Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andouillette

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Valami új kezdődik 2014.03.19 06:47:00
Mindenki életében eljön (egyszer vagy többször) egy olyan idő, amikor érzi, hogy váltani kell – munkahelyet, országot, életformát. Andrea története ilyen váltásokról szól: először Magyarországról Sheffieldbe, aztán azon belül is egyik munkahelyről a másikra. „Így…..
Andouillette 2014.03.19 14:21:41
@tanato: kivancsi leszek, Tanato, hanyan vallaljak majd ismet a posztolast..... ;)
Svájc és Magyarország sok szempontból összehasonlíthatatlan, mégis érdekes kérdés, vajon mi hiányozna annak, aki ott él, ha vissza kellene költöznie. A kérdést feltettem az összes országfelelősnek, lássuk, milyen válaszokat ad rá a Svájcban élő Tilmir! "Mi hiányozna…..
Andouillette 2013.03.13 12:54:04
@Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent: ez rendben, de az atlag magyar ember mennyit uszik? Tovabb megyek, mennyit sportol >> mennyire egeszseges>> mennyi ideig fog jol,egeszsegesen elni? Ezek mond osszefuggnek. Nem csak olimpikonokbol all a tarsadalom...
Ha Franciaország, akkor Párizs, esetleg Marseille, vagy a Riviéra, pedig van egy város, amelyet kultúrájával, a rengeteg fiatal egyetemistával, csodás óvárosával együtt kár lenne kihagyni. Ez Lyon, ahol Sophie kalauzol el minket. „Kerek egy éve költöztünk Franciaországba,…..
Andouillette 2013.03.11 21:01:39
@kaszi: koszi a kiigazitast. Utanaolvastam, erdekes tortenet ez a LLL.
Andouillette 2013.03.12 09:25:50
@bpetya75: szia! Igazad van egy rakas dologban, azt hiszem nem sikerult tul jol fuggetlenitenem magam erzelmileg a kritikaktol. Az irasomat velemenyezheti barki, es sajnos latatlanban a szemelyemet is, csak ez utobbit nem csipem nagyon. Ahogy Karinette ravilagitott, ha ide ir valaki, annak fel kell keszulnie arra, hogy szetszedik. No, en nem keszultem fel. Es meg hibaztam is, emberbol vagyok. Bocs mindenkitol az arrogans stilusert a kommentekben, a szerb verem jott ki biztosan :D. Amugy meg zsenialis, h mennyi mindent megtudtam az erdeszetrol illetve a dognagy autokrol. En emiatt is szeretem a HA-t, az intelligens es normalis, szeles latokoru emberek miatt.
Andouillette 2013.03.12 09:30:49
@kék madár: mit talaltal dicsekvosnek az irasban?