Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sturmabteilungsmann

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MSZP-SZDSZ alatt, illetve Gyurcsány-kormány idején a békésen tüntető tömegbe is belelövettek, a rezsim részéről a rendőri túlkapások, a hamis hatósági tanúvallomások, a koncepciós ítéletek mindennaposak voltak. Miközben a baloldal-liberális médiapropaganda szolgai módon kizárólag huligánokról…..
Jobbegyenes Putyint szeretni? 2015.02.18 16:21:39
Putyint szeretni nem kell. Nem is lehet. Ahhoz túl sok politikai gyilkosság történt a hatalma érdekében. Ahhoz túl sok egyetlen, a titkosszolgálatok által szervezett, saját népe elleni házrobbantásos merénylet gyanúja is (amit a csecsenekre kent, hogy háborút indítva ellenük a…..
Jobbegyenes Charlie angyalai 2015.01.10 19:22:40
A lőporfüst elülte után neki lehet állni elemezgetni - persze az önkéntes mérvadók, mindent tudók és bolondok ezt már akkor elkezdték, amikor a két gyilkos még éppen csak kilépett a kétes színvonalú hecclap szerkesztőségéből, a jól végzett munka tudatával. Mivel a CH…..
Ha annyira reménytelen eset lennék, lennék, hogy csak a közéleti történések alapján ítélném meg az évet, akkor nagyon utálnom kellene ezt az esztendőt. A hazai közélet régen mutatott ennyire sivár, de legalább kilátástalan, és kibogozhatatlanul bonyolult képet. Most azt…..
Klaus Johannis/Iohannis (nem mindegy, mindjárt el is mondom, miért) román elnökké választása az elmúlt hetek legnagyobb politikai meglepetése volt. Tegnap este a legpengébb elemzők álla is annyira leesett, hogy Bukarestből idáig lehetett hallani a koppanást, és nem csak azért, mert…..
Tegnap este tíz és éjfél között nem egyszerűen egy világbajnoki elődöntő zajlott Belo Horizontéban. Ez a kilencven perc futball, sőt nem csak futballtörténelem volt a javából. Mindenekelőtt azért, mert a német válogatottnak sikerült elérnie azt, amit az elmúlt húsz évben…..
Sturmabteilungsmann 2014.07.10 17:18:31
@fuck_a_but: mi az hogy "melymagyar" ? Nem vilagos,mire akarsz kilyukadni.
Nem érti a címet? Joggal.Nem cseng ismerősen a szám?Nem csodáljuk. 24 904 milliárd forint a magyar államdósság. Ez az apró kis semmiség csak amolyan mellékesen, kissé szégyenlősen jelent meg a magyar média hátsó szegletében, szinte csak a szaksajtó elelemezgette csendes…..
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..
Jobbegyenes Tényleg nem értik? 2014.04.10 13:51:23
A szürreális baloldali panoptikumból kimaradó LMP nagy kockázatot vállalt a látványos önállósággal, mégis, az éppen csak meglett öt százalékkal esélyt kap rá a baloldal, hogy 2018-ban ne kizárólag Gyurcsány Ferenc őrült egyszemélyes showjáról szóljon a választás.Jó…..
Amikor olvasom, hogy ki és mit ír erről a négy évről, egy szempont rendre hiányzik. Egyre távolodunk ugyan a kezdetektől, de érdemes felidézni, hogy az egész kétharmad, a túlnyert 2010-es választás, az erő nagyságát tekintve történelmi kivételként létrejött hatalom minden…..
Sturmabteilungsmann 2014.04.06 11:57:11
Jobbegyenes Csak a Jobbikkal ne! 2014.03.18 16:10:33
A kampány újra felnyitotta a baloldal évek óta vastagodó Jobbik-dossziéját: karanténban tartsuk-e a pártot, ha beszélünk róluk, újnácikként, újnyilasokként, újfasisztákként beszéljünk róluk, ha okokat keresünk, akkor a Fidesz, vagy a "toleranciára képtelen" magyar…..
Sturmabteilungsmann 2014.03.19 15:48:53
A hétvégén lezajlott a krími népszavazás, amelynek eredményeképpen a félsziget egy lélegzetvételnyi időre független lesz, majd rögtön csatlakozik is az Oroszországi Föderációhoz. A referendumról már nagyjából mindenki előre megmondta, hogy az szerinte jogszerű lesz-e, vagy…..
Tegnap este elszabadult a pokol Kijevben. A tüntetők és a rendfenntartó alakulatok ismét összecsaptak, ám ezúttal minden eddiginél véresebb küzdelem bontakozott ki. Követni is nehéz a veszteségeket, szinte óránként meghal valaki a lángba borult ukrán fővárosban. Az ellenzék…..
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Jobbegyenes Heil Anelka! 2013.12.29 13:59:54
Így év végére azért csak jutott még egy nagy közéleti tanulság: soha, de tényleg soha ne mondd, hogy nincs lejjebb. Mert van. Mindig van. Miután Josip Simunic horvát focistát eltiltották a vb-n való részvételtől egy „náci köszöntés" miatt (amit egyébként Pavelic fasiszta…..
Olvasónknak nincsenek nagy vágyai, csak szeretne normális országban élni. Utópiáját meg is osztotta velünk. Olyan országban szeretnék élni... Ahol a bűnözőnek nyugodtan ki lehet mondani a származását, mint ahogy ez az Egyesült Államokban, Kanadában és Németországban,…..
Az elmúlt napok külföldi híreit az újratöltött kijevi narancsos forradalom uralja. Se szeri, se száma a nagy kinyilatkoztatásoknak, a cikkeknek, bejegyzéseknek és kommenteknek. Van, aki szurkol a nagy orosz medve ellen harcoló ukrán ajrópereknek, mások elégedetten dörzsölik a…..
Sturmabteilungsmann 2013.12.04 23:18:46
@toportyánzsóti: soha nem érjuk el a "szintjuket",mert nem fogják engedni.
Ráadásul az alattomos propagandájukkal a magadfajta ostobbábbik agyát sikeresen át is mossák.Kár értuk,kár érted.
Sturmabteilungsmann 2013.12.04 23:24:35
@macitalp: Ne haragudj hogy ezt mondom,de nagyon ostobaságokat írsz,lerí a soraidból,hogy nem érted mirol írsz.Fiatal lehetsz.. Az "uniós finanszírozás" az a tagállamoknak VISSZAOSZTOTT pénz, hogy mást ne mondjak,nekunk,magyaroknak még arányaiban(!) kevesebb is mint pl. egy írnek.Konnyu átverni téged (is)
Jobbegyenes Kotleba, a tünet 2013.11.27 19:52:29
Aligha történt az elmúlt napokban sokkolóbb esemény, mint Marian Kotleba megválasztása Szlovákia Besztercebánya megyéjének élére. A megszólaló újságírók, elemzők és netes kommentelők politikai alapállásától függően az álszent szörnyülködéstől kezdve az egymásra…..
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntése kiengedte a szellemet a palackból, mert ha ezek után egy férfi beballag a Csak csajok! fitnesz klubba, és ott közlik vele, hogy csak nők válthatnak bérletet, máris rohanhat jogorvoslatért, és a hatóság kénytelen lesz igazat adni…..
Sturmabteilungsmann 2013.11.23 18:33:23
@nagy1: Egyetértek! Annyi kiegészitéssel,hogy számomra ezmár a második cikk itt,amivel marhára nem értek egyet.
Sturmabteilungsmann 2013.11.26 03:02:01
@Mort aux cons: ..majd a piac eldonti..huu de ismeros szoveg.És baromi unalmas,demagóg.Fuss neki mégegyszer.
75 esztendeje, 1938. november 2-án született az I. bécsi döntés, amelynek értelmében visszatért Magyarországhoz a Felvidék magyar többségű déli része. Két hosszú évtized után sikerült rést ütni a trianoni békediktátumon. Az ország valóságos extázisban volt,  a…..
Sturmabteilungsmann 2013.11.02 18:13:18
Konfrontálódni a Kárpát-medence egyetlen hozzánk (eddig) normálisan viszonyuló államával, potenciális uniós szövetségesünkkel egy bukott cégvezető mosdatása érdekében nyilván sokkal célravezetőbb, mint kiállni több millió elszakított magyar…..
Jobbegyenes A wannabe emigráns 2013.09.23 13:07:10
Sajnos szinte mindnyájunknak vannak olyan rokonai, vagy barátai, akik a reménytelennek ítélt hazai gazdasági helyzet miatt nálunk szerencsésebb országokban kénytelenek szerencsét próbálni. Ők, azok, akik akár napi 10-12 órát is güriznek, és zsíros kenyéren élnek, hogy egyszer,…..
Sturmabteilungsmann 2013.09.24 14:42:23
@tableno: olvasd el mégegyszer. Szovegértés, tudod..
Jobbegyenes Csoda 2013.09.18 18:12:31
Hét éve történt. Ott voltam. Nem, nem harcoltam az első sorban, nem másztam be az elsők között az épületbe, nem másztam fel a szovjet emlékműre. Azok közé a szürke ezrek közé tartoztam aznap este, akik tátott szájjal, elálló szívveréssel, ébredő reménnyel bámultuk – a…..
Jobbegyenes Az Önkritikus Magyar 2013.09.09 16:59:33
Az elmúlt napokban a magyar szurkolóknak az egész hazai médiában szélesvásznú kiadásban közvetített „ámokfutása" kapcsán ismét elemében érezhette magát magát egy embertípus: az Önkritikus Magyar (a továbbiakban: ÖKM). Meglepően sok van belőlük, és mostanában nagyon…..
Sturmabteilungsmann 2013.09.09 19:58:04
"Alapvetően én filmrendező vagyok, és tanítok is. A Sütő András-darab egy holokauszt-téma, egy koncentrációs tábor körüli színdarab előadásáról szól, azt azért vállaltam, hogy lehessen erről beszélni." "A tomboló rasszizmust, antiszemitizmust nagyon elítélem, és azt is,…..