Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olvasónk írta

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggeli cikkünk hősei egyetemisták, akik tagjai a Magyar Windows Phone Közösségnek Facebookon, és kaptak az alkalmon, hogy ott végezzenek egy felmérést a Lumia és nem Lumia felhasználók körében. A véletlen és a kevésbé véletlen folytán pedig mi felfigyeltünk a…..
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, és mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a…..
WinMagazin 6tag alkalmazásteszt 2014.05.16 09:00:00
Megjelenése óta sokan istenítik, illetve elítélik, valamint reflexből összekapcsolják a hipster kultúrával az Instagramot; de ami vitathatatlan, egyre nagyobb és nagyobb felhasználó táborra tesz szert. Szépsége talán épp egyszerűségében rejlik. Fényképezünk egyet, írunk pár…..
Mint azt tudjuk, Magyarországon ugyan nem, de körülöttünk mindenütt elérhető a Surface 2. Ennek alkalmából közzéteszünk egy nagyon hosszú, és sok szempontból nagyon érdekes olvasói véleményt arról, hogyan vált be az előd, méghozzá mindkét előd: a Surface és a Surface Pro.…..
A következő leírás egy abszolút kívülálló műve, akinél korábban tíz percnél tovább soha nem volt Windows Phone. Véleménye nem feltétlenül egyezik a miénkkel, nem rokonunk, nem üzletfelünk, és nem is kiszera méra bávatag. Legfeljebb szunnya ferte nyászlag, de attól meg…..
WinMagazin Így láttátok Ti II. 2013.05.03 13:00:00
Az első Veletech rendezvényem tavaly volt (az előd rendezvénnyel kacérkodtam, de arra végül sosem jutottam el). Már ott meglepett, hogy mennyire profi tud lenni egy ilyen kiállítás. Alapjában véve azt hittem, páran összejövünk egy nagy teremben, telefonokat simogatunk, nagyokat…..
WinMagazin Így láttátok Ti I. 2013.05.02 08:30:00
Egy rövid élménybeszámolóval szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy a Magyar Windows Phone Közösség (vagyis inkább a Veletech szervezői!) tiszteletjegye révén ingyen kilátogathattam a Mobilaréna és a Prohardver által szervezett Veletech 2013 rendezvényre. A helyszínt a…..
Egy kedves olvasónk jóvoltából Magyarországon elsőként, de legalábbis az elsők között tehetünk közzé egy rövid tesztet a Lumia 720-ról. Reméljük, elnyeri tetszéseteket! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sikerült hozzájutnom egy Lumia 720-hoz, és ha már ez így…..
WinMagazin Flac Player 2013.03.11 08:00:00
Biztos sokaknál felmerült már az az igény, hogy kedvenc zenéit jó minőségben, akár veszteségmentes formátumban (.flac kiterjesztésű fájlok) is szeretné meghallgatni. Sajnos a Windows Phone gyári lejátszója nem igazán támogatja ezt az audio formátumot, ami azért annak…..