Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Gombos

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek többsége szereti a meglepetéseket, pláne ha ezek kellemesek. Számos szolgálati nyugdíjas (illetve szolgálati járandóságban részesülő) egykori rendőr, vámos, bévés, tűzoltó és (talán) egykori titkosszolga azonban nem kellemes meglepetésben, hanem konkrétan pofáraesésben részesült, amikor a…..
József Gombos 2019.04.11 07:48:57
@tiboru: Bosszantó az biztos. Nem a rendőrségnél vagy a volt utolsó munkahelyen rontották el, hanem a nyufinál. Össze vissza változtatják a vezetést és mindenféle hülyeséget találnak ki. A nejem kikérte az idejét 5 éve. aszerint idén elmehetett volna nyugdíjba, de kapot egy ujjabb határozatot melyben közölték, hogy van még tíz éve. Megfellebbezte és 3 hónap mulva egy ujjabb határozat szerint még van négy éve. Természetese ezt is megpanaszoltuk. Személyes beszélgetés közben közölték, hogy ha nem tetszik akkor tegyen panaszt. Megtette és nem válaszoltak. Az én számításom szerint az hiteles munkáűltatói dokumentumokból számolva már tavaly elmehetett volna nyugdíjba. Na szóval az Magyar Államkincstárnál- NyUFInál van a kurva nagy kupleráj.
Munkagépekkel feltúrt iskolaudvaron táborozhat az idén sok csepeli gyerek. A 21ora.hu  értesülése szerint a nyári szünidőben a klasszikus Kis-Duna-parti helyszín helyett a 21. kerület különböző kijelölt iskoláiban kellett megszervezni a napközis táboroztatást, mert a Hollandi úti tábor területén a…..
Ma reggel Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, csepeli lakos levelet írt  Borbély Lénárd csepeli polgármesternek. (Lehet, hogy már nincsenek beszélő viszonyban?) Olvasónk elfogta a levelet, (Csepel büszkeségének Facebook oldalán) és elküldte szerkesztőségünknek. A levélből kiderül: Sztálin legjobb…..
Ne keressék Csepelen az aradi vértanúk új emléktábláját egyelőre. Kínos hiba miatt bedeszkázták. Előtte Németh Szilárd, Csepel volt polgármestere, a Fidesz alelnöke ünnepi beszédet mondott és koszorúzott Borbély Lénárd jelenlegi polgármesterrel együtt. Miként korábban…..
Horváth Gyula szerint  igen nagy veszélyt jelent, hogy Csepel mostani vezetői már nem csak a kerületünk jelenét, (reményeik szerin: jövőjét) hanem múltját is irányítani, befolyásolni szeretnék. A legjelentősebb ilyen bumfordi beavatkozás az volt, amikor Csepel…..
Ismét palira akar venni bennünket a csepel.hu, az önkormányzat honlapja. A képviselő-testületi ülésről, amit október 29-én tartottak,  tegnap, november 18-án(!) – alig három hetes töprengés után ‑ a „Közélet” c. rovatban megjelentettek egy hírt Megújuló járdák,…..
Azt mondja a fáma, hogy Csepel Díszpolgára kitüntető címet adományozott Németh Szilárd, a Fidesz listás parlamenti képviselője, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke / Borbély Lénárd Csepel polgármestere / Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Kontúr Pálnak és Rácz…..
Balról jobbra az első sorban: Borbély Lénárd, Németh Szilárd és Ábel Attila. Csepel mai uraitól kérdezzük: tudják, hogy mit művelnek? Olvasom a csepeliek.blog.hu írását a polgármesteri hivatal aljegyzőjének és további négy hivatali munkatársnak a kirúgásáról, amely azzal…..
A MAGYAR DAL NAPJA ELŐTT MAGYAR DALT CENZÚRÁZOTT A MAGYAR KIRÁLYI TELEVIZIÓ? Á, DEHOGY! BRÓDY JÁNOS ELNÉZÉST KÉR, DE HOGY? "A szolgálatok beindulnak, hogy ne legyen túl nagy a zaj / S kitüntetett szerephez jutnak megint a seggnyalók / Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek…..
Szabó Szabolcs Csepel és Soroksár országgyűlési képviselőjének szolgálati közleménye Németh Szilárd csepeli polgármester (képünkön) hozzáállásáról: Szolgálati közleményKét hónappal ezelőtt kértünk Hudák Janival egy találkozót Németh Szilárdtól. Mégiscsak az…..
SZENTECZKY JÁNOS MÁJUS 23-ÁN, PÉNTEKEN A KÖVETKEZŐ NYÍLT LEVELET ÍRTA NÉMETH SZILÁRDNAK: Tisztelt Polgármester Úr! Négy éven át tartó ámokfutása után a csepeliek áprilisban útilaput kötöttek az Ön képviselői lábára. De úgy is fogalmazhatnék, hogy Ön elbukta a…..
A Csepel újság értesülése szerint a pénteken lezajlott képviselő-testületi ülésre, Németh Szilárd fideszes polgármesternek címezve az MSZP-frakció nevében Dobák István egy előterjesztést nyújtott be, amelyben – a szocialisták korábbi állásfoglalását, előzetes…..
Az iskolai tankönyvek árának hetekkel előre való beszedése példa nélküli és teljesen elfogadhatatlan. Ezzel gyerekek százezreit fosztják meg a táborozástól és a nyaralástól - közölte az MSZP. Az Orbán-kormány megint a családokba rúg bele. Úgy von el a nyári szünet alatt…..
CSEPELIEK ÚJSÁGA S Z É G Y E N 2013.06.11 04:24:00
Okvasónk írja: Csepelen a központi buszpályaudvaron és a környékén nincs BKV jegypénztár. Mióta az önkormányzat 2 éve felszámolta a Szent Imre téri jegypénztár épületét, bérletet csak a HÉV végállomásán lehet venni egy kis dupla pénztárban. Jegy itt-ott, pékségben,…..
Csepelen, az árvízzel érintett területen, a Nagy-Duna-parton megjelentek az „önkéntes” katasztrófavédők, akik a katasztrófavédelem, az önkormányzat vagy az árvízi védekezésben részt vevő szervek, cégek képviselőinek adva ki magukat ellenszolgáltatás fejében szippantást…..
József Gombos 2013.06.08 20:08:21
Hétfő délig még egyetlen sor saját tájékoztatás sem jelent meg a csepeli fideszes városvezetők csepel.hu hírportálján a vasárnap délután kettő és három óra közötti felhőszakadás következményeiről és a kárelhárításról. Ami ennél sokkal fontosabb: egyetlen…..
Azt beszélik a Szent Imre téren, hogy Terror Háza létesült Csepelen - kis befektetéssel, de mérhetetlen áldozat árán. Jól értesült körök szerint Németh Szilárd rémuralma miatt az ott dolgozók  ezt az új nevet adták  a Polgármesteri Hivatalnak. ..
A címben szereplő felszólítás a május végi képviselő-testületi ülésen hangzott el. Borbély Lénárd alpolgármester mondta, hangosan, a tőle messzebb ülő fideszes képviselő asszonynak. Az idézett, más-más névvel, de nem először elhangzott alpolgármesteri utasítás,…..
A Megasztárból ismert Palcsó Tamás öt dohányboltot is nyithat a Fidesz-kormány trafiktenderének köszönhetően. Ez azonban nem szimpatikus a rajongói számára, így akár a zenei karrierje is rámehet. Részletek: Palcsó Tamás legtöbb rajongója azt veti az énekes szemére, hogy…..