Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Chico

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Gál Béla 2007.12.07 13:01:00
Péntek, és ráadásul már alig van hátra az évből. Ilyen, és hasonló romantikus gondolatokkal ajánljuk nektek a válogatást, amit nagyban a kommentekből vadásztunk le. Jó szórakozást! - Boncmesterek - Ügyvédként dolgozom - "Gál Béla" jelentkezz! - Apeh Robin Hood - Fila…..
Az Ateista és Agnosztikus Klub, valamint a Szkeptikus Társaság rendezésében előadás és beszélgetés lesz 2007. december 12-én, szerdán 18 órakor. Helyszín: Mentaterasz, Budapest, II. Margit krt. 14., Pincehelyiség...
Rémálom blog Elnyomók 2007.09.14 09:16:00
Olvasgatok. Híreket, blogokat, mindenfélét. Szcientológust és nem szcientológust is.         Szinte minden héten felröppen egy-egy új hír, hogy éppen kinek, hol, miért van elege a szcientológiából. Az eddig európai helyzettel tisztában…..
Rémálom blog Örökkévalóság 2007.11.26 21:00:00
Végignéztem a 2007-es OT csúcstalálkozóról kiadott videót. Címéhez hűen egy örökkévalóságig tart, 3 órás a felvétel, egészen pontosan 3 óra 5 perc. Körülbelül egy hónapja megkaptuk postán, jött kéretlenül, díszcsomagolásban, egyenesen Los Angelesből. Nagyon…..
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Subba Na, mije van a tarjániaknak? 2007.08.21 08:34:00
Nem tagadjuk, mindig is elismeréssel adóztunk Gáspár Győző életművének. Az alábbi röpke, ám valahogy mégis szívbemarkolóan lírai videó is csak hozzátenni tud ehhez az élményhez. Győzi szinte felrázza polgártársait és megmutatja, hogy van valami, amit senki sem vehet el a…..
Subba Egy süti fiú a Zserbóban 2007.04.24 10:35:00
A városi legenda szerint ugye a Zserbóban ülő fiatal fiúk, akiknek a csészéje mellett két kockacukor van, idősebb férfiakra pecáznak? Vagy az máshol van, és itt öreg nőkre? És nem is két kockacukor kell, hanem három párhuzamosan kirakott kiskanál? Akárhogy is van, ez…..
Arany (Au): 79-es rendszámmal jelzett kémiai elem, az IMF monetáris rendszerének alapja, évszázadok óta a jólét és gazdagság szimbóluma.Labda: minden bizonnyal az emberiség legnagyszerűbb találmánya, már a XIII. sz.  elején találhatunk tárgyra vonatkozó nyelvi…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Vologdablog Pár fotó 2007.11.28 09:23:20
Itt találsz néhány fotót a Malter kettőről:http://www.boon.hu/hirek/im:boon:party/cikk/1126-heaven-street-seven-ifi-haz/cn/news-20071126-10140840Amúgy, ha van képed hozzá, küldj egy párat és feltesszük a www.malterfeszt.atw.hu weblapra. Vagy rákerül a MAlter kettő…..
Megjegyzésem:ez mit evett???????????????????Megjegyzésem:ki az az állat aki ilyen cumit ad egy gyerek szájába?!?!?!Na mind1 jöjjön a következő kép.Mondjuk ez se egy leányálom!Háát.........ez vagy nem százas vagy star wars rajongó!De ha az akkor se százas!!!!!!!!!!!..
Graffitik Tehetség, Polihisztor 2007.11.29 08:08:00
Annyira sok oldalú vagyok, hogy az már gömb...
Tegnap, december 1-jén volt az AIDS világnapja. Ez a betegség ma a világ egyik legnagyobb kihívása, különösen a fejlődő országokban-kiemelten Afrika- jelent súlyos problémákat. Afrikában körülbelül 26 millió HIV-pozitív él. A világon jelenleg 35-45 millió ember HIV-pozitív,…..
Kanapémozi Monthy Piton díszdoboz 2007.11.29 11:42:05
Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes sorozat (7 DVD) Monthy Python repülő cirkuszát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A teljes sorozat ezúttal egy gyűjtődobozban is megjelenik hazánkban, hogy azok, akik eddig nem tettek szert rá, most egyben beszerezhessék.…..
  ..
El Chico 2007.12.02 21:59:50
Harmadik nap - 2007. április 30. - Hétfő Reggel felébredtem valamivel 7 után. Kikászálódtam a sátorból, kint még hűvös volt. A nap ugyan felkelt már a hegyek mögül, de hamar el is tűnt a felhők mögött, így aggódtam, hogy mi lesz a nedves sátorral. Kipakoltam a bringákat…..
El Chico 2007.12.02 21:44:29
Na és ez?: www.kiakadtam.hu/egbol-pottyant-kepton-niga

Captain Niga. Nagggggyon beteeeeeeeeeeg. LOL. :D
A saját megfigyelés jelentősége Ha csupán annyit tudnék, amennyit a külföldi szakirodalom lelkes fordításából közzétesznek a műpartizánok, aligha állnék ott, ahol állok. Olykor a saját magam által kimunkált eszközöket is bevetem, mint például amilyen a rejtett gerillamarketing! Témakeresők…..
El Chico 2007.12.02 21:19:20
Még mielőtt bármibe is belemennék, nézzétek meg a linket, és megértitek, miről is van szó - ha esetleg lemaradtatok volna róla: youtube.com/watch?v=w_C5wnrSpMQ

Na szóval: mi is az a gerillamarketing? Hát baromira nem ez, hogy nevetséges Anettka-növendékek szétröhögik az átütőnek szánt, de átlátszó, és botrányosan gyenge fogásukat. Gyerekek, gerillamarketing az volt, amikor a Revision nevű fiatal magyar cég hostessek nevében meghirdetett egy tüntetést, merthogy a szegény hostess-lányok nem kezdhetnek ki a vendégekkel, az idióta magyar sajtó meg odacsődült, és kiderült, hogy az egész mögött egy rendezvényszervező cég állt. Vagy az, amikor a Nike nevében vállalta egy cég, hogy megtisztítja egy utca burkolatát, amit meg is tettek, de csak hatalmas Nike-pipa alakzatokban mosták le a dzsuvát. Na ez gerillamarketing!

Kezd nem kicsit elegem lenni abból, hogy ezek a majmok körül forog a média. Tudom jól, hogy azzal, hogy most írok róluk, csak teszem alájuk a lovat, és a bojkott volna a helyes út, de nem tudok kussban lenni, amikor ez a hányadék ömlik a tévéből.

Egyébként minden tisztelet Árpa Attilának, hogy már az elején lealázta őket azzal, hogy lökjék el gyorsan, milyen pr-fogást találtak ki, és azért is, hogy nem lépett közbe, mert azzal csak hitelesítette volna a történéseket.

Atya világ! Tényleg rohadtul elegem van! Ha valaki látja Pákót, kérje meg, hogy mutassa meg a seggét, és dugjon bele minimum egy parkolásgátló oszlopot!
Különös betegség tizedeli az országgyűlési képviselőket. A betegség tünetei között szerepel a zavarodottság, valóságérzékelés képességének elvesztése és a mentális képességek visszafejlődése. Dr. Falus Ferenc, az országos tisztifőorvos szerint nincsen…..
Vastagbőr Nem is mi lennénk! 2007.12.02 20:51:40
 "Ellopták az egyik gyertyát a kiállított adventi koszorúról Budapesten. Így a szervezők kénytelenek voltak a nélkül, tehát csonkán felavatni."www.rtlklub.hu/hirek/hazank/Hát erre most mit lehet mondani? Ki az a hülye, aki másfél méteres gyertyát lop?…..
All Time Favorite Movies ATFM 21. 2007.11.29 15:48:00
Smoke (1995) Füst USA, 112 percRendező: Wayne WangSzereplők: Harvey Keitel, Forest Whitaker, William Hurt, Jared Harris, Stockard Channing, Harold Perrineau "It's my corner, after all. It's just one little part of the world, but things happen there too, just like everywhere…..