Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipos Richárd

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakhelyemen nemrégiben kezembe akadt egy helyi jobbikosok által szerkesztett lap, belelapoztam. Ezt találtam benne. A minap bedobtak a postaládánkba egy kiadványt, amely két fekete-fehér A/4-es lapból áll, címe: „Körkép Feketén-Fehéren” (KFF). Első blikkre szemet szúrt az…..
Sipos Richárd 2013.03.08 17:23:18
Tisztelt Blogíró, kedves Olvasók!

Rendkívül örömteli számomra, hogy helyi kiadványunknak ilyen nagy nyilvánosságot adott.

Engedje meg, hogy néhány rövid gondolatot hozzátegyek az itt leírtakhoz.

- A "nem idén barnult férfi" szövegrész a mi kiadványunkban is idézetként szerepel, melyet egy helyi levelezőlistáról vettünk át. Egyébként városunkban kézzel foghatóan romlik a közbiztonság, ezt minden bizonnyal a hivatalos statisztikák is alá fogják támasztani, miután azok a a rendőrség által nyilvánosságra kerülnek. Mi azt is be fogjuk mutatni. Egyébként csupán a véletlenen múlt, hogy a héten történt nemi erőszak és késelés a szomszédos Sződligeten, valamint Dunakeszin történt meg, nem pedig nálunk Gödön:
jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/egyre_n%C3%B6vekv%C5%91_m%C3%A9rt%C3%A9kben_terjed_a_cig%C3%A1nyb%C5%B1n%C3%B6z%C3%A9s_pest_megy%C3%A9ben_is

- Attól, hogy a www.god.jobbik.hu helyi honlapunkon csak az én elérhetőségem van közzétéve, nem azt jelenti, hogy 1 főből áll a szervezet. Nem hiszem, hogy tud olyan politikai pártot v. esetleg más civil egyesületet mutatni, ahol közzéteszik a teljes tagság névsorát, elérhetőségekkel. Ezt mi sem kívánjuk megtenni.

- Azt gondolom az a párt, amelyik első ciklusát tölti a parlamentben - és nem vett részt az ún. rendszerváltásban, az ország lezüllesztésében - nyugodtan nevezhető új erőnek. Ebből fakadóan az első Pest megyei jobbikos polgármesteri cím is nagy eredmény számunkra, engedtessék meg, hogy szenteljünk neki 1 A5-ös oldalt a 8-ból.

- Kicsit ellentmondásba tetszett keveredni azzal, hogy míg a konyhakert-programunk 5000 Ft-os "fődíját" meglehetősen ironikusan jeleníti meg, ugyanakkor értetlenségét fejezi ki, vajon milyen pénzből finanszíroztuk magát a szóban forgó kiadványt.

- A konyhakert-programmal kapcsolatban úgy látom nem jött át Ön számára az egésznek a lényege, hiszen az nem a pénzről szól:
www.god.jobbik.hu/content/indul-ii-jobbik-konyhakert-program

- A kiadványunk előállítási költsége ÁFA-val együtt 58 800 Ft volt, melyet valóban adományokból és a szervezet tagjainak tagdíjából finanszíroztunk. Megértem, hogy néhány gondolatjelbe, esetleg félkövér betűtípusba bele tud kötni, azonban azt gondolom elértük a kiadvány célját. Olyan közérdekű híreket juttattunk el az összes gödi háztartásba, amelyeket a hivatalos, közpénzből finanszírozott helyi lapban nem olvashatott senki, hiszen abban nem jelentek meg.