Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motoguzzi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy beszámoltunk róla, Ferenc pápa október 11-én, a Katolikus Egyház Katekizmusa kiadásának 25. évfordulójára rendezett egynapos ünnepi konferencián a Katekizmus átírását javasolta, hogy az a jövőben az a halálbüntetés alkalmazásának belső természete szerint (ti. a körülményektől és a szándéktól…..
motoguzzi 2018.08.04 13:53:47
@FILTOL: A Noéval kötött szövetség továbbra is érvényben van:    1Móz 9:6 Aki ember-vért ont, annak vére ember által ontassék ki; mert Isten a maga képére teremté az embert. - ezt Jézus megerősítette:    Máté 5:17 Ne gondoljátok, hogy jöttem a törvénynek vagy a prófétáknak eltörlésére. Nem jöttem, hogy eltöröljem, hanem inkább, hogy betöltsem. Ferenc, mielőtt eretnekségeket beszélne, olvashatná a Bibliát, amely Isten Igéje!
Egy olvasónk küldte el az alábbi videórészletet az ATV március 18-ai adásából, amelyben Németh Sándor villámportrét adott az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekről. A Vidám Vasárnap adásában a lelkész egy nézői kérdésre válaszolt...
motoguzzi 2018.03.19 08:20:39
@Magentax: A düh elvakít, vagy tényleg komoly elmebeli problémáid vannak?
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
motoguzzi 2018.01.12 11:28:20
@de let e ...: Ne ítéljetek és nem ítéltettek; ne kárhoztassatok és nem kárhoztattok; megbocsássatok, nektek is megbocsáttatik;  Lukács 6:37
Nem ismered a gyülekezetet és pletykák után mondasz véleményt? elég gerinctelen hozzáállás.
Tegnap este a Frizbiben jelentették be, hogy az ATV egy újabb egykori TV2-s arcot igazolt le Bochkor Gábor személyében (jó, az ő esetében nem a TV2, ami először beugrik az embernek, de a Hajdú-Sváby-Kárász-Gaál-Trvtko-Demcsák-Bombera sorba beleillik szépen), aki szeptembertől heti egy alkalommal egy…..
Március 15-e alkalmából Táncsics Mihály-díjat kapott Balog Zoltántól Szaniszló Ferenc televíziós műsorvezető. A kiemelkedő újságírói tevékenységet elismerő díj talán kompenzálja kissé azt a világraszóló igazságtalanságot, hogy Szaniszlóé az egyetlen olyan…..