Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tedy

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sok oldalról közelítettük már meg ezt a csodát, annyi megbocsájthatatlan hibát, katasztrofális baklövést, amatőr bagatelizálást vettünk már sorra, hogy kezdem azt érezni, már-már kifogyunk a témákból. De ilyenkor mindig eljön egy újabb nap, amikor írni kell és minden…..
Egy film akkor lesz igazán emlékezetes számunkra, ha találunk benne olyan szerepeket, eseményeket, helyzeteket, amikkel könnyedén tudunk azonosulni nézőként. Legyen ez a karakter jó vagy gonosz, gyenge vagy erős, jellegzetes vagy jellemtelen, valós vagy kitalált, a lényeg, hogy…..
Sok rendező használja ki azt a kiskaput egy film készítése során, hogy kreativitás és megfelelően képzett színészek hiányában egy-egy fő karakter egyetlen jellegzetessége és egyben fő jellemvonása az lesz, hogy például szexi (Megan Fox – Transformers), irreálisan menő (Bruce…..
Rohadtul utálok párnacsatázni, kábé így az idők kezdete óta. Fekszel az ágyon valaki (rosszabb esetben több valaki is) meg feléd kerekedik, mutatva ezzel vereséged és a játék kegyetlen hierarchiájában (aki fent van erős, aki lent, az meg nem) betöltött pozíciódat, és…..
Oké,  a kedves „csak-a-hogyvoltot-olvasom-de-nem-nézem-a-sorozatot” látogatóinknak üzenem, hogyha egyszer, parádés kis életük folyamán ráveszik magukat, hogy megnézzenek egy részt, akkor EZ legyen az! Gyerekek, én nevettem, többször is. Jó, nem azt mondom, hogy…..
Relatíve egészen szórakoztatóan hat rám egy bizonyos mértékig a médiaturha, ezt a náthás taknyot is viszonylag sokáig élveztem. Most viszont már eljutottam oda, hogy a komplett stáb, a színészekkel, rendezőkkel, producerekkel együtt tehet nekem egy szívességet, és bizony…..
Fájdalmaim vannak, de nagyok. Átvertek és megtévesztettek. Kihasználták a lelkem mélyen elbújó kisgyermeki énem naivitását. A "Mi történt veled, kedves Tedy? Ki bántott téged?" kérdésre adott válaszomig azonban ki kell tartanotok a bejegyzés végéig, mert a spoilerezés a jelen…..
Szerettem volna egy jó hírrel nyitni a zanzát, hogy a sorozat fejlődik és a karakterek egyre jobbak lesznek, de ezt az örömöt ma sajnos sem én, sem Ti nem fogjátok megkapni. Majd talán legközelebb. Reggeli közben kapjuk el a kis családot, Lófej Zsófi megint ordít, hogy Anikó…..
Mielőtt bármibe is belekezdenénk, mindenképpen szeretnék egy rövid köszönetet mondani a sorozat stábjának, valamint kifejezném szívből jövő gratulációmat is, hiszen ez a kis csoport napról napra végrehajtja azt, ami csak kevés szervezetnek vagy embernek sikerül élete folyamán.…..