Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olgavagyok

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Járhatatlan út Liliána bátor, de az összes hibás jogi lépést felvonultató médiaszereplése más áldozatok számára. Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő több televízióban illetve online videóban vallott a 25 éve kezdődött és megtűrt, édesanyja és ő ellene folyó családon belüli erőszakról. A megvádolt…..
A nyúlon túl mz0218 2016.02.18 19:19:00
még több hölgy a tovább után..
olgavagyok 2016.03.09 22:31:51
@átlátó:

megtárgyalta?

és ki küldte be őket? :P
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
A blog láthatjátok alapvetően pozitív oldalról közelíti meg a dolgokat, de mostanában annyi barátnőmmel, ismerősömmel beszélgettem, aki azon siránkozik, hogy „csak neki nincs normális kapcsolata”, hogy ezt muszáj megosztanom veletek. Kezdjük az elején adott egy fiatal, csinos…..
olgavagyok 2014.05.03 12:12:51
Ha egy fiatal, "érett, felnőtt nő" nem tud párt találni, általában annak oka van, ami saját magában keresendő.

Részemről nem tartom érettnek és felnőttnek, max. a korából kifolyólag, nőnek is kizárólag biológiai értelemben.

A szépség szubjektív, annak vagy szép, aki annak tart, az okosságot pedig nem diplomában és pozícióban/fizetésben mérik, az bizonyos, aki így gondolkodik, márpedig sokan hiszik ezt önnön magukról, már eleve elvesztek a valóban értelmes pasik számára.

A realitás kiveszni látszik belőlük, többször a szerelembe szerelmesek, képtelenek észrevenni, hogy amit ők annak tartanak, az nem az. Olyan tulajdonságokkal ruházzák fel a vágyott férfit, ami soha nem is volt benne, vagy idealizálnak maguknak egyet, fogalmam sincs mi alapján, aztán azt kergetik a végtelenségig. És közben nem jönnek rá, hogy amit elképzeltek, az nem létezik.

Az okos, érett nő képes meglátni a másikban a hibáit is, és ha csak kicsit gondolkodik józanul, toleráns lesz. Hogy így jó neki így, ahogy van. Képes kompromisszumra, elfogadja a olyannak, amilyen, tiszteli és megbecsüli.

Akkor ugyanezt megkapja a férfitól is, aki szintén képes erre.

Természetesen ez idővel változik, nem véletlen, hogy statisztikailag minden második házasság válással végződik.

Rengeteget lehetne írni arról, hogy miután megszerezték egymást, az "ideálist", nyugodtan hátradőlnek, mert azt gondolják révbe értek, házasság, gyerek pipa, és már semmit nem kell tenni azért, hogy ez így is maradjon.
Vagy egyszerűen csak változnak, és a másik nem bírja, vagy nem akarja követni ezt a változást.

Szóval aki szépnek és okosnak gondolja magát nőként, és mégsem kell senkinek, max. játszópajtásnak, tartson önvizsgálatot, ne horoszkópokat olvasson, és légvárakat építsen, hanem szálljon le a földre.
Aztán majd szembejön az illető, ahogy kell.

@Penivaldes:
most komolyan....
23 évesen miért nem hús-vér emberekkel próbálkozol, akivel tudnátok mit kezdeni egymással?

a huszonéveim erről szóltak :) király volt :) igaz, nem volt internet, csak a nők lapja utolsó előtti lapján a hirdetések :) kénytelen volt az ember elmenni otthonról, ki a valóságba, és ott szerencsét próbálni. nem 34ezer kommentet megereszteni..már ne haragudj..
Először is szögezzünk le valamit! Személy szerint ki nem állhatom azt a kárörvendő magatartást, amit egyes lesifotósok tanúsítanak, ha végre sikerül egy híres hollywoodi sztárt valamilyen rossz megvilágításból, vagy egy fáradtabb napján lencsevégre kapniuk. Igen, igazad van,…..
Okéoké, már sokszor ígértem a Facebookon, de most tényleg!Újraindul a blog. Meglepetéssel, videókkal és sok képpel.Először visszatekintés a Keletiből Hongkongba útra, aztán jönnek más beszámolók, Afrikától Amerikáig. A hírt természetesen Pjongjangban is örömmel…..
olgavagyok 2014.04.14 21:16:41
@micsoda?:

www.korea-dpr.com/index.html

Az ottani hatalom olyannak láttatja magát, amilyennek szeretné. Erre kínosan ügyelt, és amíg teheti, a jövőben is így tesz.

A kirakatot fogod látni.

Többször jártam az országban, ugyan nem tegnap. És azóta csak rosszabb lett. A hírek leginkább erről szólnak.
És én elhiszem.

Évente nagyjából 3000 ember utazhat be az országba (a forrást nem tudom megjelölni, valahol olvastam).

Ennyit még ilyen körülmények között is lehet kontrollálni. Szép élményekkel távoznak egy, számukra egzotikus országból.

Az igazságot nagy valószínűséggel nem a nézelődő turistákhoz fogják közelebb hozni. Sőt, ha lehet, igyekeznek azt a legtávolabb tartani.

Ez egy jó írás arról, mit láthatott a látogató 2009-ben.

faluvegi.blogspot.hu/2009/05/eszak-koreaban-jartam.html

Kíváncsi vagyok, ehhez képest mi változott azóta.

Várom a posztot.
Olga vagyok Füredi pacal 2014.04.06 09:06:42
Mikor az öreg először kapott infarktust, lassan ennek negyven éve, Füredre került. Jó beteg lévén, poénból receptet kapott napi egy pohár vörösborra. Diéta és kezelés ide vagy oda, ő ezt komolyan vette, és a Hatlépcsősbe járt beváltani, ahol értették a poént. Egy pohárra…..
Eddig csak képünk volt a Bors zseniális cikkéről, amiben Berki Krisztián herevasalásáról írnak, most viszont a TV2-nek köszönhetően itt a videó is, ha valaki esetleg nem hinné el, hogy ez az egész tényleg megtörtént. A másfél perces videóban a tökig meztelen Berki és egy…..
olgavagyok 2014.02.27 19:32:40
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
  Egy egyszerű alvási problémából nagyon sokat tanulhatunk bizonyos párkapcsolati nehézségről.  A legtöbb ember, aki nem tud elaludni, elköveti azt a hibát, hogy megpróbálja akarattal alvásra kényszeríteni magát. Ettől aztán csak még éberebb lesz. Az alvás természeténél…..
olgavagyok 2013.11.18 20:04:20
Megcsaltak. Ébredés 2013.11.16 18:34:54
Nem sokat aludtam. Lehet abban valami, hogy az ember tovább álmodja azokat a dolgokat, helyzeteket, amelyek a nap során foglalkoztatják, mert ez történt az esetemben is. Olyan volt, mintha kívülállóként szemlélném az eseményeket, nagyjából úgy, mintha egy film peregne a szemeim…..
olgavagyok 2013.11.17 18:50:40
@Olga2:

Létezik olyan nő, aki a saját hiúságát legyezgeti kapcsolatban azzal, hogy kitekint belőle.
Évről évre. A kezdetektől fogva. Hobbiból. Egoból. Hívd ahogy akarod.

A férfi pedig elfogadja ezt a helyzetet valamiért.
Ő is tekintget jobbra balra.

Ahogy Hofi mondta egy rendőrsztori kapcsán: "egyet bele, hármat a levegőbe. Aztán döntsék el, melyik volt előbb"

Éldegélnek hazugságban évekig, kifelé ideális család, siker-pénz-csillogás, kiegészítve gyerekkel.

Aztán amikor borul a bili, mert már sem szex, sem tisztelet, sem a megbecsülés (hm..) akkor szinte vicces számon kérni a másikat olyanért, amit ő maga is elkövet(ett).

Ezt csak azért mondtam, hogy tudd, érzelem nélkül is lehet csalni.

A sztoriban amit leírtam, nem én vagyok. Az én történetem ennél sokkal egyszerűbb :)
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
olgavagyok 2013.09.08 16:11:02
@igaztimi:
ezért kár volt regelni indára, hogy itt is elkezd a hülyeséged

egyébként hogy jön ez ide?
marc jacobs cuccot hordott valaki a műsorban, és azt is styleangelique tervezte és marc meg ellopta? muhaha :D
olgavagyok 2013.09.08 16:30:18
A bulváros cím ellenére a témát komolyan gondolom, mert van még legalább egy hónap a nyárból, így a szembetűnő öltözködési problémák még biztosan megoldandók erre a szezonra. Nemcsak állásinterjúnál, hanem úgy általában, a napi megjelenésben eljutottunk oda, hogy a…..
olgavagyok 2013.07.26 16:14:03
@jobangel:

Diplomatikus közlés egy vadidegentől. Intim témában ti: fehérnemű viselési szokások. WTF?

Már megbocsáss, gyertek vissza a ló túloldaláról.

Valakinek vagy van ehhez agya, vagy nincs. Ne tetszelegjetek már megmondóemberként ebben a témában.

Ha szakmailag jó a jelölt, ne te legyél az, akik megmondja, hogy milyen fehérneműt kell felvennie, azt hogyan kell viselni, hogy övé legyen az állás.

Bizonyára a megbízó az elvárások között első helyen említette, hogy a blúzon áttetsző fehérnemű kizáró ok.
Ha nem fér bele, nem kell a jutalékért ennyire lihegnetek.
Közötök ehhez nem sok van.
Jóindulatból sem.

Hat alkalmas, közel egyforma jelölt közül ha ötnek látod a fehérneművonalát, felveszed a hatodikat, aki apácajelmezben van, történetesen azért, mert előző éjjel egy jelmezbálban volt, csak nem volt ideje átöltözni, de te ezt nem tudod.
Aztán első nap bemegy dolgozni, mint egy kurtizán.
Már ha érted....

Megjegyzem a testszínű fehérnemű gyakran kelt olyan látszatot, mintha az illető nem is viselne. Olyankor figyelmezteted, viseljen bugyit vagy melltartót, mert te azt hiszed nincs rajta? Ne légy nevetséges!

Nem tudom mikor és hol ment ennyire félre a HR szakma...
A linkelt blog az evés mikéntje és a személyiség közötti kapcsolatot vizsgálta. Érdemes fontolóra venni az abban leírtakat, ha állást keresünk. Gyakran előfordul ugyanis, hogy az utolsó körös interjút egy ebéd vagy vacsora keretében tölti el a jelölt, jellemzően a leendő…..
olgavagyok 2013.07.02 19:28:21
@jobangel:

Részemről egy férfi vetkőztessen, ne öltöztessen;)
olgavagyok 2013.07.02 22:12:56
@Karriertanacsado:

Karriertanácsadás témához mit szólsz? :)

Dehogynem kaptak:) Hogy én is promózzam magam egy picit. A mit ne kérdezzhez kénytelen voltam kommentelni, mert néha úgy rúgjátok fel a szabályokat a privát szférát illetően, ahogy nem szégyellitek.

Bocsi, de ez van.
Most azokat a kérdéseket szedném egy csokorba, melyek megkérdezése után jelentősen csökken az esélyed a munka elnyerésére. Nem állítom, hogy nem kapod meg a pályázott állást, hiszen az álláspiac kereslet-kínálat függvénye, így bizonyos hiányterületeken kicsit többet is…..
Azt tapasztalom, hogy az álláspályázati anyag összeállításakor motivációs levél okozza a legnagyobb gondot az álláskeresőknek. Találnak ezernyi sablont a neten, használják is. Így lesz mindenki csapatjátékos, problémamegoldó, jó kommunikációs készségű, önállóan…..
olgavagyok 2013.03.14 11:20:35
www.hrblog.hu/jobangel/nevjegy/

Jobangel:

Jómagam nem vagyok HR-es, nem vagyok bizonyítványokkal igazoltan “szakember” a témában. Viszont évek óta látom, hallom, teszem, csinálom, álltam (ültem) az asztal mindkét oldalán: álláskereső is voltam, kollégákat is kerestem. Sokat olvastam róla, először én kaptam tanácsokat, majd lassan én magam is elkezdtem adni őket, szerencsére eredménnyel. Lassan egy évtizede már veszem a bátorságot, hogy segítsek másoknak önéletrajzot írni, állásinterjúra felkészülni. A Jobangel blog (jobangel.blog.hu) azért jött létre, hogy valódi segítséget nyújtson az álláskeresőknek. Tippek, trükkök, gyakorlati útmutatók, szemléletformálás!