Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miamao

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diagnosztizált depressziós megbetegedések aránya országonként Érdekes felmérés eredményét hozta le a napokban a Washington Post: egy világtérképet a diagnosztizált depresszió arányáról a Föld különböző országaiban. A cikk a régiónkénti eloszlásokkal sokat…..
A Sunday Assembly (Vasárnapi Gyülekezet) kezdi meghódítani a világot, és kitörve Kelet-Londonból, a szervezők már nemzetközi turnéra indultak. A kezdeményezés lényege, hogy közösséget szervezzenek a templomba nem járó ateisták, agnosztikusok számára, és vasárnaponként egy…..
Ebben a posztban a Dalai Láma egy idézete kapcsán szeretnék néhány szót szólni úgy nagy általánosságban az életbölcsességekről, amiket az ún. „tanítók,” „spirituális vezetők”, „mesterek” szájából lehet hallani. Jegyezzük meg, az idézet valójában nem tőle…..
A magyar turista, ha Erdélybe megy, az estét általában - Bartók Béla után szabadon - a székelyeknél tölti. Mi most megpróbálkoztunk a dákokkal. És bejött.  Voltak ismerősök, akik némi megütközéssel fogadták, hogy én a következő romániai utamon elsősorban az egykori Dacia nyomait látogatnám végig.…..
Mindenórás Tábornok nertárs szerint az országnak vannak rejtett tartalékai. Többek között ilyen tartalékunk minekünk a monopóliumok felszámolása is. Igen, ezt nyilván a fideszlogika szerint tessék érteni, miszerint mi úgy aknázzuk ki ezt a rejtett tartalékot, hogy nem…..
Ez lesz a vége: Orbán Viktor meghatottan hajt fejet Magyarország emléke előtt Magyarország igazi szociális állam már most, pedig hol vagyunk még a három-négy ciklus alatt kiteljesedő NER minden területet átfogó eredményességétől. Amíg pénz nincs, megtestesül legalább a…..
Miamao 2013.05.17 20:44:55
@shitgun:
Szia. Elmondom nekem mi a gondom vele, azontúl hogy tok morbid. Egy normális országban kell h legyen arra állami segély h egy olyan családot, akiknek nagy gond egy temetés, megsegítsen az állam v önkormányzat. Persze abban a normális országban nem lehet 300mtd forintot a Szobatarsnak adni. De ezen a lopáson túl van meg egy ideológiai baj, ugyanaz mint a jobbikos ötletek h a cigányok miert ne kapjanak segélyeket es potlekokat. Orban rendszere az erőszakra a megfélemlítésre épül, az ERŐre. Tehát militarizalodik minden, az iskolákban suli rendőr lesz , persze csak a közérdek miatt, stb ez egyrészt a megfélemlítés másrészt az agyi atnevelés része. Na mármost itt jon a temetés, hogy nem kaphatsz segélyt csak igy az államtól ez innentől nem jár egy fasiszta országban mindenért cserét ker az állam nem ad semmit "ingyen" mert nem jár es az ilyen államban a (szegény) embereknek csak kötelezettségei vannak de jogai nem. Inkább akkor dögöljön meg ha nem hasznos a rezsimnek. Es inkább a család ássa el, mintsem hogy még az ilyenre költsenek is (es persze azt a nem kifizetett pénzt is el lehet lopni)
Hat, röviden ennyi: ez nem egy civil, hanem egy elnyomó állam válasza súlyos társadalmi v egyszerűen alapjogi kérdésekre. Üdv
Kezd az ember pöcke nagyon ki lenni azzal, hogy lényegében két ember, az új jegybankelnök és pártfogója, a Vezértörpe hülyesége miatt gyengül a forint kitartóan hetek óta, s amikor lehetőség lenne néhány szóval megfordítani a trendet, akkor sem történik semmi. Lassan nem…..
Miamao 2013.03.26 20:55:32
@redriot77:
Drága miniszterelnök úr! Azaz drága örökös miniszterelnökünk. Bar az a pletyka járja hogy ön a melki klinikán gyogyittatja pszichés zavarait, ez nyilván hazug bankár beszed ellenségeitol, mi igaz magyarok, NER társak tudjuk hogy ön turulban született , született vezér a magyar lelkek felkent őrzője. Én mar akkor felfigyeltem önre amikor Nagy Imre temetésen elsőként akarta kimondani hogy tovarisi konyec, de hiába ordított, nem sikerült mert addigra az oroszokkal mar megállapodtunk. Ki ez a bátor férfi ? kérdeztem. Aztán amikor idős emberek csókolgatták a kezét, es ön ezt szerényen hagyta, tudtam igazi katolikus emberrel van dolgunk. Akarom mondani reformatussal, mert miután liberalisbol egy-pár ugrással azzá lett, egyből tudtam hogy ilyen világnézet váltásra csak a nagyok képesek. Tudtam hogy amikor 72 órát adott Gyurcsánynak hogy eltakaródjon, akkor bizony ön fog hamar vissza húzódni - persze csak a béke kedvéért. Minden nagy tettet sajnos nincs hely felsorolni, de személyes kedvencem hogy miután az ellenséges Brüsszelben a magyar emberek háta mögé bújt a gaz támadások elől bátran tudatta velünk hogy felmondta velük a padlót. Ilyen egy igaz férfi. Kívánok meg sok sikert a szabadságharcban , hogy sikerüljön megszabadulni a fejeben levő demonoktol. Mindenkinek könnyebb lenni. Jobb kezet meg csókolom, mint segg is beválik.
Miamao 2013.03.26 21:00:23
@hot-spot:
Nekem meg a pirezekkel van tele a hocipellöm
Miamao 2013.03.26 21:10:06
@Lencsés István _:
:-))
Mint a régi viccben, amikor jön az ávós fekete kocsival a kulákot elvinni: ne félj elvtárs! Érted jöttünk, nem ellened!
Csóri magyar devizahitelest nem elég, hogy az árfolyamváltozás és a kamat húzza, sajnos megsegítésén is válogatott senkiháziak ügyködtek az elmúlt hónapokban. Nehéz eldönteni, hogy a fura észjárású pénzügyi biztos, a szerencsétlen küldetéstudatos devizahiteles…..
Miamao 2013.03.26 20:45:07
Olvasom, hogy Mesterházy Attila, az MSZP elnöke Brüsszelben lobbizott azért, hogy Magyarország lakosait (szándékosan fogalmazok így, ő a "magyar emberek" kifejezést használja) ne büntessék azért, mert "...egy kormány és egy miniszterelnök rosszul cselekszik, és állandóan harcolni…..
Laodumin Matolcsy nem nyilatkozik 2013.03.25 20:59:00
Az alkotmánymódosítás aláírását már korábban bejelentő Scmitt-örökös hivatalosan is szignálta a Fidesz kétharmada által előállított az Alaptörvény brand alatt futó tisztálkodási, higiéniai és egészségügyi sokrétegű papírköteget. A reklámiparban egyébként ha…..
Laodumin Semjén lova 2013.03.19 12:32:34
Az Orbán Viktor tiszta keresztény avatáraként elhíresült KDNP-s, a "fideszes toalett tisztaságáért felelős néphelyettes" Semjén miniszter úr, az országban eluralkodó hóhelyzet elől egyszemélyes hadseregként Erdélybe menekült. A mai magyar politika mindent elkövetett annak…..
Eszmei poggyász érdeklődőknek, cizelláltaknak, tévelygőknek, szkeptikusoknak, várakozóknak. Az új párthoz továbbra is az előző posztot ajánlom, és kijelentem a hard linereknek, ha eddig nem volt kellőképp világos, hogy nem pénzel a Soros, Bajnai, vagy az Orbán, sőt (még)…..
Miamao 2013.03.19 16:22:37
Nem tudunk hibázni, úgyhogy jöhetnek a kitüntetések. Nincs mese, ebben is jobbak vagyunk, mint Európa. A belügyminiszter szerint „Európa eddig legnagyobb márciusi viharát éltük át”, Nyugat-Európában több mint 1200 kilométeres dugó volt, ehhez képest „más országokban…..
Vegyes a hozzáállásom a Femen akcióját illetően, amelyet a múlt hónapban vittek véghez a Notre Dame-ban. Nulladikra azt gondoltam, milyen kár, hogy már nem lakok ott, bár semmi esélyem nem lett volna pont akkor lenni a Notre Dame-nál, nem volt szokásom oda járni. Elsőre meg arra…..
Amit az elmúlt napokban átélt az ország, hogy március közepén ért bennünket a téli szezon legdurvább hófúvásos krízise, két dologra világított rá: hogy vészhelyzetben az ország lakossága összetart, a beavatkozó hivatásos és önkéntes mentőerők motiváltsága kiemelkedő,…..
Miamao 2013.03.17 21:08:28
Ma, 16:12
A+ A-

Az állam elesett

Mindent elmond a mi államunkról, hogy a nemzeti ünnepen, amelyen az Ausztria elleni lázadásunkról emlékezünk meg, az osztrák felmentő alakulatokra vagyunk utalva, ha meg kell tisztítani egy autópályát a fagy, a szél, a hóvihar és az emberi hülyeség okozta katasztrofális helyzetben - miközben miniszterelnökünk Brüsszelben szabadságharcol - most éppen az Európai Unió ellen szájkaratézva.

Mert az állam felel azért, ha a felelőtlen autósok - akik egy héten át kapták a figyelmeztetéseket -, megtehetik azt, hogy egy olyan autópályára hajtanak, amelyet tükörjég borít, és ahol tömegbaleset miatt lehetetlen a közlekedés. A fegyelmezni képtelen állam felel azért, ha ugyanazek az autósok törvényszegő módon menekülési útvonalnak használják a leállósávokat, majd ott is elakadnak, amivel emberek ezreinek életét veszélyeztetik. Az állam felel azért, ha utat eszközök hiányában nem lehet megtisztítani. Az állam a felelős, ha a mentés nem indul meg idejében, ha a teljes közszolgálati médiarendszer nem áll át azonnal a bajba jutottak tájékoztatására. Az állam illetékes vezetői a felelősek, ha nem működik a katasztrófavédelem rendszere, ha az avatott mentőalakulatoknak fogalmuk sincs, mi a dolguk, nem képesek az egymás közti kommunikációra, nincs megfelelő fölszerelésük.

A magyar állam elesett egy csatában. Folyamatosan hencegő, harcoskodó vezetőiről kiderült, hogy alkalmatlanok a hadvezetésre. A nemzetbiztonsági próbán csak a nép bizonyította alkalmasságát. Azonnal tette a dolgát: mindenféle hatalmi irányítás nélkül mentette az embereket.
Hogyan lehetséges az, hogy hetek óta tudjuk: csúnya hó-helyzet vár Magyarországra; mégsem készülünk fel rá? Hogyan lehetséges, hogy 100 ezer ember marad áram nélkül és ezrek rekednek az utakon, vonatokon? Hát persze, hogy csak egyféle módon: már megint a patás Orbán/Gyurcsány…..
Miamao 2013.03.16 16:22:26
@high up!:
Pintér azért nem engedte átvágatni a korlátot mert ebben az országban poroszos rendnek kell lennie, pofazas egyéni kezdeményezés nincs, kussolsz paraszt es visszallsz a sorba megfagyni. Mi ez az anarchista csürhe ? Kiszabadul aztán egyből megy székházat foglalni, baszom. Nekem meg itt kell szivnom amikor a józsefvárosi piac döglodik. Es hol van sz.feri@ gyilkos.hu hogy rendet vagjon?
Miamao 2013.03.16 18:58:30
@Szabványok:
:-)
Ketten meg kevesek vagyunk de egyre többen jönnek rá majd erre.
Persze onnan is meg lehet ragadni hogyha kivesszük alóla a konfliktust akkor megszűnik létezni. Igen valszeg ezért kell neki a foci is.
Lássuk csak, hogy értékelné a hóhelyzetet a Fidesz ellenzékben: "A kormány nem gondoskodott a magyar emberek biztonságáról, holott a meteorológia napok óta jelezte a betörő sarkvidéki hideg, nagy mennyiségű hó és viharos szél együttes hatásaként előálló…..
Talán még soha nem láttam ennyire kiakadva Orbán Viktort. A parlamentben beszélt, s magából teljesen kikelve rángatózó arccal, önmagára láthatóan nagyon nehezen nyugalmat erőltetve adott hangot felháborodásának. Miért is?Mert az utcán tinédzserek tüntetnek a hatalma ellen? Mert…..
Mint ahogy szorgos népünk is. Több párhuzamot is vont az 1848-as események és 2013 között Lázár János, a Miniszterelnökséget irányító államtitkár március 15-ei ünnepi beszédében Hódmezővásárhelyen. Azt mondta, hogy míg 165 évvel ezelőtt a forradalmat leverték, addig…..
A KARD Elnök a sorban 2013.03.13 22:31:05
Biztosan úgy volt, ahogy közleményében mondja. A dilemmán rágódhatott eleget, az alkotmánytudós előd érvei, az elmúlt napok német látogatásának tárgyalásai ott lehettek a mérleg serpenyőjében. A másikban a törvény betű szerinti lehetséges értelmezése, amely szerint…..
Miamao 2013.03.15 19:12:49
@pocaklakó minimanó:
Akkor olvass tovább : 16. Benedek hitler jugend volt, további mai hír hogy Ferenc pápát az argentin katonai diktatúrával való együttműködésért es magyar jezsuita pap elrablása miatt is vádolják. Gyönyörű társaság. Nem volt még az a politikai formáció aminek a r.k. nem feküdt volna le. Nácik kommunisták szélsőjobb egykutya. Áldunk téged Jézus :-(
Miamao 2013.03.15 19:22:43
@pocaklakó minimanó:
m.ujszo.com/online/kulfold/2013/02/12/a-pedofil-papok-aldozatai-szerint-a-papa-semmit-sem-tett-ertuk
Megint egy kis katolikus szeretet. Csak azért nem írom h keresztény mert a katolikusoknak ahhoz semmi köze. A katolicizmus a fasiszta allameszmeny ideológia alapjaként szolgált. Szegény Jézus. Mit művelnek nevében.
Miamao 2013.03.15 20:21:43
@pocaklakó minimanó:
Érveid téged minősítenek
Cucu
Taplo
Agyhakott
Tájékozatlan
Miert vagy ilyen otromba barom? Otthon nem tudod verni az asszonyt? Na csá
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Miamao 2013.03.15 12:44:54
@Don Quixote de la Ferko:
Most komolyan, megoldottad azt a logikai paradoxont h mi volt előbb a tyúk v a tojás? Viktor, bakker, csak jöhetne most már a Leteremtő
Miamao 2013.03.15 13:06:02
@Don Quixote de la Ferko:
Jo jo lassan tanulok meg hat ugye az isteni más emberi ésszel nem érthető. De lecci azt mondd el ha ő minden origoja minden belőle származik akkor az ördögöt, azaz Gy Ferencet is ő teremtette. De minek? Hogy magát szivassa vele? Unatkozott, nem volt jobb dolga? Vagy csak egy mazochista barom?
Drága Anikóm, a mai volt életem legsikeresebb napja. Leszámoltam végre volt barátaimmal, akik hátba szúrtak. Hiába csináltam belőlük alkotmánybírót, a legfontosabb pillanatokban álltak neki köcsögösködni és tettek nekünk keresztbe. De a negyedik alkotmánymódosítással a…..