szólnak. Azt pedig főképp, hogy a kormány eközben a szegényebbektől…..
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:24:59
@pocaklakó minimanó: pedig épp akkora ökör vagy, mint a jobbik propagandistái. :D
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:26:17
@pocaklakó minimanó: mondd, te ostoba csótány! Felfogod végre, hogy az arányokról van szó? Mutasd meg a felvételeid egyikén, hogy túl lóg a sor a Szt. Rókus templomon! Ja, hogy ilyen nem volt? Akkor miért is hazudozol?
proxy user (törölt) 2013.03.30 23:40:28
@pocaklakó minimanó: aha, na persze. Ne hazudj, mert nem áll jól neked sem, akármilyen ostoba is vagy! :)
Azt írja a hvg.hu , hogy bármilyen ok vagy gyanú híján is nemzetbiztonsági vizsgálatnak szeretné alávetni a kormány, a rendőröket, igazságügyben dolgozókat, titkosszolgákat. Szóval megint egy finom törvénymódosítás  lehetősége áll fenn. Van aki kimondottan abban…..
proxy user (törölt) 2013.03.30 18:15:46
@fchris82: nem vagyok biztos benne, hogy a déli államok gazdasági zűrjei általánosságban nagyobb gondot jelentenek, mint ennek a... hogy is nevezték régen? Mini Duce? Valami ilyen. Szóval mint ennek a diktatúra építése.
Ugyanis ha ezt egy EU tagállam vezetése megteheti, akkor előbb-utóbb a többi is megteszi. És abból rövid úton fegyveres konfliktus lehet.
proxy user (törölt) 2013.03.30 19:40:03
@fchris82: néha nem tudom eldönteni, hogy csak játszod az ostobát vagy tényleg ennyire képtelen vagy a gondolkodásra.
'56? Hol voltunk akkor EU tagok?
És nem arról van szó, hogy ők mit tartanak fontosabbnak, hanem arról, hogy mennyivel nagyobb baj a diktatúra kiépülése EU-n belül, mint az, hogy pár milliárdos veszít 20%-ot a vagyonából.
Épp erről pofázok: olyasmit sorolnak előre, amiből sokkal kisebb gondja lesz az EU országainak, mint abból, amit Viktor király művel itt a végeken.
proxy user (törölt) 2013.03.30 21:28:32
@fchris82: te tényleg nem érted, hogy miről beszélek.
Az EU vezetői jobban fosnak attól, hogy elúszik a vagyonuk egy része, mint attól, hogy 2-3-5-10 év múlva mekkora gáz lehet abból, ha egy EU tagállamban engedik a diktatúra építést.

Nem cseppfertőzés? Említhetem a manyup pénzeket, nem sokkal később az EU már a ciprusi magánvagyonokhoz akart nyúlni. (jó, közvetve, de végeredményben tőlük származó ötlet)
A pénzügyi összeomlást nem fogják megakadályozni azzal, hogy segítenek a déli államoknak egy-két évvel tovább vegetálni, az be fog dőlni így is-úgy is. Olvass kicsit történelmet! Kísértetiesen emlékeztet ez az egész arra, amit anno "A Nagy Világgazdasági Válság" címszó alatt tanultunk. :(

Viszont ha ezt itt hagyják, akkor sajnos megtörténhet, hogy a következő hasonló "demokrácia" valahol a spanyolok környékén fog kialakulni és egy szavuk sem lehet, mert itt is hagyták. De ne legyen igazam.

Amit figyelmen kívül hagysz, hogy az EU egy viszonylag szoros szövetség (kellene, hogy legyen), nem csak egy földrajzi egység, ahol útlevél nélkül közlekedhetsz. Ha az egyik tagállamnak hagyják, hogy ne törődjön a normákkal, akkor legközelebb az összes többi is joggal követeli, hogy ne pofázzon senki a belügyeikbe.
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
proxy user (törölt) 2013.03.30 06:08:41
@willdataa: megnézném a bájos pofikádat, ha valaki Sztálinról adna ilyen műsort, majd kapna zsíros, állami megbízást, hogy állna a szád!
Bár a zsidózásodból ítélve, szerintem azt sem tudod, ki volt Sztálin. Ahhoz eggyel több agysejt kellene, mint amennyi neked van.
proxy user (törölt) 2013.03.30 10:45:45
@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: szeretem, hogy zsidózni azt tudsz, de még náci sem vagy. Igaz, ember sem lehetsz, mert a humanoid egy gerinces fajta. :)
proxy user (törölt) 2013.03.30 13:45:05
@Tita nick: sokkal unalmasabb, fájdalmasabb, hogy
a) Ennyien vagytok
b) Még le is tagadjátok