Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anett 1995

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos, csak félórás lett....low battery :D ..
..
Anett 1995 2013.04.21 16:13:05
Én sem sorrendben írom, csak ahogy eszembe jut:
1. Egy kosaras naplója- ez is olyan lehet, mint az egy requiem egy álomért, mert ez is drogosokról szól. Anno elrettentésként néztük az iskolában és engem kelőképp sokkolt is, főleg mivel ez igaz történet alapján készült.
2. Star Wars, Ötödik elem, Vissza a jövőbe -ezek azok a megunhatatlanok, amik megszeretették velem sci-fi-t.
3. Vígjátékból: A nekem 8 és a Bájkeverő, mert viccesek és mondani valójuk is van
4. Az Ezeregy éjszaka meséi és a Csillagpor, ezek az adaptációk vettek rá engem, hogy elolvassam ez eredetit és csillagpor írója az egyik kedvencem lett, és még az eredeti után is azt mondom ezek pluszt adtak a történethez.
5. A death note film, ami a japán színészek néha fura játéka ellenére nagyon jó lett
6. Az utolsó amit megemlítek az A legyek ura, ami engem fiatalon 12 évesen teljesen sokkolt és ott megfogadtam, hogy többé nem nézem meg (persze nem volt szerencsém, mert egy évre rá kötelező olvasmány volt), de én ezt azért sorolom ide, mert olyan nagy hatással volt rám, hogy még most is megborzongok, ha rágondolok. Ezt a filmet én a világ legjobb horror filmjének mondanám, mert egy horror akkor, ijesztő, ha hiteles (nem akkor ha a vér 6 méter sugarú körben spriccel) és ez a film mondott nekem valamit az emberi természet sötétjéről, ami már gyerekként is bennünk van(nomeg miután szarrá elemeztük a történetet még meg is ismertem a fenevad igazi arcát:)). Nekem ezek voltak, amik eddigi rövid életemen alakítottak egy kicsit, vagy legalábbis momentán ezek jutottak eszembe.
Anett 1995 2013.04.23 19:48:46
@Tóth József: Bocsi, teljesen igazad van. Műfajában tényleg dráma, úgyhogy javítom magam. Mondjuk azt inkább, hogy A Legyek Ura jobban megzavarta a lelki nyugalmamat illetve ijesztőbb volt szerintem, mint egy horror film.:)