Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsírmalac

0 bejegyzést írt és 323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors szerint VV Veronika egyik mellében leszakadt az implantátum, és ha ez nem lenne elég, eleve nincs jól, mert lefogyott 42 kilóra, kalciumhiányos, és összevissza töri a csontjait. Mondjuk tényleg kurva szarul néz ki. Bővebben itt. Kép: Cser Dániel.    …..
Aki kíváncsi arra, hogy ki az a harminc előadó, akiknek esélyük van arra, hogy Magyarországot képviseljék egy olyan határtalanul fontos megmérettetésen, mint az Eurovízió, az kattintson a fenti csodálatos Belmondo-kép közepébe. A lejátszóban olyanok jönnek majd szépen sorban,…..
zsírmalac 2014.01.10 00:27:16
@Dani77: Az ő dalaik legalább a tisztességes iparosmunka szintjét elérik (többnyire).
Rövid történetem talán segítség másoknak,akik járhattak így mint én. Magamról néhány szó.: Egy  egyszerű hétköznapi lány vagyok,normális családi háttérrel. Szüleim dolgoztak – már nyugdíjasok- mindig is, apám a munkára nevelt nem a henyélésre. Óriási…..
zsírmalac 2014.01.03 17:02:29
@Franci123: Nem mindenki akar hosszú évekre gyedre/gyesre menni.
zsírmalac 2014.01.03 18:58:44
@Dr. Bélus___: "...3-6-9 évnyi szabadságot mikor visszajön na meg a gyerekkel is gyakran ő marad majd otthon, ha beteg"
Elcseszett koncepciónak tartom a hároméves gyest - melyet egyébként is azért vezettek be anno, hogy elrejtsék vele a munkanélküliség egy részét, és nem azért, mert a gyereknek jó -, másrészt az is baj, ha valaki nem akar éveket otthon tölteni (szaranya, akinek pszichésen sérül a kölke). Nyuszika meg a sapkája.
Egyébként az sem egy megmásíthatatlan dolog, hogy az anya marad folyton otthon taknyos orrot törölgetni.
Abban nagyon egyetértek, hogy az állam/kormány dolga lenne, hogy ezen - több fronton - változtasson, s nem úgy, hogy mindennek költségeit ráterheli a cégekre.
zsírmalac 2014.01.03 20:27:43
@Franci123: Értem, de miatta a többi nőt is diszkriminálod.
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
zsírmalac 2014.01.03 14:00:04
@Wind Callman tér: És miért volt jó érzés? Ez itt a kérdés... Mert az önvédelem jogos, de az, hogy jó érzés volt, és vágysz rá újra, megmutatja, milyen ember vagy valójában.
zsírmalac 2014.01.03 14:00:12
@Gazz: Ez igaz, de nagyjából bármilyen melegvérű állattól el lehet ezeket kapni, szóval ne egyél véres húst.
zsírmalac 2014.01.03 14:39:13
@efhábé: Értem én, hogy modorosblog, de kiérezhető az irományból a szerző ellenszenve, előítéletessége, amit humornak próbál álcázni. Szerintem vicsorgott is közben.
Volt már olyan modorosposzt, amely betalált nálam, de azokon jót derültem.
művész-ember Pornós Krasznai 2013.12.19 22:01:49
Bolyki Gyuri írása  Megy az össznépi felháborodás, hogy szegény Krasznai Tünde nem mehetett a Parlamentbe gyerekeknek énekelni. Az RTL Klub meg olyan tökös, hogy közölte: ha Krasznai nem mehet, akkor nem megy a többi sem! Mert, hogy ők nem engedik megkülönböztetni a…..
zsírmalac 2013.12.20 15:08:21
@BLI: Szerintem a gyerekek pont tesznek rá, hogy Krasznai pornózott, ugyanis nem tudnak róla - hacsak a felháborodott apukák - akik természetesen végignézték a filmjeit - nem tesznek róla, hogy megtudják.
Pávafiúk, figyelem! Íme az újévi raklapos hidegtál a cicalányoknak, hogy száradjon rátok a tojáskarikás medvehagyma, szalámival együtt. Mária országában amúgy se nagyon divat ez a kaja-origamival történű páváskodás, de az, hogy a rituális gasztróöngyilkosság…..
zsírmalac 2013.12.13 17:32:10
@Lenina Huxley: Egyetértek.
zsírmalac 2013.12.13 17:40:22
@motoroskonyhaja: Nem vagyok Nosalty-júzer, de általánosságban úgy vélem, ezt határozzák meg a felhasználók, hogy helye van-e az ilyesmiknek az oldalon. Amennyire én látom, van itt mindenféle "szintű" recept. Ha a felhasználók egy részének tetszene az efféle kis ötletek, taláhassák meg őket a megfelelő kategóriában, és kész. Nem hiszem, hogy ettől sérül a fenenagy gourmet-öntudat.
zsírmalac 2013.12.13 17:41:09
@zsírmalac: "ezt határozzák meg a felhasználók, hogy helye van-e az ilyesmiknek az oldalon"
Helyesen: "határozzák meg a felhasználók, hogy helye van-e az ilyesmiknek az oldalon" (felszólító módban).
Idén novemberben tartották meg állatvédők nemzetközi szinten az első szőrmementes pénteket (Worldwide Fur Free Friday), amiről a beszámoló posztom itt olvasható. Mivel abban az írásomban csak érintőlegesen foglalkoztam magával a szőrmeiparral, ezért most szeretném bővebben…..
zsírmalac 2013.12.02 17:04:55
@holmsz: "Hordjatok csak szintetikus, kínai pvc-ből készült ruhákat, aztán halljatok ezerféle mérgezésben idő előtt."
Osztán hány szőrmebundád van otthon?
A pamutról hallottál már?
zsírmalac 2013.12.02 17:08:40
@$$$=$$$: "őket nem sajnálja senki, csak azért, mert nem olyan "szépek" mint egy fóka"
De igen. Éppen ezért megválogatom, hogy hol szerzem be a húst. Tudniillik bár a szenvedést teljesen megszüntetni nem, de mérsékelni igenis lehet, és kell.
,,Az ősi hagyományokban a nemi érintkezés magasztos dolog volt.Manapság már ez is fura számunkra.De még furább, ha az indiai vagy a taoista világ erotikus képeit nézegetjük.Szinte alig találni olyat, ahol a férfi teljes súlyával ráfekszik a nőre, leteperi, mint birkózó az…..
zsírmalac 2013.11.24 23:24:20
@V Milán: @MAC-Ka:
Ezek szerint alien vagyok.

A fő probléma az, hogy a "rosszfiúság" teljesen összemosódik a határozottsággal-magabiztossággal-"tudom, mit érek"-mentalitással sok alulkvalifikált elméjében, ahogyan az önteltség is a magabiztossággal illetve az erő birtoklása az agresszivitással. Ebből lesznek aztán az olyan vádak, hogy "a nők a rosszfiúkat szeretik", mert tényleg - sok nő reked meg tizenéves-ösztönállat-szinten, akár olyanok is, akik az élet egyéb területein érzelmenek bizonyulnak. Ahogy sok férfi is, amikor nem veszi észre, hogy a (lelkileg is felnőtt) nő a magabiztos, s nem a "rosszfiú" után vágyakozik.
zsírmalac 2013.11.24 23:28:17
@nulligravida: Én úgy tudom, a lovaglópóz a legjobb módszer az orgazmus elérésére. Csak hát némi kezdeményezőkészség kell hozzá.
Tisztelt Mt!Irodai asszisztensként dolgoztam az elmúlt közel 2 évben. Folyamatosan kisebb nagyobb problémáim adódtak a főnökömmel, de mivel nem engedhettem meg magamnak, hogy másik munkahelyet keressek a kieső munkabér miatt, ezért nem is keresgéltem. Idén október közepén azonban…..
zsírmalac 2013.11.04 14:51:34
@kela-bá: "Rákeresve érdekeseket lehet látni hallani. "
Ja, borzalmas ostobaságokat olyan emberek szájából, akik mintha ki se járták volna a középiskolát.
A Dubai Ogilvy nagy port kavart sajtóhirdetése görbe tükröt tart a világnak: a nők ellentmondásos helyzetére, az egyenjogúság sürgető kérdéseire hívja fel a figyelmet. A készítők a Google segítségével kendőzetlenül mutatják be azokat a szexista sztereotípiákat, amelyek…..
zsírmalac 2013.10.21 16:36:37
zsírmalac 2013.10.21 16:40:44
@Wrex: "arra, hogy válás után kinek ítéljék a gyereket"
Kíváncsi lennék, hogy a válófélben lévő férfiaknak hány százaléka akarja VALÓBAN azt, hogy nála legyen a gyerek, annak minden kötöttségével és nyűgjével, úgymint: basztatás a munkaerő-piacon illetve a munkahelyen, ismerkedés-randizás, a "régi" és az "új" gyerek igényeinek összeegyeztetése - mert gyanítom, nem sok. Vasárnapi apukának lenni sokkal kényelmesebb.
zsírmalac 2013.10.21 16:41:59
A sofőr visszakézből, ököllel szájon vágta a sógoromat, rázta, trágárul beszélt, jobban mondva anyázott, és ismét ütésre emelte a kezét. Nem gondoltam, hogy egyszer ide fogok írni..  Olvasgatom a blogot, szörnyülködöm. Nekem is vannak sajnos rossz tapasztalataim a magyar…..
zsírmalac 2013.10.16 12:34:07
@karcsibácsi: @Krisz101: Renitens cukorbeteget nevelési célzattal pofán szabad csűrni?
Ez egy gonosz, hálátlan és igazságtalan írás, szégyellem is magam. A valósággal viszont korrelál, a nevek persze nem valódiak. Szülői értekezleten részt venni egy húzós túlélőkaland. Óvodai szülői értekezleten ülni ennek minősített esete, Bear Grylls kalandjai ehhez…..
zsírmalac 2013.10.15 13:30:10
@Gera: " A feltételek adottak, mindenki előre eldöntheti, képes-e együtt élni velük vagy nem. Ha nem, akkor nem kell gyerek, aztán annyi."
Ezt hogyan gondoltad, akinek 5-ig, 6-ig tart a munkaideje, az ne vállaljon gyereket? (Akkor lenne csak igazán népességcsökkenés.) Vagy keressen más munkahelyet? Vajon hány olyan munkahely van manapság (főleg a versenyszférában), ahol 4-kor végzel?
Valamikor ez volt a jellemző, az igaz, de már jó ideje nem. Az óvodák nyitva tartási ideje pedig nem alkalmazkodott ehhez.
Megjegyzem, nagyanyám vezető óvónő volt, annakidején ők reggel héttől este hatig fogadták a gyerekeket.
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
zsírmalac 2013.10.09 20:02:42
@Andrev: 1. "A talajvizsgálatok szerint a permetezések után alumínium, bárium és más nehézfémek maradványait lehetett kimutatni."
Ez ugyebár csak akkor bizonyít bármit is, ha a "permetezések" előtt is történt mérés - és a két eredmény összehasonlítása mutatja, hogy az adott szennyezettség növekedett. Történt?
És honnan tudták előre, hogy adott helyen "permetezni" fognak?
És akkor mi van? Zeman lánya teljesen egészséges: szexuális orgián vett részt, több liter alkohol, részeg fiatal barátnők, izmos, olajos testű, meztelen férfiak társaságában, minden amit egy tinilány csak el tud képzelni. Dübörög a lejárató kampány Csehországban…..
zsírmalac 2013.10.09 12:06:35
@Flúgatlan: A tömeges szex (és egyéb nyalánkságok) mindig is elérhetőek voltak az elit számára, annyi a különbség, hogy most készülnek erről fotók meg videofelvételek.
Én egyébként úgy gondolom, ha egy vezetó JÓ vezető, jó gazdasági szakember, kivezeti országát a bajból stb., akkor pont teszek rá, mit csinál a hálószobájában, amíg minden résztvevő felnőtt ember és szabad akaratából van ott. Csak ne hirdesse, hogy hűséges férj, miközben nem az.
zsírmalac 2013.10.09 12:07:10
@GERI87: "Te örülnél ha a lányod ilyenen venne részt?"
Ugyan nem engem kérdeztél, de: biztosan aggódnék érte, de amúgy tökmindegy, hogy én mit gondolok, amíg nem árt vele senkinek, nem is tartozik senkinek elszámolással.
Póréhagymás petrezselyemleves sajtgaluskával Sarudi csónakkiemelésünk mellékvágányaként Eszter átugrott a szomszéd őstermelőhöz, ahonnan egy rekesznyi gyönyörű petrezselyemmel tért vissza - jó lesz télire lefagyasztani, de nagyon jó lesz levesnek is, mondta Ő. Soha nem…..
zsírmalac 2013.10.07 16:14:36
@bakuc60: Felénk is így hívják, hívták mindig. Olyan ez, mint a kockás füzet, szigorúan véve nem helyes, de (szinte) mindenki így használja.
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
zsírmalac 2013.09.24 11:39:05
@qwertzu: Erről most csak olvastam, de a hasonló ukrán kutyairtás idején sajnos láttam videót is.
A válasz az, hogy egyszerűen élvezik az állat szenvedését. Vannak ilyen alantas emberek. (Természetesen nem mind, aki az irtásban részt vesz.)
zsírmalac 2013.09.24 11:39:45
@Az anyádba is: Remélem, téged meg jól pofáncsűr valaki.
zsírmalac 2013.09.24 11:41:30
@Lelektan: "Országosan 14 millio eurot költenek ivartalanitásra és kb 150 ezer eurot költenek a megyei jogu városok átlagosan a menhelyek fentartására. Ez egy nagyon jó üzlet."
Ha a lakosság jelentős része ilyen balkáni suttyó, költhetnek bármennyit.
Nincs is annál egyszerűbb, mint érvelés helyett lehülyézni a vitapartnert. Esetünkben lenőzni. Illés Zoltán fideszpolitikusból egy tegnapi vita hevében szaladt ki az egyik legostobább és legősibb férfi sztereotípia, “attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön…..
zsírmalac 2013.09.13 10:54:03
@midnight coder: Ez nem liberalizmus, hanem ostobaság. A liberalizmusból nem következik, hogy nem védhetjük saját kultúránkat, illetve, végső soron saját magunkat.
zsírmalac 2013.09.13 10:55:54
@falazodesyka: "Engem is irritálna, ha egy hülye, de ambícióval megvert nő állandóan kotnyeleskedne..."
Majd ha az állítólagos hülyeget érvekkel veri vissza, esetleg együttérzek vele.
zsírmalac 2013.09.13 10:57:41
@kérődzőgiliszta: Nem azt mondta Illés, hogy a nő butaságot mondott, hanem azt, hogy buta (nem okos). Nem érzed a különbséget?
.   Egy elszánt angol család szokatlan módon alakított családi házzá egy romos, '20-as évekbeli mozit a dél-yorkshire-i Thorne-ban. Annyit mondok: fasszádizmus, de előbb pár szó az épület múltjáról.   . A Kensington Palace Cinema és a The Old…..
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
zsírmalac 2013.09.10 12:41:46
@-JzK-: Te egy script vagy?
zsírmalac 2013.09.10 12:42:19
@Peterpapo: Disznók elé gyöngyöt.
A királyi tévé nem azonosul a kerékpárosokkal. Sőt, nemhogy nem azonosulni nem tud, hanem a közlekedésben résztvevők szabályszegő, visszabeszélkő söpredékének tartja. Ez az álláspont sütött a Ma Reggel csütörtöki kiadásából, amikor Gulyás István műsorvezető…..
zsírmalac 2013.09.06 00:58:31
@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: "de egy bringást soha nem büntetnek meg, amikor a piroson megy át"
A gyalogosokat se, pedig belőlük is jócskán akad szabálytalan. (Bevallom, én is átmegyek néha a piroson, miután jól körülnéztem és nem jön sehonnan semmi.) Tiltsuk ki a gyalogosokat?
Ócska beruházás Ócsán devizahiteleseknek   Meglepően rosszul sikerült az ócsai kormányzati beruházás. Az eredeti elképzelés szerint 500 jó minőségű házat kívántak felépíteni mintegy 5 milliárd forintból, végül azonban csak kevesebb mint az ötöde, összesen 80…..
zsírmalac 2013.09.02 01:43:30
@Babette_: Nyilván volt másik alternatíva - elmenni albérletbe valahol, ahol van munkalehetőség. Mert ez itt a probléma:
"de generációk sokasága nőtt fel tömegközlekedés és autó nélkül nem is olyan régen, és mai napig vidéken bicikliznek az emberek"
Munkalehetőség ezen a környéken többnyire csak a fővárosban van. Tehát, az egy dolog, hogy el lehet biciklizgetni a falun belül, csakhogy ez a világ már nem az a világ, a többségnek ingáznia kell, és ebben az esetben óriási hátrány a tömegközlekedés hiánya.
Tisztelt Hölgyem/Uram!  Évekig dolgoztam egy multicégnél - pályakezdőként kerültem egy már évek óta ott dolgozó csapatba -, ahol sajnos én is áldozata lettem a munkahelyi pszichoterrornak.  Az első évben minden remekül ment, úgy tűnt, a főnököm nagyon is elégedett a…..
zsírmalac 2013.08.31 04:33:07
@Kelletteznekem?: "A nők nehezebben formálnak ilyen csoportot, ott genetikusan az "áskálódás" a jellemző, amint erre a posztoló is példát mutat."
Vagy én értek félre valamit, vagy te:
"Eleinte még örültem, hogy itt több a férfi-kolléga, kevés a nő, és hogy milyen szellemesek és belevalóak a férfiak. De később egyre inkább láttam ezt arroganciának és önteltségnek. A lányokat mindig kicsit lenézték, nem ismerték el egyenrangú félnek."
zsírmalac 2013.08.31 04:43:38
@gabcigirl: Ez igen valószínűtlen, tekintve, hogy a posztoló a férfi kollégák részéről tapasztalt mobbingot sérelmezi szinte végig, a nőktől csak azt, hogy nem álltak ki magukért (hogy ne piszkálják őket).
zsírmalac 2013.08.31 05:01:14
@Major Norbert: Nem ennyire fekete-fehér ez sejtésem szerint... Bennem azért felmerül a kérdés, hogy miért mentorálták, képezték a posztolót olyan sokáig, ha annyira ki akartak vele cseszni.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy meg akarták tartani munkaerőként (nyilván a pozitív tulajdonságai miatt), ezért kellett projektmunka helyett tanulnia.
Az iszlámban a szüzesség nagy kincs. Annyira, hogy sokan ölni is képesek érte. Mohammed próféta legalábbis mindenképp, ahogy az életéről szóló elbeszélések ezt büszkén megéneklik a vallás szerves részét képző hadithokban. (Pld.: 1, 2, 3, 4, 5, stb) Talán nem meglepő,…..
zsírmalac 2013.08.30 16:28:46
@-JzK-: Te mindenhová valami férfihangos linket böfögsz be?
Tisztelet szerkesztőség!  Az én történetem 2011. július 8-én kezdődik, ekkor kezdtem el a munkaviszonyomat a jelenlegi cégnél, ahol dolgozom. Az első munkanapom olyan volt, mintha egy vonat ment volna át rajtam, a leendő feladataimat rám ömlesztették, amikor kérdést tettem fel…..
A fiatalok első szexuális közösüléséről készített felmérést a Durex, és térképen jelölve közzétette, hol mikor kezdik a szexet. A felmérésből kiderül, hogy az európaiak korábban veszítik el szüzességüket, míg az ázsiai országokban élők visszafogottabbak. Mindezt a…..
zsírmalac 2013.08.28 17:36:42
@-JzK-: A kiégés kockázata a fiúkra is vonatkozik?
Vagy nekik szabad fűvel-fával dugni?
zsírmalac 2013.08.28 17:40:07
@-JzK-: Amúgy elég vicces hazugságot emlegetni ilyen témában - amikor emberekről, értékrendekről, értékekről beszélünk, nincsenek tények.