Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borosstyán

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre kerülget a sírás és a visítva röhögés; még mindig nem tudom, hogy ez a „tutorial” nem csak egy heccnek készült-e, vagy pedig tényleg komolyan gondolta a gazdája. Első felindulásomban arra gondoltam, hogy CSUPANAGYBETŰVEL odakommentelem alá, hogy TÖRÖLD LE !!! (3 felkiáltójel, és eléjük…..
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
Filmbarátok Podcast #26 (2013. Március) 152 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Gyilkos Joe-Óz, a hatalmas -Imposter-Kényszerleszállás (pár perc)-KeresztapákPszichopaták: - Az országút fantomja - Hetedik- A bárányok hallgatnak- I saw the devil- Amerikai Pszichó-…..
Hosszas pihenő után végre elkészült az új epizód, ami eddig az évadban a legtöbb munkát igénylő rész lett. Sajnos hangilag - nekem legalábbis úgy tűnt - még mindig nem gyógyultam fel teljesen, ez néha lehet hogy hallatszik a kommentáron is, de emiatt már nem akartam újra…..