Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukorica József

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit vonatokon sok gond volt a mosdókkal, ezért az új szerelvényeket már az utasok igényeinek megfelelően alakították ki...
Pályafelújítás miatt február 26-a óta a Pécs-Budapest vonalon pótlóbuszok közlekednek Százhalombatta és Kelenföld között az InterCity vonatok helyett. Egy ilyen tömeges átszállás mindig óriási muri bír lenni, de a csomagokkal vonszolódás eleve egy nehezen élvezhető műfaj, az emberek, ha morgolódva…..
Nagy port kavart, óriási felháborodást keltett és sokakat foglalkoztatott az eset, ami október 15 -én, vasárnap este történt egy fővárosi KFC gyorsétteremben, amikor egy biztonsági őr brutálisan megvert egy újságírót, amiért az akadékoskodni merészelt (jogosan) a kiszolgálással kapcsolatban és a…..
"Ütősre" sikeredett a KFC-s botrány a web szemszögéből is. A vasárnap esti órákban történt, tettlegességig fajuló incidens a gyorsétterem biztonsági őre és az újságíró között gyorsan nagy visszhangot keltett az online sajtóban és a közösségi médiában. Az esetből címlapsztori nem rögtön, az eset…..
Kemény belharc után Erdei Zsoltot választották a Magyar Ökölvívó Szövetség élére. Az új elnök, Erdei Zsolt egyelőre azonban gyakrabban látható a TV2 zenei énekversenyén, a Nagy duett műsorában, mint a ring környékén. Kardos Ernő interjúja Erdei Zsolttal...
Senki eddig nem kormányzott jobban, mint ahogy Orbán kormányoz, a Jobbik sem tudna − állítja Budaházy György, aki nem látja azt sem, hogy Vonáék fordulata bejött volna. A börtönből februárban házi őrizetbe helyezett, első fokon 13 évre ítélt „terroristavezér” egyébként nem hisz az erőszakos…..
Kukorica József 2017.02.28 18:01:55
@Virág et.: Szövegértelmezés az van? Azt mondta, hogy nem jó ez így. Ez azért érthető. Nem azt mondta, hogy ez tök jó. Aztán még azt is találta mondani, hogy Orbán kormányoz eddig a legjobban. Ez nem azt jelenti, hogy Orbán milyen jó, hanem, hogy a többi még szarabb volt.
Az amerikai A&E csatorna (náluk megy a Bates Motel című sorozat is), úgy döntött, mégsem mutatja be a január 10-i premierrel beharagozott Escaping the KKK (Menekülés a KKK-ból) című dokurealityjét. Az ok prózai: a csatorna megtudta, hogy a sorozat résztvevői közül a producerek…..
    Se vége, se hossza a médiában a híreknek és kommentároknak, amelyek a Budaházy Györgyre kiszabott ítélettel foglalkoznak. Akadnak jópáran, többek között Morvai Krisztina és Toroczkai László, akik azt a kérdést is fölvetik, hogy Budaházy György valójában nemzeti hős, akivel szemben az egyetlen…..
Kukorica József 2016.09.03 22:19:46
@aL__Ex: Igen korucinfós a link és hosszú is. Ez egy vitaindító írás.

kuruc.info/r/9/58845
Kukorica József 2016.09.05 14:52:43
@aL__Ex: Csintaln sérüléseiről meg csak handabanda van. Ha valakit fejbe vágok többször is vascsővel, az már nem könyörög semmiért. Nyilván kapott pár taslit, de senkit nem ismert fel, senki nem lett konkrétan megvádolva vele, csak annyi, hogy a Magyarok Nyilai volt. Az meg nem lett bizonyítva, hogy kik is ők valójában.
Most próbálom megkeresni, hogy van-e felvétel az ítélet indoklásáról, mert volt ott ismerősöm (hivatalból, ott dolgozik) és elmondása szerint elég gáz volt.

A közjogi rendszer pedig nagyobb nyilvánosságot is kaphatna, mert alapjaiban formálná át ezt a haldokló demokráciát.
Amikor 74 évvel ezelőtt eldördültek a később halált okozó lövések, még senki sem sejtette, hogy Reinhard Heydrich meggyilkolását olyan bosszú követi, ami egy teljes települést töröl el a föld színéről. 1942. május 27-én két cseh ellenálló hajtotta végre azt a merényletet, melynek során az egyik…..
Kukorica József 2016.05.28 11:54:33
@midnight coder: Juj... Genetikai zsidó? Szerintem hamarosan kopogtat a TEV...

Azért a betegeket és a várandós anyákat ellátták, nem ölték meg őket.

A háború meg vérontással jár. Aki meg az ellenségem támogatja, az ellenem van, azt meg meg szokták ölni. Ez egy ilyen világ.
Érdekes kérdést vet fel írásában Judit, aki Ausztriában élve azon gondolkodott el (és vetette fel vitaindítónak), hogy a határátkelők gyermekei, unokái vajon magyarok lesznek-e, illetve érdemes-e mindenáron megpróbálni magyarnak nevelni őket, vagy akkor teszünk velük jót, ha…..
Subba Subba records: Mirgös tinik 2016.04.29 08:56:00
Ennek az emónak még nincs vége? Mindenesetre jó idegesek B)..
Keménység  ..
Kukorica József 2015.10.13 17:26:18
Oly nagy vagy, és oly nagy a dühöd is. Megértem. Te valahol politológus is vagy, nemcsak az általános gyűlölet beszél belőled, hanem a személyes düh és a sértettség is, hozzáértő szakértelemmel, történelmi szemelvényekkel alátámasztva. És hát hol van hozzád képest holmi…..
mint László Petra. Akadozik a wifi itt a pincében, de azért csak eljutott ide is a menekülteket felrugdosó operatőr nő híre.  Mondjuk nincs mit csodálkozni a tettén, ha azt nézzük hova dolgozik. Vagyis ez már múlt idő, mert közben már kibaszták a gecibe a gonosz…..
Kedves MÁV blog! Ma reggel felháborító viselkedéssel állt hozzám, a kedves MÁV. Gyáli megállóban szálltam fel, pont addigra értem a Desirohoz, mire beállt az állomásra. Mint ennél…..
Orben nagyot ment megint Tusnádfürdőn, volt niggerezés, nőnememberezés, újullámos matek és sok-sok nemzetezés, de a legjobb, hogy kitalálta miért nem szeretnek minket: Jesz B)..
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Az m1 megijedt a saját műsorától, mégsem mernek komolyzenét sugározni főműsoridőben: továbbra sem kerülnek adásba a zenészek produkciói, csak a honlapon lehet megnézni teljes hosszában a darabokat, az adásba csak egy pár másodperces összefoglaló jut, így aztán 1 óra 15 perc…..
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
Pedig azt hittem, annyi minden történt a politika és a közélet határmezsgyéjén az elmúlt négy évben, hogy legfeljebb már csak összevonom a szemöldököm a minden napra jutó kisebb-nagyobb botrányra hajazó történések fölött. Ehhez képest a megrökönyödés igencsak…..
Az internetes hozzászólásokat, de akár a szokásosan bravúrosan teljesítő külpolitikai újságírás termékeit is elnézve könnyen kialakulhat a laikus érdeklődőben az a kép, hogy Ukrajnában szélsőjobboldali huligánok kergették el Janukovicsot, ők irányítják az azóta…..
Kukorica József 2014.03.05 12:40:17
@yomsisi: Mert ez jelenleg annyira aktuális lenne...

Jó lenne már elfelejteni ezeket a hülyeségeket, mert az embereknek azért van elegük a holokausztból...
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
Az utak lezárva, a fegyverek betárazva, a Molotov-koktélok feltöltve. Közben a diplomaták telefonálnak, összeülnek, óva intenek és párbeszédre szólítanak fel, a hírügynökségek ontják, az olvasók meg falják a híreket. Mindenki teszi a dolgát. Россия - Oни…..