Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perkó Rudolf Márk

65 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráadásul itthon, Magyarországon. Sir David Attenborough is biztosan jót nevetne a Ford Puma hazai reklámfilmjén, amit a Dialogue Creatives készített. Jó szórakozást!..
A blog 2015 augusztus 1-től ezen a címen megszűnik, DE a Robogó blog nem áll le, sőt. Mostantól a totalbike.hu/robogo címen, direktben a Totalbike-on lesz elérhető. Köszönjük az eddigi bizalmat, és hajrá, lehet olvasni az új címen is...
A blog 2015 augusztus 1-től ezen a címen megszűnik, DE a Sajtóközlemény blog nem áll le, sőt. Mostantól a totalcar.hu/sajtokozlemeny címen, direktben a Totalcaron lesz elérhető. Köszönjük az eddigi bizalmat, és hajrá, lehet olvasni az új címen is...
A blog 2015 augusztus 1-től ezen a címen megszűnik, DE a Belsőség nem áll le, sőt. Mostantól a totalcar.hu/belsoseg címen, direktben a Totalcaron lesz elérhető. Köszönjük az eddigi bizalmat, és hajrá, lehet olvasni az új címen is...
A blog 2015 augusztus 1-től ezen a címen megszűnik, DE a Sebesség Oltára nem áll le, sőt. Mostantól a totalbike.hu/sebessegoltara címen, direktben a Totalbike-on lesz elérhető. Köszönjük az eddigi bizalmat, és hajrá, lehet olvasni az új címen is...
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
Perkó Rudolf Márk 2015.07.19 11:24:26
@LA_harper: FM transzmitter
Limbózás autóval, Ascona Grand Prix és Burnout Show – csak három autós program a XI. Hungarian Blitz Weekend programjaiból, amelyet a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (MOTE) szervez, immáron a tizenegyedik alkalommal. A 2015. július 17. és 19. közötti, opeles márkatalálkozót…..
Belsőség Kinyomtattuk a Totalcart 2015.07.13 14:40:12
Bár korábban létezett a Totalcar nyomtatott kiadványként is, most nem erről van szó, csupán egy kérésnek teszünk eleget. Mikor a mulatós sztárok autóiról végeztem kutatómunkát, megkértem őket, aki tud, küldjön képet a kocsijáról. Gáspár Győző küldött is tizenkét…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Perkó Rudolf Márk 2015.07.13 13:19:59
@youngtimerfanatic: Ez így nem állja meg a helyét. A T3-nak minden váltója rövid a kényelmes autópályázáshoz. Kényelmesen 110-et lehet utazni egy 1.6 (1.9) TD-vel. A coolernek nincs helye, mivel nem volt gyárilag, ezért barkácsolni kell. Extra szinte egyáltalán nincs bennük, amelyikben igen, annak meg már komoly ára van (pl.: klíma). A legfiatalabbakat is puszilgatja már a rozsda. Persze az áruk felfelé megy, de mindennapi használós autónak egyszerűen nem megfelelő.
Michelisz Norbert a hétvégén Oroszországban küzd meg versenytársaival a túraautó-világbajnokság (WTCC) következő futamán. Az alábbi linken elérhető exkluzív videóban, a MOL-csoport főtámogatásával versenyző Michelisz Norbival végigszáguldhatunk a moszkvai versenypályán,…..
A Jumeirah Beach Residence-et nehéz lenne egy magyar helyhez hasonlítani, talán a Váci utca és a füredi Tagore sétány pénzzel telepumpált szerelemgyereke állna hozzá a legközelebb. Három évvel ezelőtt még semmi sem létezett a korzóból, butikokból, szalonokból, és a homokos…..
Perkó Rudolf Márk 2015.05.23 17:23:12
@retrovírus: Ezek a posztok helyszíni bejelentkezések, a komolyabb anyagok később készülnek majd. Lesz benne sok érdekesség, nyugi.
A Napi.hu szerkesztősége egy légtérben dolgozik a Totalcar szerkesztőséggel, csupán egy fél gipszkarton fal választ el minket egymástól. Ennek a kapcsolatnak az eredményeként került be most két olyan autós témájú cikk is A 100 leggazdagabb kiadványba, amit totalcaros szerző…..
A Shell lett a Hungaroringen megrendezésre kerülő FIA European Truck Racing Championship kamionos Európa-bajnokság és a Hungary Truck Fest névadó szponzora. A Truck Race Promotion, a FIA European Truck Racing Championship 2015. szeptember 5-6-ai magyar fordulójának rendezője örömmel…..
Húsvét hétfő este megrendezésre kerül egy szimulátoros futam, ahol bárki versenyre kellhet Michelisz Norbival a híres Nordschleife lézerszkennelt virtuális másán. Az esemény szerves része Norbi felkészülésnek a májusi WTCC futamra. Május 16.-án rendezik meg a WTCC német…..
Korábban már egy kérdőív formájában kifaggattam az olvasókat, hogy mi, hogyan változzon a TC címlapon, de amit akkor nem árultam el, az az, hogy a szerkesztőség is külön kitöltötte a kérdéssort. A két csoport válaszai igencsak más eredményt hoztak, ezért a válaszok alapján…..
Szombat délután fél egy felé indultam kifelé a Hungexpóról. Hiába volt kiírva az üvegajtóra, hogy kijárat, ott is befelé jöttek az emberek. Miután nagy nehezen kifurakodtam, megértettem, miért: kilométer hosszan állt a sor. Még, hogy a tuning nem érdekli az…..
Ha éppen nem a szerkesztőségben pakolom az anyagokat a címlapon, akkor műszaki menedzser szakos hallagatóként ülök az előadásokon, írom a beadandókat a könyvtárban, vagy tanulok a vizsgákra. Összekötve a kellemeset a hasznossal, a szakdolgozatom témája is a Totalcar, pontosabban…..
Emlékeznek még a Porsche-motoros Transporterre, amiről nyáron írtunk? A T1-es busz Angliában épült, onnan hozta haza a tulajdonos Bushi testvérével és sógornőjével. Bushi testvére fotós, végig dokumentálta a túrát, aminek köztes állomása volt a kétévente megrendezett T1-es…..
Perkó Rudolf Márk 2015.02.05 22:41:29
Perkó Rudolf Márk 2015.02.05 22:43:13
@lor: Az autót innen vitték ki átépíteni, ezután jöttek vele haza. A sztorit elolvashatod itt: totalcar.hu/tesztek/2014/09/03/t1-es_transporter_ujragondolva/
Belsőség Hatvanéves a DS 2015.01.23 16:29:51
Idén 60 éves a DS - áll a Citroen sajtóközleményében, amit Papp Tibi beküldött a szerkesztőségi levelezőlistára. Ennek kapcsán idézzük fel Vályi Pista csodálatos tesztjét, ami méltó emléket állít az autók istennőjének. ..
Belsőség Porsche HLS? Az meg mi? 2015.01.16 13:24:19
Aachen (igen, dupla a betűvel) bájos kis város a német–belga határ keleti oldalán, egy köpésre Hollandiától. Történelmileg is jelentős: itt rendezte be I. (Nagy) Károly frank király székhelyét. Ahogy szinte egész Európa, Aachen sem úszta meg a második világháború…..
Perkó Rudolf Márk 2015.01.16 14:19:46
@fandrew: Ezt tényleg benéztem, javítottam. Köszi!
Csaknem egymillió forint értékű tárgyadományt gyűjtött a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (MOTE) a Tűzoltó utcai Gyermekklinika beteg gyerekei javára, amelyeket december 23-án adtak át Budapesten.   Két tömött teherautóval érkeztek a MOTE adományozói december 23-án a…..
Ha nem voltál velünk a legutóbbi Faluvégi Fahrenen, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld, vagy csak megnézd, milyen az örömautózás testközelből. Most vasárnap, azaz december 14.-én lesz szezonzáró rendezvényünk a Kakucs-Ring-en. Előzetes regisztráció nincs, megjössz,…..
Ha a minisztérium alábbi közleményét szó szerint vesszük, akkor a leendő UBER-sofőröknek hivatásos jogosítványt kell váltaniuk, a budapestieknek ezen felül sárga fóliával kell bevonniuk az autójukat, taxamétert kell szerelni bele, és ha ez még nem volna elég, a hagyományos…..
Amikor a Bion-X hajtású Smart biciklit hoztam el tesztre, akkor találkoztam először zollstock szerűen összehajtogatható biciklilánccal. Praktikus dolog, mert kis helyen, kulturált formában tárolható, miközben elég hosszú és erős. Egyetlen hátránya talán, hogy nincs rajta…..
A tizedik évad épphogy befejeződött, máris elkezdődött a 2015-ös World Seris by Renault. A díjátadó ceremónián a Renault Sport Technologies kiadta a következő év versenynaptárát. A hat Forma–1-es pálya, köztük az „örökös” Hungaroring mellett megtörtént a várva várt…..