Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecses

0 bejegyzést írt és 1430 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira keresi a hatékony retorikát a Fidesz meg az Orbán-kormány, hogy a valamikori liberálisok eljutottak a neonáciságig...
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Kecses 2015.10.19 17:18:16
Kecses 2015.10.19 18:50:37
@Sárvári Eszter: Igazad van, egy 200 lelkes faluban én is örülnék, hogy van, aki betéved az éttermembe, be is fognám a pofámat, nem veszekednék a vendégekkel, hátha legközelebb is arra járnak.
Kecses 2015.10.19 21:34:39
@AtiSnatch: Ez azért nem semmi! Szép kis tulaj.
Jeruzsálemben, a Templom-hegy bejáratánál az "Al-Aksza Nyári Tábor" keretében egy sejk azt tanítja a rábízott palesztin gyerekeknek, hogy ha "mártírok", például öngyilkos merénylők lesznek, a Paradicsomban megkapják a számukra félretett szűzlányokat. A tanóra közepén egy…..
Kecses 2015.07.30 20:08:55
@31/48: Te nyugodtan elpusztulhatsz, de mi nem kérünk ezekből.
Hivatalos közleményt adott ki a nemrég súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly családja, írja a Bors. A közleményből kiderül, hogy Rékasi magához tért, nincs lélegeztetőgépen és a fejsérülése javulóban van. A színész a fejsérülése mellett eltörte a bokáját, a…..
Ma szembesültem a blikk írásában a magyar abszurdummal. Tudom, hogy szomorú az eset, talán még igaz sem a dolog, de képtelen vagyok megállni a szüntelen mosolygást és jókedvet. Bevallom férfiasan, hogy feldobott ez a kósza hír, ami minden egyes momentumában a magyar abszurdumot és…..
Kecses 2015.06.19 21:02:12
@232323: Te hány éves vagy? 14?
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
Kecses 2015.06.18 12:40:48
@zabkapitány: Igen, én vagyok az apukájuk. Még jó, hogy nem boronálsz velük össze. Meg is sértődnék.
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
Írtunk már listát a terembe járó (kicsit sem tolerálható) egyénekről. Egy még csak elfér. Sokan biztos magukra ismernek a felsorolásból és remélhetőleg kicsit elgondolkoznak (és még véletlenül sem megsértődnek) vagy csak egy jót röhögnek magukon. Akkor hát nézzük azokat a…..
Hétfőtől a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt a másodszor is verekedésbe keveredő Kállay-Saunders Andrástól, harsogja a Bors. Az ügy valószínűleg összefüggésben van azzal, amit a Stenk is megírt: az egykori megasztárost nemrég egy fővárosi szórakozóhelyen…..
Kecses 2015.05.20 11:12:20
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
Bochkor Gábor még februárban szólta le Kobajasi Kenicsiró hangmestert, hosszan kifejtve, hogy a karmesterség egy blöff, nyilván semmi értelme, hiszen a zenekar karmester nélkül is tud játszani, fölösleges egy bottal hadonászni előtte. Ráadásul Japánban sztárnak lenni nem egy nagy…..
Teszt: Volvo 7700 helyközi csuklós   Mi lenne ebben az őrültség? Eleve nem nekem kell vezetni, ez már önmagában el kell hogy adja a helyközi autóbuszt. Ennek ellenére mindenki, akinek megemlítem, hogy busszal megyek, úgy néz rám, mintha legalábbis az Iszlám Államhoz…..
Kecses 2015.04.30 14:24:33
@cintu: Akkor te robogózzál minden nap Esztergomból Budapestre! 1 év után megnéznélek, ha még élsz.
Miközben egyesek már-már megnyugodtak és az ügy szerencsés zárlataként tekintették, hogy a TV2 is beismerte hibáját erőszak-ügyben, a csatorna kedden adásba engedte a korábban megalázott lány, Nóri újabb, végső megalázását. A vele összezárt Gábor molesztálása után a…..
Kecses 2015.04.30 14:07:03
Már alapból az is kérdéses, szükség van-e egyáltalán nemzeti dohányboltokra, de most inkább egy jóval lényegesebb és szó szerint életbevágóbb témával foglalkozunk a trafikokkal kapcsolatban. Rengeteg dohányboltot rámoltak ki az elmúlt közel két esztendő során, ennek egyik…..
Kecses 2015.04.27 10:55:34
Szebeni Istvánt két éve rúgták ki a köztévétől, mert egy felvételen nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja, és amikor bazdmegolt egyet, az kiment adásba is. Ez azért nem akkora nagy gáz, naponta lehet látni ilyen bakikat külföldi tévésektől is, akiket nem nagyon…..
Pompás ritka fotót posztolt nemrég egy Zoltán nevű retrórajongó a Budapest régi képeken Facebook-csoportba: az 1985-ös felvételen a Budapesti Vidámpark kultikus Űrrakéta nevű játéka látható a Ciklon és néhány ejtőző látogató társaságában. Ha valaki esetleg már ahhoz…..
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
Kecses 2015.03.01 10:15:08
@Whatever90210: Tedd még hozzá, hogy: "Te csicskageci! Kiviszlek és kint hagylak!" és próbáld meg lecsulázni.
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Kecses 2015.02.25 18:23:53
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Kecses 2015.02.09 18:07:38
@Bride: Robin biztos nem fog összejönni Edinával, mert csak hülyéskedik vele, amúgy meleg mint a vasaló.
Tanulságos volt figyelni a Merkel érkezése körüli hétfői felhajtást: már a kancellár látogatását megelőző héten megindultak a találgatások, hogy vajon leteremti-e Orbánt, mint valami szigorú tanár néni. Aztán, a látogatás befejeztével, jobbról-balról önigazolást…..
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
Kecses 2015.01.23 11:27:02
A CNN indulásakor a tulaj Ted Turner azt nyilatkozta, hogy addig fognak híreket közvetíteni, amíg el nem jön a világvége. Most végre kiderült, hogy arra is készültek. Állítólag sokáig pletykálták, hogy létezik a CNN archívumában (az imádnivaló TURNER DOOMSDAY VIDEO cím…..
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..