Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marhapori

33 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napok óta tűkön ülünk, hogy mikor mondja meg valamelyik bulvárlap asztrológusa, hogy mi vár ránk 2014-ben. Imádjuk az ilyen elemzéseket, mert soha nem nélkülözik a jól hangzó ijesztgetéseket, sőt volt, hogy már rémhírterjesztésig is merészkedtek. A mai Borsban ismét Szegedi…..
Közérdekű közleménnyel nyitunk, nehogy túlságosan megfeküdje a gyomrotokat az in medias res kezdés. Szóval az van, hogy újoncokat keresünk a Brigádba, így aki kedvet érez hozzá, hogy legálisan nézze a magyar televíziózás „legéletszagúbb” mocskát, az jelentkezzen, de…..
Szegény, érzelmileg hátrányos helyzetű Márcselló nem tudja, mit jelent a ’szeretlek’ kifejezés, azt pedig főleg nem, mit kellene rá reagálni. A villában Ritával vitatja meg a fejleményeket, aki meglepően értelmesen reagál. „Ne feszülj már rá megint, nem lesz vége a…..
A hosszúhétvége mini-szünete után este visszatér képernyőnkre a „legélethűbb” „reality”, csapjunk hát bele az eddigi utolsó rész hogyvoltjába. Mindjárt a nyitójelenetben sikerül ellőni két poént a készítőknek, gyanítom, több nem is lesz. A villabeli csendes…..
Végre újra van értelme a létezésemnek! Hiába minden bogyó és elektrosokk, se a függőségem nem javult, se a reális világképem nem jött vissza, de legalább ismét nézhetem kedvenc ostoba kreténjeimet! Vajon Nándi életben marad? Vajon sikerül megmenti a hajós bulihelyet? Vajon…..
Nem sokat kell várnunk az első rinyálással vegyített veszekedésre, rögtön a nyitójelenetben jön a Tudjukki-Lófejű-TudjukkiFater édeshármasa. Zsófika látszólag bálba készült, legalábbis a ruhája alapján valószínűsíthető, helyette viszont fesztivált kap. Kristóf olyan…..
Egy jó kis véres epizódot kaptunk, akadt bőven üvöltözés, agresszió és persze nyerítés. Csapjunk is nagymama lekvárjába, de raktározzátok el a történéseket, mert ki tudja, mikor pörög majd megint így egy fél-epizód. Az étteremben nyitunk, Gyöngyi láthatóan…..
Öröm látni, hogy az egyhetes elvonási időszakom alatt nem történt semmi eget rengető az alternatív valóságban. Gyorsan felszívtam újra a fonalat, nézzük tehát, hogy toporognak ma egy helyben hőseink. Reggel Gabi szeretné kicsempészni Gyöngyit az éjszakai hancúr után, de a…..
Az Éjjel-nappal Budapest hivatalos fészbúk oldalán felmerült a gyanú egy rajongóban, hogy a show nem élő egyenes adásban megy. És lehet, hogy igaza van! Állítólag látta a mi kis alternatív valóságunk főhősét az utcán sétafikálni, miközben ELVILEG még nem engedték ki a…..
Pumukli nőügyeivel nyitjuk a félepizódot, csak mert régen volt már szerelmes. A szomszéd Tinának magyarázza, micsoda nővel ismerkedett meg a Zinterneten, de nem tudja, mitévő legyen. Há’ hívd már fel! – mondja a sütis lány, a következő képkocka pedig annyira beég a fejembe,…..
A mai részben meglátjuk, hogy egy sértett Karvaly mire képes a Facebook-oldalak létrehozásán kívül, Dzsó még mindig hűvösön csücsül, és lassan elkezdheti meg is szokni a négy falat, mert az alibije rozoga lábakon áll, mit hoznak ki ebből ma délelőtt? Gabesz édesdeden…..
marhapori 2013.07.09 09:45:37
@bukott madonna két nagy didivel: Nem, itt van az valahol "Jössz egy kicsit szobára?" címmel.
Cuki kutyákkal nyitjuk az epizódot, meg azzal, hogy Hanna játssza az anarchistát, és osztja a burzsuj környéket, ahol az állatokra kell vigyáznia. Nem is kerülhetett volna elő máskor a melegkártya a szerkesztők zsákjából, mint a Budapest Pride előtt, a kutyák gazdái ugyanis nem…..
Jelentős hátrányból indult, de mégis behozta a Barátok közt nézettségét az Éjjel nappal Budapest. Ez a tény a Borsot máris spekulációkra sarkallta, még Réz András szakértőt is megkérdezték az ügyben, aki szerint nagyon ritkán történik olyan, hogy egy csatorna két sikeres…..
marhapori 2013.06.28 21:14:19
@MolnarErik: Nagy-nagy szerencsénkre nem.
A matek bizony fontos dolog, úgyhogy figyeljetek oda az órákon, gyerekek! Anikó a média világát választotta a számoké helyett, rá is baszott rendesen. Négy helyett csak három alig extrém figurát szedett össze vadászat közben, így pedig a kegyetlen Zoli szerint nincs üzlet. Anikó…..
Mackó koma kezdi teljesen otthonosan érezni magát a villában, az sem zavarja, hogy egyik szerencsétlennek sincs annyi esze, hogy levegye róla a pórázt. Még a reggeli perpatvarba is beszáll, sőt, egyenesen központi szerepet játszik. A lakók kilakoltatnák, Chandra továbbra is azt…..
Olyan leírhatatlanul hiányzott fesztiválozás közben az Éjjel-nappal Budapest, hogy inkább meg sem próbálom leírni, csapjunk inkább a döglött borzok meg a kövér disznók közé. Ahogy látom, az égvilágon semmi haladás nem történt semmilyen irányban az előző pár részben,…..
Mióta írom ennek a csudijó sorozatnak a hogyvoltját, van egy plusz okom a hétvégi piálásra. Hogy vajon arra gondolok, hogy örömömben iszok, mert nincs, vagy bánatomban, mert nem nézhetem, az maradjon az én titkom. Nadeviszont, a részegen fetrengés előtt ott tartottunk, hogy Laller…..
A jó Laller komolyan veszi a közmondást, miszerint aranyat lel, ha elég korán fel tud kelni. Szinte a nap még fel sem jött, ő már a konyhában számolgatja az aranyát, ugyanis azt álmodta, meg tudja venni a lakást. Sok volt a mese lefekvés előtt? Gabi csatlakozik hozzá, majd érkezik…..
A paraszti logika szerint, ha a semmit megfelezzük, akkor még kevesebb semmi történik majd, viszont az Éjjel-nappal Budapest alkotói elérték, hogy legalább annyi semmi történjen 25 perc alatt, mint korábban 48 alatt. Bravúros, mondhatom! Na, ott zökkentünk vissza a mi kis alternatív…..
Érdekes drog ez a sorozat, képes kihozni mindenkiből a lelke sötét bugyraiban lakozó őrültet. Elég csak megnézni az Éjjel-nappal Budapest fészbúk oldalát, vagy elolvasni a sorozat producerével készült interjút a Magyar Narancsban. Jó, Herman Pétert nem akarom bántani,…..
Még a nyitózene is vidámabb most, hogy Lófejű kielégítetten ébred a Tudjukkivel töltött éjszaka után. Előbbi nyihogásával nyitunk, teli pofával vigyorog bele Balázs arcába hajnalok hajnalán, és boldogan újságolja, milyen jót  kettyintett, amíg ő aludt finom pralinét…..
Egy ideig még kapaszkodhatunk a karfánkba idegrángások közben, ugyanis ha minden igaz, még kb. egy hónapnyi Éjjel-nappal Budapest vár ránk! Bár a nyári szünet pontos beálltát sehol sem találtam, az RTL Klub meg nem válaszolt a kérdésemre lapzártáig, hadititokként kezelik a…..
Az utóbbi időben vagy a szerkesztők nyúltak drogokhoz, vagy pedig csak beröffentették a stúdió randomgenerátorát, mert ami történt a házban, arra nincsenenek szavak. A kavarás-kamatyolás-kibaszás hálózata már kibogozhatatlan, és a nyugalom tengeréhez a mai rész se fog közelebb…..
Sajnálatos módon egyszerre kapott el minket a csömör, a hányinger és az öngyilkossági kísérletek sorozata, ezért kimaradt pár hogyvolt, elnézést kérünk! Most, miután sixx főnök szana meg szÉjjel csapta az arcunkat, az ambulancián ülve, röntgenre várva gyorsan helyükre…..
Azóta nem hiszek a mesékben, amióta megtudtam, hogy nem a Mikulás osztogatja a csokit december hatodikán, így most sem hiszem, hogy megszűnik létezni a mi kis csodás lakóközösségünk. Ott tartottunk, hogy miután Márcselló ünnepélyesen visszaadta a város kulcsait, Vivi és…..
marhapori 2013.05.23 22:43:12
@aggyistenbiri: túlzásba vittük a fájdalmakat enyhítő alkoholt, de holnap duplán jövünk (elvileg)!
marhapori 2013.05.23 23:07:13
@egyemakisszíved: @aggyistenbiri: TELJESEN NYUGODJON MEG MINDENKI! :D Most darálom az elmaradt részeket (67-68-69), ezeket kapjátok ömlesztve, kevésbé részletesen. Aztán a maitól (70) újra visszaáll a világ rendje, és LESZ napi hogyvolt.
marhapori 2013.05.23 23:55:15
@aggyistenbiri: Tévedni tetszik, ugyanis most a tojásos nokedli szezonját éljük.
Tedy-t elrabolta a vizsgaidőszak, kucsmát viszont hétfőn kaptok.